Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

amanaman

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
89
Πόντοι
1
ξημερωσε το σαββατο και σημερα ειμαι πολυ χαρουμενος...
εχω ραντεβου με την καλυτερη γκομενα....
με την μπαογκ....
και προβλεπεται να ειναι πολυ λυσσαρα,
90+ λεπτα αχαλινωτου σεξ...
Πινω και πολλα υγρα γιατι τοσες φορες χυσιμο θα παθω αφυδατωση...

stratford

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Είστε τόσο μα τόσο λίγοι ...
Σέρνεστε, με τα κόμπλεξ της αιώνιας 2ης ομάδας της πόλης να σας ακολουθούν και να σας στοιχειώνουν, βλέπετε συνεχώς εχθρούς (στον ύπνο σας), πάτε στο μπάσκετ για να αυτοθαυμάζεστε και όχι για να δείτε την ομάδα σας, πλακώνεστε μεταξύ σας. Και κάτι τελευταίο, αυτό το δήθεν μοντέλο διοίκησης σας έγινε εφικτό επειδή ο σύλλογος σας μίκραινε τόσο πολύ που μια μικρή οργανωμένη ομάδα μπορεί να τον χειραγωγήσει και να τον ελέγξει.
Αντε, Σουπεράκια, καληνύχτα και καλή τύχη.

amanaman

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
89
Πόντοι
1
να πας στο καλο...
α και που σαι, ερχονται δυσκολοι καιροι
οι ξαδερφουλες σας ειναι στο χειλος του γκρεμου και πεφτουν...
και ξερεισ τι λενε για το σπιτι του γειτονα (ποσο μαλλον της ξαδερφουλας) σε σχεση με το δικο σας...

trelos sporos

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
6
Μπράβο σας ρε ! Δώσατε έναν δικό μας στους μπάτσους! Αυτοί είστε . να ποιοι είναι οι ρουφιάνοι της πόλης

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Συγχωρέστε με που εισέρχομαι στον προσωπικό σας χώρο, ούτε και σε μένα αρέσει, πλην όμως θεωρώ πως πρόκειται για το καλύτερο βήμα, προκειμένου να απευθύνω μία έκκληση προς το φίλο και συμπατριώτη Warhol.

Aγαπητέ μου φίλε.
καταλαβαίνω τη ντροπή και την οδύνη σου. Κατανοώ το λόγο για τον οποίο κρύβεσαι και δεν εμφανίζεσαι στο site. Ελπίζω πως μπαίνεις με άλλο account και τώρα διαβάζεις αυτό.
Ξέρω ότι πικράθηκες. Μπορεί και να πόνεσες. Μπορεί να σε πίκρανε το

Ας τα ξεχάσουμε. Θέλω να γυρίσεις και σου υπόσχομαι πως δεν πρόκειται να πω τίποτα για το γνωστό θέμα. Αρκεί να είσαι εδώ.

Ο φίλος σου
flyeron

Επισκέπτης
φλυ μην ελπιζεις.....δεν εξαφανιστηκα!!απλα περιμενω......την καταλληλη στιγμη.....!!!η διαφορα μιας μεγαλης ομαδας ειναι να αποδεχεται την ηττα!!!ΥΓ.αληθεια δεν εχεις απαντησει ακομα για αυτα που ειχαν γραφτει για τους ρουφιανους του γαυρου ,για τα 10 χρονια που εχετε να κερδισετε τον ολυμπιακο!!καταλαβαινω οτι καταβαθος ντρεπεσαι για την ομαδα σου!!

trelos sporos

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
6
Ρε φίλε εσεις ποσα χρονια εχετε να κερδισετε το γαυρο? Και σε αυτο που σου ειπα δε μου εδωσες απάντηση. γιατι τον δώσατε στους μπάτσους? εσεις δε λετε λευτερια στους οπαδους?

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Ποιον δώσαμε στους μπάτσους ρε βλάκα που έχεις και άποψη?Ησουν εκεί?
Μαλάκες κότες με κράνη που με την γνωστή τακτική -κρυμμένοι στα πανεπιστήμια με κράνη κάνετε ντου και ξανατρέχετε μέσα- ορμήξατε και σε 50 σκόρπιους μετά το volley του Παλέ...Αλλά όπως βλέπεις έχει ο καιρός γυρίσματα και αν και ήσασταν πολύ παραπάνω ,οι 2 που αφήσατε πίσω φάγανε τρελλά σούτια και να λες πάλι καλά που ήταν οι μπάτσοι και μας διώξαν και σώσαν τα παιδιά....
Κατά τα άλλα, αντε να σας ακούσω και σας τώρα...Λευτεριά στους οπαδούς...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Έλα,έλα,έλα,έλα.... :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

[move]Για το Νικολάκη 5 γκολ,5 γκολ,5 γκολ....[/move]

:knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

trelos sporos

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
6
Ποιον δώσαμε στους μπάτσους ρε βλάκα που έχεις και άποψη?Ησουν εκεί?
Μαλάκες κότες με κράνη που με την γνωστή τακτική -κρυμμένοι στα πανεπιστήμια με κράνη κάνετε ντου και ξανατρέχετε μέσα- ορμήξατε και σε 50 σκόρπιους μετά το volley του Παλέ...Αλλά όπως βλέπεις έχει ο καιρός γυρίσματα και αν και ήσασταν πολύ παραπάνω ,οι 2 που αφήσατε πίσω φάγανε τρελλά σούτια και να λες πάλι καλά που ήταν οι μπάτσοι και μας διώξαν και σώσαν τα παιδιά....
Κατά τα άλλα, αντε να σας ακούσω και σας τώρα...Λευτεριά στους οπαδούς...

1) Δε θυμάμαι να σε χαρακτήρισα εγώ φιλαράκι.
2) Δε ξες αν ήμουν εκει.
3)Φοράμε κράνη γιατί είσαστε ρουφιάνοι
και τέλος σου θυμίζω κάποια πρόσφατα
-καφετερια στην αναληψη που βλέπατε το μπασκετ
-σταυρουπολη
και τα αντίποινα για τη ρουφιανιά σας δε θα σταματήσουν εδώ.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ο οπαδός απελευθερώθηκε σήμερα.
Κατά τα άλλα:έλα,έλα,έλα,έλα,έλα
:knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

[move]:knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:[/move]

papacool

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2006
Like
46
Πόντοι
1
Είσαι σίγουρος ότι θέλεις να έρθουμε; :rolleyes:

Έχουν αλλάξει λίγο τα πράγματα και δεν ξέρω ποιός θα τα φάει τα πέντε γκολ. :sunglasses:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Είσαι σίγουρος ότι θέλεις να έρθουμε; :rolleyes:

Έχουν αλλάξει λίγο τα πράγματα και δεν ξέρω ποιός θα τα φάει τα πέντε γκολ. :sunglasses:

Χε,χε,χε,χε.

Πάντως θα γίνει ΜΑΤΣΑΡΑ με πολλά γκολ.Οι άμυνες κ των 2 είναι σκορποχώρι για αυτό.Πάντως έχετε 4-5 πολύ καλές μονάδες,αλλά από σύνολο έχετε δουλειά ακόμα.Αν αυτές οι μονάδες δεν είναι στην μέρα τους,κινδυνεύετε με συντριβή.ΠΑΝΤΩΣ:ΕΛΑ,ΕΛΑ,ΕΛΑ,ΕΛΑ

papacool

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2006
Like
46
Πόντοι
1
Εντάξει μην τρελαθούμε, φαβορί είστε. Αλλά δεν είναι σαν τα άλλα χρόνια που ερχόμασταν με τους Καλιμάνηδες και τους Κατσιαρούς και μετράγαμε γκολ. Φέτος είμαστε καλοί και του χρόνου πιστεύω ακόμα καλύτεροι.

Εγώ μέσα θα είμαι. Αλλά ο Ντέμης μας τα στράβωσε και δε δίνει εισιτήρια. Κρίμα.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Δεν φταίει ο Ντέμης,απαγορεύονται οι μετακινήσεις των οπαδών.Κ εννοείται ότι μπορείς να έρθεις,ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα σε πειράξει κ ας δείξεις ότι είσαι σκουλήκι.Εχουμε επίπεδο ως οπαδοί.Χάρηκα για την γνωριμιά κ καλή τύχη στο μπάσκετ,στην Ευρωλίγκα.

[move]Για το Νικολάκη 5 γκολ,5 γκολ,5 γκολ...[/move]

Επισκέπτης
θα γινει καλο παιχνιδι και οι 2 ομαδες παιζουν ομορφο ποδοσφαιρο!!φαβορι ειναι η αεκ αλλα θα το παλεψουμε!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
3 μέρες έμειναν... :ak: :ak: :ak:

Έλα,έλα,έλα... :knockinb: :knockinb: :knockinb:

[move]Για το Νικολάκη 5 γκολ,5 γκολ,5 γκολ...[/move]

:blowup: :blowup: :blowup: :blowup:

Επισκέπτης
μαλλον θα πω γηπεδο!!για μπενετον νομιζω οτι θα κερδισουμε!!για να δουμε...

papacool

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2006
Like
46
Πόντοι
1
ʼντε βρεεε. Δυό μερούλες έμειναν.

Stories

Νέο!

Stories