AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
γιατι να μην εισαι ο Σωκρατης...εγω προτεινω να τους δωσουμε αλλα 2,5 για να τον παρουν πισω..
γιατι να μην εισαι ο Σωκρατης...εγω προτεινω να τους δωσουμε αλλα 2,5 για να τον παρουν πισω..
σωστα,θα φανει στην πραξη,θα σφυριξω του Λαμπρου να επικοινωνησει με πλεζουρα.δεν το ξερεις αυτο![]()
![]()
Λίγο δύσκολο με τα μπάτζετ που κυκλοφορούν κάτω. Μέχρι τρίτοι και καλά μας βλέπωαπο μπαλλετα καλα πατε..ομαδα θα ξαναφτιαξετε???
ασε τωρα μας επιασε τρομος γιατι ερχονται αυτοι που θα σπασουν την τριαδα(και στο μπασκετ!)απο μπαλλετα καλα πατε..ομαδα θα ξαναφτιαξετε???
www.imageshack.gr/view.php?file=omdx599iwrmif7vg7m1j.jpg][/URL]
ασε τωρα μας επιασε τρομος γιατι ερχονται αυτοι που θα σπασουν την τριαδα(και στο μπασκετ!)
σωστα,τα σπασιματα στις Σερρες ηταν μια απλη προπονηση για το σπασιμο της τριαδας που θ'ακολουθησει.![]()
![]()
![]()
![]()
το μονο που θα σπασουν αυτοι οι ουνοι ειναι καμια εκκλησια αγια τριαδα και να δειρουν και κανα παπα
δεν αναφερομαι για καμια αλλη ομαδα της πολης γιατι σε λιγο θα με πουνε οτι τους βαραω και το τυμπανο στην θυρα τους επειδη ειμαι μεγαλος τους φαν
ναιΜα δεν υπάρχει άλλη ομάδα στην πόλη, μόνο εσείς
VAMOS ARIS, πάμε για πρωτάθλημα και δεν πουλάμε στον Ολυμπιακό
ναι..
http://[URL unfurl="true"]www.contra.gr/images//olympiakos_santander_060808_photo4.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
απ οτι φαινεται μεχρι τωρα ειναι ο μονος απο τις εγχωριες μςταγγραφες που τα αξιζει τα λεφτα του!μελλισσης χριστοδουλοπουλος κλειτον παγκο!!αντε γεια!!!!!!