Anderssen_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Like
- 3.161
- Πόντοι
- 506
....οπου θες! Οποτε θες! παμε να καταβαλλουμε το στοιχημα!εσυ μη μιλας γιατι οταν σου λεγα για στοιχημα εκανες την κοτα...
....οπου θες! Οποτε θες! παμε να καταβαλλουμε το στοιχημα!
300 κατοσταρικακια...τεταρτη βραδι,9 η ωρα, εξω απο τη μαμα τερεζα...ετσι και δεν ερθεις θα σε βγαλω μιστερ κοτα 2017.......οπου θες! Οποτε θες! παμε να καταβαλλουμε το στοιχημα!
ασε προεδρε βαλτα καλυτερα στα σπιτακια...γιατι βλεπω να βγαζουν γουστα τα αδερφια με τα φραγκα σου....οπου θες! Οποτε θες! παμε να καταβαλλουμε το στοιχημα!
300 κατοσταρικακια...τεταρτη βραδι,9 η ωρα, εξω απο τη μαμα τερεζα...ετσι και δεν ερθεις θα σε βγαλω μιστερ κοτα 2017...
εχω φαει το δευτερο μαμοτερεζοσαντουιτς και περιμενωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!....οπου θες! Οποτε θες! παμε να καταβαλλουμε το στοιχημα!
εχω φαει το δευτερο μαμοτερεζοσαντουιτς και περιμενωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!
ε μπορω να το κραξω δημοσια τωρα;Θα περιμένεις πολύ ακόμα,ο Μπουξος τρώει πλέον στα συσσίτια :S
Αμαν ρε...Θα περιμένεις πολύ ακόμα,ο Μπουξος τρώει πλέον στα συσσίτια :S
Αμαν ρε...
εσυ τωρα θες να μας πεις οτι ξυπνησες κ πηγες??εχω φαει το δευτερο μαμοτερεζοσαντουιτς και περιμενωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!
σημερα το μενου του συσσιτιου ηταν πουστης με κινεζο!Θα περιμένεις πολύ ακόμα,ο Μπουξος τρώει πλέον στα συσσίτια :S
και ο πατερ με κλωτσιες θα φυγει!Eφυγε ο τρομπας ο μουστακιας και η ομαδα πηγε απο το -8 στο -3 αν τον ειχανε σουταρει απο την αρχη θα ηταν στο +15 τωρα