Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
Τελος της χρονιας που κρινετε πετυχημενη γιατι ο στοχος επιτευχθη

Δεν παρασυρομαστε απο αποτελεσματα τυπου αρης-ξανθη ,με αμυνες παιδικη χαρα. Αυτα συμβαινουν σπανια.
Υπαρχει μεγαλη εμπιστισυνη στον πορεδρο κ στον διαμαντιδη. Δειξαν εργο.
Προσωπικη αποψη για ματεο γκαρσια: παικτης με σκαμπανεβασματα στην αποδοση του. Αν ειναι να μεινει καλως ,αν οχι στο καλο να παει. Δεν τρελαινομαι. Δεν ειναι κ ο μεσσι. Ενω ο κουεστα κρινεται λιγος κ απλα ενας καλουτσικος τερματας. Ο γιουνες χασογκολης. Ο φετφα λιγος. Θελουμε δεξι κ αριστερο μπακ που να βγαζουν φωτιες κ ενα σεντερφορ που να σκοτωνει.

Οποιος δεν παρει διαρκειας να μην ξαναμιλησει για αρη. Εγω θα παρω το πιο φτηνο αλλα δεν θα παω ποτέ γηπεδο γιατι μενω στο εξωτερικο

Αντε να αρχισουν τα φιλικα στην ολλανδια που περιμενιυμε με αγωνια να παμε να δουμε τον αρη μας
μπακ κλείσαμε...επιθετικό κλείσαμε...Και επιθετικό που όντως σκοτώνει...σκέψου Λαμπριακο με ταχύτητα και δύναμη...

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
218
Like
17.778
Πόντοι
38.177
Να ενημερώσω ότι τα αιωρούμενα τουρκοπανα από το δημαρχείο που έπεσε στα τέσσερα για να πάρει το μεροκάματο από τον τσετσενο,έχουν κατέβει...

Τούρκοι φλώροι ΜΟΝΟ ΑΡΗΣ!!!

HardcoreS3

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2015
Like
263
Πόντοι
20
Να ενημερώσω ότι τα αιωρούμενα τουρκοπανα από το δημαρχείο που έπεσε στα τέσσερα για να πάρει το μεροκάματο από τον τσετσενο,έχουν κατέβει...

Τούρκοι φλώροι ΜΟΝΟ ΑΡΗΣ!!!

Στο αψε-σβησε! Μερα μεσημερι, ουτε καμερες ουτε τιποτα δεν καταλαβαινουν τα αλανια!

BTW καλησπερα Αρειαναρες μου!

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706
Το συγκινητικό αντίο του Παυλίδη και το «ευχαριστώ» στον Άρη

Έπειτα από τέσσερα χρόνια παρουσίας στον Άρη, ο Μπάμπης Παυλίδης αποτελεί παρελθόν και ο ίδιος ανάρτησε ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media.

Ο έμπειρος μέσος έγραψε… «Πριν τέσσερα χρόνια ήρθα ξένος και βρήκα μια δεύτερη οικογένεια. Και όπως όλες οι οικογένειες, ζήσαμε καλές και άσχημες στιγμές. Τις ζήσαμε όμως μαζί και ήταν τιμή μου που έβαλα ένα λιθαράκι για να επιστρέψει η ομάδα στη φυσική της θέση. Δεν έκρυψα ποτέ tα αισθήματα μου για την ομάδα. Και δεν θα τα κρύψω ούτε τώρα, που η επόμενη μέρα θα μας βρει να ακολουθούμε χωριστούς δρόμους. Η δική σας αγάπη είναι η μεγαλύτερη κατάκτηση για μένα. Επιβράβευση για την προσπάθεια μου και απάντηση σε αυτούς που ίσως να μην με πίστεψαν. Ο κόσμος είναι ο καλύτερος κριτής. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Θεόδωρο Καρυπίδη για την ευκαιρία που μου έδωσε να αγωνιστώ μπροστά σας και καλή επιτυχία στη μεγάλη προσπαθεί που κάνει για να δούμε τον Άρη όπως τον θέλουμε. Ήμουν, είμαι και θα είμαι ένας από εσάς».

Με τετοιο τροπο ΓΟΥΣΤΑΡΩ να φευγουν οι παικτες απο τον ΑΡΗ

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736
Άμα έχεις πρόεδρο γνήσιο γαυρο η μαμά σε προσέχει και σου στέλνει Ιντεγε για να τους κατουρας μέσα στο γήπεδο τους.
[video][video]https://youtu.be/HzbgBWSMVPQ/youtube[/video]]

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706
Γιατι ετσι γουσταρω να φευγουν οι παικτες απο τον Αρη....

Συνημμένα

• 20190703_222303.jpg
    20190703_222303.jpg
    412 KB · Εμφανίσεις: 68

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
508
Πόντοι
316
αυτόν το τραγό-παπα καλύτερα να τον λυτρώσει κανένα λιοντάρι εκεί στην αφρική από την ατελείωτη μιζέρια του, αρχίζω και τον λυπάμαι

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
αυτόν το τραγό-παπα καλύτερα να τον λυτρώσει κανένα λιοντάρι εκεί στην αφρική από την ατελείωτη μιζέρια του, αρχίζω και τον λυπάμαι

αμα ειναι παπας εκει , πρεπει να παρτουζωνεται με τους μαυρους καργα

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
ΑΡΗ ΑΡΗ .....καψούρα μου μεγάληηηηηηη

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Μεγάλα σιχάματα αυτοί της αελ
της φαπας ειναι ολα τα χαλουμια..
κατεβειτε κατω να τους πακετωσετε κ να παρετε το διπλο εσεις..
Αρειανα εισαστε..
Σιγα τους πουστηδες..
ΥΓ ΝΑ ΒΑΛΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΤΣΑΡΤΕΡ..
3 πλανα σας αρκουν..
βαρατε ολο το νησι αμα γουσταρετε..

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Αύριο Τα πουστοκουμπαρα φεύγουν με Χ και πήγαινε μέσα στο καμίνι τους για νέα τσαπου κάτω από 40°C +!!! :wanker: :wanker: :wanker:
Σας τα λεγα ΤΑΝΕΣΠΟΥ...Αλλά μυαλό δεν βάζετε! Θέλατε πρόκριση από σήμερα! :jerking:
Οι κύπριοι πραγματικό Τριμπουρδελο και δεν το κερδίσατε. :grin:

Άλλο ένα χρόνο αήττητοι ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ και φτάσαμε στα 52! Γιατί αυτό ήταν το τελευταίο ματς για φέτος στην Ευρώπη...Κακομοίρηδες!!! Όπως είπε κ ο μέγας ΦΑΚΙΡΗΣ στην Κύπρο άλλο ματς θα δούμε! :rockon: :grin:

[size=20pt]Καλα που φερατε και 1 βαθμο και εσείς και τα άλλα ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ που έπαιξαν αυτήν την εβδομάδα ,γιατί ο ΑΗΤΤΗΤΟΣ τους έχει τεράστια Ανάγκη!!![/size] :wanker: :wanker: :wanker:

:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
218
Like
17.778
Πόντοι
38.177
Σας τα λεγα ΤΑΝΕΣΠΟΥ...Αλλά μυαλό δεν βάζετε! Θέλατε πρόκριση από σήμερα! :jerking:
Οι κύπριοι πραγματικό Τριμπουρδελο και δεν το κερδίσατε. :grin:

Άλλο ένα χρόνο αήττητοι ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ και φτάσαμε στα 52! Γιατί αυτό ήταν το τελευταίο ματς για φέτος στην Ευρώπη...Κακομοίρηδες!!! Όπως είπε κ ο μέγας ΦΑΚΙΡΗΣ στην Κύπρο άλλο ματς θα δούμε! :rockon: :grin:

[size=20pt]Καλα που φερατε και 1 βαθμο και εσείς και τα άλλα ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ που έπαιξαν αυτήν την εβδομάδα ,γιατί ο ΑΗΤΤΗΤΟΣ τους έχει τεράστια Ανάγκη!!![/size] :wanker: :wanker: :wanker:

:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Βλάκα τουρνέ,εμείς θα πάρουμε την πρόκριση, εσύ τι θα πάρεις?

Τα'αρχιδια μου θα πάρεις βλάκα,άντε μπούλο τώρα..

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Βλάκα τουρνέ,εμείς θα πάρουμε την πρόκριση, εσύ τι θα πάρεις?

Τα'αρχιδια μου θα πάρεις βλάκα,άντε μπούλο τώρα..
ΘΑ το δεις σε 2 βδομάδες τι θα πάρω!!! :rockon:
Και που εισαι ταναπου

[move][size=90pt]ΞΕΡΟΕΧΥΣΑΑΑ!!![/size][/move]

:wanker: :wanker: :wanker:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom