Karamanis Stratos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 8.418
- Πόντοι
- 2.356
Παλι θα τους εχουμε στο 0-2 και θα παιζουν ξυλο μεταξυ τους και θα βαρανε τον ΜασχαλακηΜΠΟΥΞΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΗΡΘΕ ΚΑΜΑΡΑ ΗΡΘΕ ΙΤΟΥΡΜΠΕ ΣΤΗ ΤΟΥΜΠΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΧΑΒΑΛΕ
και Μπουξος απο τον καημο του θα πινει καφασια μαλαματινες και τριπλα μπεργκερςΠαλι θα τους εχουμε στο 0-2 και θα παιζουν ξυλο μεταξυ τους και θα βαρανε τον Μασχαλακη
και Μπουξος απο τον καημο του θα πινει καφασια μαλαματινες και τριπλα μπεργκερς
Τους κόβω για μπεκροκανατες τους μλκες μου! Όπως κάποτε που ήμουν στο bar του vogue και δίπλα μου τα πίνανε Κάλβο κ Αμπρεου!ΜΠΟΥΞΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΗΡΘΕ ΚΑΜΑΡΑ ΗΡΘΕ ΙΤΟΥΡΜΠΕ ΣΤΗ ΤΟΥΜΠΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΧΑΒΑΛΕ
Αν δε μπλεξουν με το Νετο καλα θα ναι… αλλιως…Τους κόβω για μπεκροκανατες τους μλκες μου! Όπως κάποτε που ήμουν στο bar του vogue και δίπλα μου τα πίνανε Κάλβο κ Αμπρεου!
Νέτο μεγάλος κωλομπαρας!Αν δε μπλεξουν με το Νετο καλα θα ναι… αλλιως…
Νέτο μεγάλος κωλομπαρας!
Ερχότανε σε μαγαζί πρωί πρωί κ έπινε μπύρες σε κούπες του καφέ για να μην τον καταλάβουν!
Πουλησε πολλα…σελφ τεστ και νερα στη Κινα ο προεδρας!Καραμαναρε μία απορία έχω...τόσο καλά πήγαν οι παλέτες φέτος??
Τους ξεκωλιαζουμε 4-1!Ντεμπούτο με γκολάρα ο Καμαρά στον Άρη!
Με το… καλημέρα συστήθηκε στους φίλους του Άρη ο Αμπουμπακάρ Καμαρά, ανοίγοντας το σκορ με εξαιρετικό γκολ, στο φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα!
Και γκολάρα τώρα το ειδαΤους ξεκωλιαζουμε 4-1!
45 αποδοση!!! Ευκαιρια για φραγγα!!!Παιξτε Αρη πρωταθλητη φετος να βγαλετε λεφτακια
Μετά από μας καραμανοοοο μην περνεις φορά.45 αποδοση!!! Ευκαιρια για φραγγα!!!
Α ναι σας ξεχασα!!!Μετά από μας καραμανοοοο μην περνεις φορά.