You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
KARALIAKOURAS
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
Μεγαλη νικη,μπραβο μαγκες!Λοιπον πιστευω να κρατησατε λιγες δυναμεις για την Κυριακη,μην φατε παλι 30 ποντους στη κασιδα!
Ερχομαστε ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ
Ερχομαστε ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ
Επισκέπτης
στις 16 καλυτερες ομαδες η αρειαναρα!!!!εχουμε πολυ δυσκολο παιχνιδι την κυριακη,αλλα θα το παλεψει η ομαδα!!!
KARALIAKOURAS
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
μονο ο ΑΡΗΣ γυρνουσε τετοιο ματς με τον κοσμο φυσικα. φαβορι ειστε αλλα μην κανεις δηλωσεις , ετσι εκανε και ο Στακ και του τον φορεσαμε στο ΣΕΦ. ο καλυτερος ας κερδισει.
Αν δεις τι εχω γραψει για τον ΑΡΗ απο εδω κι απο εκει,θα καταλαβεις οτι το λεω αστειευτικα για να αναψουν τα αιματα!
Επισκέπτης
ειτε κερδισει ο αρης ειτε ο παναθηναικος δεν προκειται να γινει καλυτερη η ζωη μας!!οποτε ηρεμια!!!
Αν δεις τι εχω γραψει για τον ΑΡΗ απο εδω κι απο εκει,θα καταλαβεις οτι το λεω αστειευτικα για να αναψουν τα αιματα!
μα δε σου επιτεθηκα ρε φιλε πλακα εκανα για το στακ ! ισα ισα που ειπα να κερδισει ο καλυτερος.
Αυτο το παιχνιδι φιλε το ειχαμε σε βιντεο μαζι με τον αλλο τελικο με το καλαθι και φαουλ του σελλερς στην αγγλια και γουσταραμε. Ιδιαιτερα το τριποντο ειναι απιστευτη τρελλα, χαμος γινεται δεν περιγραφεται. Δυστυχως ποτε δεν τα εκανα ενα αντιγραφο.
με μπαρτσελονα 88-89 ??μεασα στο παλαουμπλαουγκρανα.με ενα ανυπαρκτο φαουλ του σουμποτιτς.πολλα ψαχνω.οτι εχει το εμιουλΑυτο το παιχνιδι φιλε το ειχαμε σε βιντεο μαζι με τον αλλο τελικο με το καλαθι και φαουλ του σελλερς στην αγγλια και γουσταραμε. Ιδιαιτερα το τριποντο ειναι απιστευτη τρελλα, χαμος γινεται δεν περιγραφεται. Δυστυχως ποτε δεν τα εκανα ενα αντιγραφο.
οκ.σευχαριστω.υπαρχουν ολα στο blue-whitegt.com
γυναικα εισαι?
δεν το πιασα.οκ.σευχαριστω.
γυναικα εισαι?
KARALIAKOURAS
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
εννοει το σημα διπλα στο φυλο!Εχεις βαλει το γυναικιο.
Και εγω ηθελα να σε ρωτησω.
Και εγω ηθελα να σε ρωτησω.
ωχ θα με περασουνε για λουγκρα !!!!!!γαμωτο φελεκι μου!!!
KARALIAKOURAS
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
Εγω να σου πω την αληθεια ειχα μπερδευτει :Βλεπω τον Εμινεμ στη φωτο,να μιλας για οπαδικα,τα γραφομενα σου και το σηματακι διπλα και λεω "να ρωτησω,να μην ρωτησω.. ".Τελικα το πεταξε ο Νικος6 και ελυθη το μυστηριο
καλα ρε παπαρες 110 μηνυματα εχω στειλει κανενας πουστης δεν το ειδε να μου το πει? ευχαριστω μαγκες, ευτυχως δεν μου την ειχε πεσει καμια αδερφη ως τωρα...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K