thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
Μην ξεχνάς όμως οτι η ομάδα σας τους αγώνες αυτούς τους έδωσε εκτός έδρας, χωρίς παρουσία φιλάθλων της (αναφέρομαι σε Ρέθυμνο και παλατάκι). Γι αυτό το λόγο σου έγραψα οτι στο Καλαμαριά-ΠΑΟΚ το σκόρ ήταν 0-1 και μετά έγιναν όλα. Καμία ομάδα δεν κατεβαίνει για να χάσει, ούτε ο ΠΑΟΚ τότε, απλά έγιναν τα γνωστά στην πορεία του αγώναΛοιπον,αρχιζουμε απο το τελος,κι εγω θα ηθελα να πεσει ο παοκ αλλα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ σε συνδυασμο με ηττα του Αρη απο οποιαδηποτε ομαδα.Αν πεις οτι ειναι λογια του αερα θα σε παραπεμψω στα τελευταια παιχνιδια του πρωταθληματος μπασκετ και τη σταση ΟΛΩΝ των φιλαθλων του Αρη παρα το οτι υπαρχει και το προηγουμενο το δικο σας.
Ο Ζαγοράκης είναι παλιός ποδοσφαριστής και οτι δεν γλέιφει όπως κάποιοι άλλοι. Καταλαβαίνει λοιπόν οτι ο παίχτης έχει και κακές στιγμές και οτι μπορεί να υποπέσει και σε λάθος.Δευτερον,η διοικηση Ζαγορακη μπορει να μην επετρεπε κατι τετοιο,επετρεψε ομως σε παιχτη να επιδειξει αντι επαγγελματικη συμπεριφορα στο μεταξυ μας αγωνα χωρις ουτε καν μια επιπληξη.Αν με ρωτουσες τι θα επρεπε να κανει,θα σου απαντησω το αυτονοητο για ολες τις σοβαρες επαγγελματικες ομαδες.Επιπληξη,προστιμο η και καποια τιμωρια 1-2 αγωνιστικων,αυτο εξαρταται απο τη σοβαροτητα της καθε ομαδας(ενταξει δεν ειναι ολες Μαν.Γιουναιτεντ!)
Τελος,στο θεμα χορηγια θα επαναλαβω οτι το προβλημα δεν ειναι η χορηγια αλλα απο που προερχεται και πως διαταρασσει ισσοροπιες.Εκτος αν θεωρεις οτι ο προεδρος σου με τοσα εισητηρια διαρκειας ειναι ανικανος να φερει μια αλλη χορηγια εξισου μεγαλη.
Τουλάχιστον εγώ έτσι το λαμβάνω. Εξάλλου κανείς δεν έδωσε δίκιο στο Γεωργιαδη (σοβαρολογώντας, φυσικά). Νομίζω οτι το μεγαλύτερο πρόβλημα τότε ήταν οτι δεν βγήκε κόκκινη και μετά ο Αρης έχασε 3-0. Άρα μάλλον με το διαιτητή θα έπρεπε να τα έχετε και όχι με τον Ζαγοράκη
Όσον αφορά τη χορηγία, θα έπρεπε να ξέρεις οτι όταν σου κάνουν μία συμφέρουσα προσφορά, δεν την αρνείσαι με την προοπτική οτι θα βρεις καλύτερη, γιατί στο τέλος θα χάσεις και αυτή.
Ο Ζαγοράκης είχε την προσφορά 2.2 για τον χριστοδουλόπουλο, δέχτηκε και την 1,6 για τη φανέλα, του φάνηκε ικανοποιητική και τη δέχτηκε. Καλά έκανε κατά τη γνώμη μου
Νομίζεις οτι αν τον βρεί μπόσικο στην τούμπα το βάζελο θα του χαριστει;