Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Εμεις καθαρισαμε σε ενα 6μηνο,εσεις 3 χρονια το παλευετε και δεν προκειται κιολας
να τελειωσετε αν δεν πωληθει το ρυσιο.οποτε καθυστερηση ακομη 10 μηνων.Παλι Γ του χρονου και βλεπουμε.

φιλε αστο. με σκουληκι δεν θα βγαλεις ακρη να το ξερεις. για τα προβληματα τους παντα φταινε οι αλλοι αυτοι ποτε. 2 φορες φεσωσανε την ομαδα τους οι διοικησεις τους με τα λαμογια που ειχανε αλλα τους φταινε οι αλλοι. ο οδοντιατρος εβαζε την προσωπικη του περιουσια σαν εγγυηση κ ο κοντης εβαζε υπογραφες, και εκανε κουμαντα βρωμικα αλλα παλι ο ΠΑΟΚ τους φταιει. ο σαουριδης εβγαλε μια περιουσια απο τον σουπερ 3 εχει ενα σωρο μαγαζια γυρω απο το γηπεδο, τρωγανε κατι τρελα καπελα σε εκδρομες και οποιος μιλουσε ετρωγε φαπες, της βορειας κορεας γινοτανε. κατα ταλλα εχουνε καιμουτρα να βγαινουνε και να μιλανε. για κανα μπασκετ να μας λενε ειναι και πολυ τους ειναι αφου ξερουνε κατα βαθος αν ειναι "παλιοι" τι κουμαντα γινοτανε τοτε με ιωαννιδη και τα λοιπα. οποτε τζαμπα προσπαθεις

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
508
Πόντοι
316
Εμεις καθαρισαμε σε ενα 6μηνο,εσεις 3 χρονια το παλευετε και δεν προκειται κιολας
να τελειωσετε αν δεν πωληθει το ρυσιο.οποτε καθυστερηση ακομη 10 μηνων.Παλι Γ του χρονου και βλεπουμε.
δικηγόρος τύπε?

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
τελειώνουν φίλε τα χωριά δυο τρία ματς έμειναν εκτός, σοβαρά τώρα θα παίξεις playoff να μας αναπτερώσεις και φέτος το ηθικό?
εχεις ακομα ηθικο εσυ? μετα απο τοσες πτωσεις? εχεις μουτρα να ασχολεισαι με ομαδες που ουτε με κυαλια δεν μπορεις να τις δεις? μωρε μπραβο

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Ενω εσυ τα Ελληνικα τα ξερεις απ'εξω κι ανακατωτα και σταματα να κλεβεις συνθηματα.
Τα Τουρκικα στα εγραψα μπας και καταλαβεις στη μητρικη σας γλωσσα καλυτερα
ετσι πιασου απο ενα ορθρογραφικο μου εκ παραδρομης αφου αλλο επιχειρημα δεν παιζει να εχεις. τι να κλεψω συνθημα βρε ανυπαρκτε οπαδικα? ενας ανθρωπακος σε εβαλε στον οπαδικο χαρτη και μιλατε για συνθηματα. βαλτε καμια μπαντα να παιξει κανα χιτακι μεσα στο γηπεδακι σας που μου την ειδατε και λα μπομπονερα γελοια σκουληκια. τα τουρκικα μητρικη μας γλωσσα, εσας πατρικη σας

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
508
Πόντοι
316
εχεις ακομα ηθικο εσυ? μετα απο τοσες πτωσεις? εχεις μουτρα να ασχολεισαι με ομαδες που ουτε με κυαλια δεν μπορεις να τις δεις? μωρε μπραβο
γιατί να μην έχω? εδώ ασχολείσαι εσύ μαζί μου. λεγε έχω ελπίδες για play off και κύπελλο?

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.695
Πόντοι
38.177
ετσι πιασου απο ενα ορθρογραφικο μου εκ παραδρομης αφου αλλο επιχειρημα δεν παιζει να εχεις. τι να κλεψω συνθημα βρε ανυπαρκτε οπαδικα? ενας ανθρωπακος σε εβαλε στον οπαδικο χαρτη και μιλατε για συνθηματα. βαλτε καμια μπαντα να παιξει κανα χιτακι μεσα στο γηπεδακι σας που μου την ειδατε και λα μπομπονερα γελοια σκουληκια. τα τουρκικα μητρικη μας γλωσσα, εσας πατρικη σας

Ποιο λαθος εκ παραδρομης ρε τυπε?σε ολα σου τα ποστ εχεις ορθογραφικα λαθη,πλακα μας κανεις?
Μπαουγκ κι ας μη μαθω ποτε Ελληνικα...

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
γιατί να μην έχω? εδώ ασχολείσαι εσύ μαζί μου. λεγε έχω ελπίδες για play off και κύπελλο?
εγω ασχοληθηκα για να απαντησω αφου ΠΑΛΙ για τον ΠΑΟΚ γραψατε. μπες στο θρεντ το δικο μας να δεις αν υπαρχεις πουθενα.. επισης ΕΜΕΙς μπορουμε να ασχοληθουμε με εσας για να γελασουμε αν και πλεον σας λυπομαστε, εσεις απο που και ως που?

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.695
Πόντοι
38.177
εγω ασχοληθηκα για να απαντησω αφου ΠΑΛΙ για τον ΠΑΟΚ γραψατε. μπες στο θρεντ το δικο μας να δεις αν υπαρχεις πουθενα.. επισης ΕΜΕΙς μπορουμε να ασχοληθουμε με εσας για να γελασουμε αν και πλεον σας λυπομαστε, εσεις απο που και ως που?

Ρε ποτε ασχοληθηκαμε με τον Μπαουγκ σε αυτο το θρεντ,πας καλα???

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
508
Πόντοι
316

και καλά δεν ασχολείστε. Δεν απαντάς όμως για τα playoff

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Ποιο λαθος εκ παραδρομης ρε τυπε?σε ολα σου τα ποστ εχεις ορθογραφικα λαθη,πλακα μας κανεις?
Μπαουγκ κι ας μη μαθω ποτε Ελληνικα...
ΧΑΧΑΧΑΧ για δειξε μου τα υπολοιπα ρε ορθογραφε μου εσυ. αν και δεν ειμαστε σε ποστ για ορθογραφια εδω περα (πρωτα ειμαστε για πουτανες και ειδικοτερα εδω μεσα για οπαδικα) δεν εχει και πολυ νοημα να μου την λες για ορθογραφια που στην τελικη στο bourdela γραφω ποστ οχι report για το αφεντικο μου. αλλα ειπαμε οταν τελειωνουν τα επιχειρηματα αρχιζουνε οι λοιπες μαλακιες. μπαουγκ ξε μπαουγκ , ορκ ξε ορκ, ανορθογραφοι καφροι δεν με νοιαζει. οπαδικο κινημα με πανεπιστημιακους και κολλεγιοπεδα δεν γινεται ουτε με μπαντες αλλα που να ξερετε εσεις

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
αφου σε απασχολει τοσο πολυ να σου απαντησω. μια χαρα θα μπουμε και θα σου κοπει το γελιο. μην κοιτας ομως απο τωρα την κορυφη του βουνου (που ειναι η σουπερ λιγδα) εσυ εισαι στους προποδες του βουνου ακομα, γιαυτο και πας απο χωριο σε χωριο. μην κοιτας ψηλα θα ζαλιστεις.
αζαζελ εσυ δεν ελεγες ρε φιλε για μεμετια και τουρκοσπορους 2-3 σελιδες πισω? θα μας τρελανεις τελειως?

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
φαποκρατορα ποιος εφερε 1ο ευρωπαικο τιτλο στο μπασκετ στην πολη? την μεγαλυτερη διαφορα στα μεταξυ μας ματς ποιος την εχει? ειναι δυνατον ο φαποκρατορας να παιζει ακομα σε κρατικο γηπεδο? μα τι τεραστιος φαποκρατορας!
τι να πεις βρε πουστοτουρκε και τι συγκρινεις.  για τους τιτλους που κρινονταν μεταξυ μας και τους κερδιζα εγω.για τους 21 τιτλους και εσυ εχεις 7 .για τα ρεκορ που εχω μεχρι και σημερα που ουτε στα πιο τρελα ονειρα δε κανεις .για τους τοσους  τελικους που πηγα  .για το οτι κερδησα και σε εσωσα απο την Α2.για τη μεγαλυτερη νικη απεναντι σου με 41 ποντους διαφορα .το οτι εγω εφερα το μπασκετ στη ελλαδα .για τον μεγαλυτερο ελληνα μπασκεμπολιστα ισως και αθλητη που ανεδειξα.για το οτι μπαοκ και πολιτεια ειναι ταυτοσημα και σου χαρησε ο βενιζελος το κρατικο που το γεμιζεις μονο μενα .για το οτι οταν ειχα εγω μπασκετ εσυ ησουνα στα αρχιδια του αρειανου πατερα σου,και ειμαι η μονη ομαδα που εχω παρει μερος σε ολα τα πρωταθληματα της Α1.η το ξυλο που τρως εξω ρε φαπαλαεα

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16

και για το ποιος ασχολειται δεν μιλαω καθαρα προσωπικα για εσενα εννοειται εννοω γενικως οπαδικα. αν ακους κανα ραδιοφωνο της πολης απλα δες την συχνοτητα που ενας αριανος θα ασχοληθει με εμας και το αντιθετο.. και για τις γριες εννοειται αυτο αλλα αστες αυτες τωρα.

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
τι να πεις βρε πουστοτουρκε και τι συγκρινεις.  για τους τιτλους που κρινονταν μεταξυ μας και τους κερδιζα εγω.για τους 21 τιτλους και εσυ εχεις 7 .για τα ρεκορ που εχω μεχρι και σημερα που ουτε στα πιο τρελα ονειρα δε κανεις .για τους τοσους  τελικους που πηγα  .για το οτι κερδησα και σε εσωσα απο την Α2.για τη μεγαλυτερη νικη απεναντι σου με 41 ποντους διαφορα .το οτι εγω εφερα το μπασκετ στη ελλαδα .για τον μεγαλυτερο ελληνα μπασκεμπολιστα ισως και αθλητη που ανεδειξα.για το οτι μπαοκ και πολιτεια ειναι ταυτοσημα και σου χαρησε ο βενιζελος το κρατικο που το γεμιζεις μονο μενα .για το οτι οταν ειχα εγω μπασκετ εσυ ησουνα στα αρχιδια του αρειανου πατερα σου,και ειμαι η μονη ομαδα που εχω παρει μερος σε ολα τα πρωταθληματα της Α1.η το ξυλο που τρως εξω ρε φαπαλαεα
ποιο ξυλο βρε χουλιγκαν του πληκτρολογιου? εχεςι βρεθει ποτε σε σκηνικο ανυπαρκτε και θα μιλησεις κιολας?κομπλεξικο σκουληκι το ποιηματακι σου καλα το εχεις μαθει. για την Α2 ας μην με εσωζες αλλα τετοιοι μπουφοι ειστε. βρωμοσκουλικο για το ματς το 46 λες ρε ρουφιανε ε?προφανως.. μια ηταν η ομαδα που επαιζε φιλικα με τα SS σκουληκι ε σκουληκι. το 2009 τι εγινε ρε φαποκρατωρα? με επαγγελματικο μπασκετ και στα ισια? ρουφηξες την τουρκικη ψωλη και τωρα μας λες για ματς μισο αιωνα πριν, μετα απο πολεμο..γιαυτο ειστε λιγοι σκουληκια. για πες μας εσενα τι σου χαρισε ο ιωαννιδης?ο ορφανος? ο βενιζελος εσενα δεν σου χαρισε τιποτε? κυριε αρθρα 44 και 99? στο αλεξανδρειο ρευμα ποιος πληρωνει? παρολαυτα ειπαμε οοο,τι εχει να αναδειξει αυτο το σωματειο ειναι ο γκαλης. ενας παικτης ο οποιος ειναι μεγαλυτερος απο την ομαδα του. ξεχνας βεβαια που του βριζατε τη μανα του εν χωρο..αλλα γιαυτο σας λενε σκουληκια βρωμεροι προπαγανδιστες

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
508
Πόντοι
316
και για το ποιος ασχολειται δεν μιλαω καθαρα προσωπικα για εσενα εννοειται εννοω γενικως οπαδικα. αν ακους κανα ραδιοφωνο της πολης απλα δες την συχνοτητα που ενας αριανος θα ασχοληθει με εμας και το αντιθετο.. και για τις γριες εννοειται αυτο αλλα αστες αυτες τωρα.

οποία συχνότητα και να βάλω ο μαιντανός ο νικόλας κράζει τον ιγνατιεβιετς και δυο τρεις μαλώνουν αν φταει το χώμα της μεσήμβριας ή το κρύο για τις θλάσεις. Ακούω χρόνια ραδίοφωνο δεν ασχολούμαστε με τους δίπλα. εδώ είναι thread του ΑΡΗ μην μπερδευεσαι

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
οποία συχνότητα και να βάλω ο μαιντανός το νικόλας κράζει τον ιγνατιεβιετς και δυο τρεις μαλώνουν αν φταει το χώμα της μεσήμβριας ή το κρύο για τις θλάσεις. Ακού χρόνια ραδίοφωνο δεν ασχολούμαστε με τους δίπλα. εδώ είναι thread του ΑΡΗ μην μπερδευεσαι
χαχαχ φιλε ελα τωρα.. μη μου λες για τον νικολα (αν κ εχω καιρο να τον ακουσω τωρα τελευταια. αμα ξερεις τι εχει γινει πες μου) ο τυπος ειναι για το τρελαδικο καρφι..ο νικολας αν μπορουσε και τον εαυτο του θα εβριζε. τον εχω πετυχει στον δρομο και πραγματικα δεν ξερω πως τον αφηνουν ελευθερο. για τις θλασεις τι σε ενδιαφερει τοσο πολυ?φυσιοθεραπευτης εισαι?να στους στειλουμε να μας τους γιατρεψεις αμα ειναι, να παρεις και κανα μεροκαματο

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
508
Πόντοι
316
χαχαχ φιλε ελα τωρα.. μη μου λες για τον νικολα (αν κ εχω καιρο να τον ακουσω τωρα τελευταια. αμα ξερεις τι εχει γινει πες μου) ο τυπος ειναι για το τρελαδικο καρφι..ο νικολας αν μπορουσε και τον εαυτο του θα εβριζε. τον εχω πετυχει στον δρομο και πραγματικα δεν ξερω πως τον αφηνουν ελευθερο. για τις θλασεις τι σε ενδιαφερει τοσο πολυ?φυσιοθεραπευτης εισαι?να στους στειλουμε να μας τους γιατρεψεις αμα ειναι, να παρεις και κανα μεροκαματο

για τις θλάσεις στο λόλα μόνο εκεί είναι καλά  :2funny:, ξέρεις ότι δεν ασχολούμαστε και σε καίει.

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
για τις θλάσεις στο λόλα μόνο εκεί είναι καλά  :2funny:, ξέρεις ότι δεν ασχολούμαστε και σε καίει.
η αληθεια ειναι οτι οι γριες πλεον ασχολουνται περισσοτερο πλεον αυτο να το παραδεχτω (ειναι αυτο που λενε εβγαλε η μυγα κωλο..). αλλα πραγματικα με τα θεματα που εχετε τωρα ετσι δεν θα επρεπε να ειναι ? να ασχολειστε ΜΟΝΟ με τον αρη?

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
508
Πόντοι
316
η αληθεια ειναι οτι οι γριες πλεον ασχολουνται περισσοτερο πλεον αυτο να το παραδεχτω (ειναι αυτο που λενε εβγαλε η μυγα κωλο..). αλλα πραγματικα με τα θεματα που εχετε τωρα ετσι δεν θα επρεπε να ειναι ? να ασχολειστε ΜΟΝΟ με τον αρη?
αφου μεχρι και οι ανυπαρκτες σε γλέντησαν γιατι να μην βγάλουν γλώσσα. εκείνο το 3-3 δεν υπάρχει. στην τουμπα άστο...

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
αφου μεχρι και οι ανυπαρκτες σε γλέντησαν γιατι να μην βγάλουν γλώσσα. εκείνο το 3-3 δεν υπάρχει. στην τουμπα άστο...
ασε ασε.. τι να πω και για τα 2 ματς αντι να τους βαλεις 4 να τελειωσεις το πας στο 3-3.. στην τουμπα παιξανε καλυτερα και γιαυτο μας κερδισανε ετςι ειναι η μπαλα, δεν εχω να πω κατι. καλα να παθουμε με τον αλεφαντο της κροατιας που μας φερανε. φυσικα ολοι εχουνε δικαιωμα να βγαζουνε γλωσσα δημοκρατια εχουμε. αλλα τωρα να βγαζει γλωσσα καθε ομαδα που μας εχει κερδισει (π.χ. ξανθη, πανθρακικος και λοιπες ομαδες τετοιου επιπεδου)ενω η παρουσια τους στο ελληνικο ποδοσφαιρο ειναι ανυπαρκτη, αποτελωντας στην ουσια κομπαρσους που απλα συμπληρωνουνε την 16αδα, ειναι το λιγοτερο αστειο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom