Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.831
- Πόντοι
- 6.536
Τι θες ρε μπούστη?Θύμησε μου λίγο, τι έγινε μες το οακα;
Τι θες ρε μπούστη?Θύμησε μου λίγο, τι έγινε μες το οακα;
Θύμησε μου τι έγινε στις υπόγειες στοές του οακα του ψευτοαυτοκρατωρα.Τι θες ρε μπούστη?
καλυτερη ομαδα ειχε σιγουρα την επομενη χρονια οταν εγινε κατανοητο οτι θα το παρει το χαμενο πρωταθλημα οποτε κανεις δε φροντισε να πεταξει λεφτα στον κουβα και το πηρατε αηττητο...δεν ξερω αν ηταν στημενο παντως ειχαμε καλυτερη ομαδα
αυτο που θα παθετε δηλαδη κι εσεις φετος απο εμας !
Όλοι προσκυνάτε.Θύμησε μου τι έγινε στις υπόγειες στοές του οακα του ψευτοαυτοκρατωρα.
Τώρα τα λες σωστά και όμορφα μωρή βαζελα (μεγάλο μουνοπανο ο καραφλουζος).Όλοι προσκυνάτε.
Και θα το κάνετε εις το διηνεκές...
Μπόρα ήταν και πέρασε.....
Τον Άρη πέρα από την πλάκα πάντα θα τον σεβόμαστε(και ας είναι σπόνδυλοι)γιατί αυτοί εδειξαν τον δρόμο....
Ο φλούζος μπροστινός αυτοφωράκιας....Τώρα τα λες σωστά και όμορφα μωρή βαζελα (μεγάλο μουνοπανο ο καραφλουζος).
αυριο γαμαμε @mpouxos ,παιρνουμε κυπελλο,νικαμε γαυρο,ευρωπη,παιρνουμε και κουπα μπασκετ,επιτυχημενη χρονια,μενει Φατιχαρος και του χρονου παμε για ΜΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΧΕΔΟΝ αηττητοιΟ φλούζος μπροστινός αυτοφωράκιας....
εκανα και ορθογραφικο λαθοςΤο σιαξα.
Γι αυτό σου το σιαξα, σου ξεφεύγουν λαθάκιαεκανα και ορθογραφικο λαθος
Καλύτερα να ξεκουράσουμε παίκτες ενόψει τελικού....αυριο γαμαμε @mpouxos ,αιρνουμε κυπελλο,νικαμε γαυρο,ευρωπη,παιρνουμε και κουπα μπασκετ,επιτυχημενη χρονια,μενει Φατιχαρος και του χρονου παμε για ΜΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΧΕΔΟΝ αηττητοι
παιξε διπλο θα εχουμε κηδεια αυριοΚαλύτερα να ξεκουράσουμε παίκτες ενόψει τελικού....
Φρύδιας είναι μαζί με tiger....παιξε διπλο θα εχουμε κηδεια αυριο
μπουτσα μου εμεις θα παιξουμε γιατι ειμαστε ΠαναθαΦρύδιας είναι μαζί με tiger....
Δεν θέλω καν να το φαντάζομαι....
Σωστά μιλάς.μπουτσα μου εμεις θα παιξουμε γιατι ειμαστε Παναθα
bgalane kala φραγκα του χρονου μεταγραφες απο το πανω ραφι και ο νιαου μαζι.Έεεεεε
Οοοοοό
Άσσο ημίχρονο διπλό το τελικό!!!
Πόσο βρώμικη ομάδα η Μακάμπι Παπαναστασίου...
αν θες κυπελλο θα ανοιξεις τα ποδια να παρω το πρωταθλημα
το νου σου