Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Αρειανοι καλο το μπασκετ,αλλα αν δεν το εχετε καταλαβει οι μαυρογατες ειναι απο κατω σας στη βαθμολογια του ποδοσφαιρου,εστω και ισοβαθμωντας!Βαλτε τα δυνατα σας να τερματισετε απο πανω τους!Γαμηστε τους μεσα στη Τουμπα να παθουν επι τοπου ΚΑΡΔΙΑΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ και να τρεχουν στα φαρμακεια για υπογλωσσια!ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕ ΤΗ ΔΙΚΕΦΑΛΗ ΚΟΤΑ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ!

Επισκέπτης
καραλιακουρα ολα θα γινουν στην ωρα τους!!!τους τα εχουμε μαζεμενα!!!

nikos6

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
16
Πόντοι
6
καποτε ειχαμε συμμαχια με τον παοκ λογω κοινου εχθρου(οσφπ)
αλλες εποχες...

Επισκέπτης
ρουφιανοι του βορρα!!!!

Συνημμένα

• BARAZ_1980_VOLOS_ARIS-osfp_0-2_PANO_1.jpg
    BARAZ_1980_VOLOS_ARIS-osfp_0-2_PANO_1.jpg
    51,2 KB · Εμφανίσεις: 22

trelos sporos

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
6
nikos δε τα ξες καλά για το τι έγινε σε κοίνο το ματς. Ο άρης δεν αδικήθηκε απ τη διαιτησία αλλά πούλησε το ματς .

papacool

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2006
Like
46
Πόντοι
1
Ας το αφήσουμε αυτό το θέμα. Αρχαία ιστορία. Ούτως ή άλλως δε νομίζω να ήταν κανείς από όσους το συζητάμε στο Βόλο, εκτός από εμένα.

nikos6

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
16
Πόντοι
6
Ας το αφήσουμε αυτό το θέμα. Αρχαία ιστορία. Ούτως ή άλλως δε νομίζω να ήταν κανείς από όσους το συζητάμε στο Βόλο, εκτός από εμένα.
μπα?ειχες παει?για πες μας.την χρονια εκεινη στο τελος γιναν πολλα περιεργα αποτελεσματα και εκει που θα το επαιρνε ο αρης ολα γυρισαν τουμπα.μα καλα μια πολη και να τσακωνονται σαν τα κοκορια?καταλαβαινω το μισος την αντιπαλοτητα αλλα ενα πρωταθλημα μενει παντα στην ιστορια για ολη την πολη.βεβαι τωρα θα αρχισετε το βρισιμο ολοι μαζι αλλα δεν πειραζει.

Επισκέπτης
προκειμενου να χασει ο αρης το πρωταθλημα εκεινη την χρονια ,η διατησια εκανε οργια!!επισης κοιταξτε καλα στην φωτο και βρειτε ποιος ειναι ο μαυριδερος κυριος πανω απο το πανο της θυρας 4??

jimmye

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
1
ρε αφηστε τα αυτα και καντε ολοι βουντου να κληρωθουμε με Ντιναμο-Μπενετον-Ορτεζ!

Επισκέπτης
με ντιναμο να παμε και στα ρωσιδακια!!!!!

nikos6

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
16
Πόντοι
6
προκειμενου να χασει ο αρης το πρωταθλημα εκεινη την χρονια ,η διατησια εκανε οργια!!επισης κοιταξτε καλα στην φωτο και βρειτε ποιος ειναι ο μαυριδερος κυριος πανω απο το πανο της θυρας 4??
:huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:

papacool

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2006
Like
46
Πόντοι
1
Τί να σου πω ρε φίλε για εκείνο το παιχνίδι; Και η διαιτησία έβαλε το χεράκι της, και οι κανονισμοί άλλαξαν στη μέση της περιόδου, και οι συμπολίτες μας "βοήθησαν" ιδιαίτερα, (εκτός από τα καραγκιοζιλίκια του παοκ με το πανώ και ο ηρακλής είχε σκιστεί να μας πάρει 1-1 μέσα στο Χαριλάου ενώ ήταν αδιάφορος), αλλά και εμείς βγάλαμε μόνοι μας τα μάτια μας. Ούτε να τα θυμάμαι δε θέλω.

war ο μαυριδερός είναι ο μακαρίτης;

nikos6

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
16
Πόντοι
6
Τί να σου πω ρε φίλε για εκείνο το παιχνίδι; Και η διαιτησία έβαλε το χεράκι της, και οι κανονισμοί άλλαξαν στη μέση της περιόδου, και οι συμπολίτες μας "βοήθησαν" ιδιαίτερα, (εκτός από τα καραγκιοζιλίκια του παοκ με το πανώ και ο ηρακλής είχε σκιστεί να μας πάρει 1-1 μέσα στο Χαριλάου ενώ ήταν αδιάφορος), αλλά και εμείς βγάλαμε μόνοι μας τα μάτια μας. Ούτε να τα θυμάμαι δε θέλω.

war ο μαυριδερός είναι ο μακαρίτης;
ποιος μακαριτης??

papacool

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2006
Like
46
Πόντοι
1
Ο Παρασίδης, ο δημοσιογράφος.

Stories