Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Like
300
Πόντοι
36
εσυ ρε βρωμοσκυλο τι γελας;;
που εχεις γινει συφιλικος απο τις βρωμομουνες που πηδας στα λιμανια
που απο το πολυ αλατι στο πνευμονι στους γιατρους θα τα φας τα φραγκα σου
τυπε το να γαμας βρωμομουνες ειναι χειροτερο από το ναα μη γαμας καθολου?  :think:

δεν ξερω γι αυτο ρωταω

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Δεν σου ειπα να μιλας καλυτερα;Οπως ειπα στον Λασκαριδη να σε παρει θα του πω να σε διωξει.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
αντι να κρατησετε χαμηλά την μπάλα χωρίς πολλά πολλά μπας και συμμαζευτειτε και  ανεβείτε, ασχολείστε με την άεκ ( που όλα γινονται βασει πλανου) και τον παοκ.

Ελπίζω να μην εννοεις την διαιτησία . περσι ενα μουσι πεναλτι πηραμε ολο και όλο , χασαμε από θυελλες και οσα παιχνιδια πηραμε από καλυτερες ομαδες (πχ κηφισια) ηταν λογω "φανελας" και καλης φυσικης καταστασης .

κατα τα αλλα η θεσσαλονικη αντεχει μονο μια ομαδα στην Σουπερ Ληγκ . Η ΑΕΚ πρεπει να ξαναγινει το αντιπαλο δεος του γαβρου , μονο η ΑΕΚ αντισταθηκε στην χουντα του Κοκκαλη και για αυτο καταστραφηκε .

Υγ ο Τιγρης να διαχειριστει κανα δανειο θελει οπως και να παρει καμια κρατικη συμβαση .

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Κρίμα δεν θα ανέβει ο Άρης

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Δεν σου ειπα να μιλας καλυτερα;Οπως ειπα στον Λασκαριδη να σε παρει θα του πω να σε διωξει.
Ο Λασκαρίδης έχει πουλήσει τα καζίνα από το 07. Πήρε το 1δις μυριάκη του και με τα λεφτά αυτά αγόρασε τα Βρετάνια και Κιγκ Τζορτζ και έχει τώρα 20 μπαλκ (και σε 2 χρόνια 30). Οπότε πως τον πήρε;

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Εγώ τουλαχιστον δίνω κρέας μαλάκα. Εσύ τρως παλιοξεσκισμένη σκατόπουστρα.
Α και που σαι. Εσύ τα λίγα φράγκα που έχεις ξέρεις που θα τα φας; Στις χημειοθεραπείες για να γιατρέψεις τη μάνα σου που θα βγάλει καρκίνο. Παλιόπουστα. Σύρε τώρα στη φωλιά σου γαμημένε.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ο Λασκαρίδης έχει πουλήσει τα καζίνα από το 07. Πήρε το 1δις μυριάκη του και με τα λεφτά αυτά αγόρασε τα Βρετάνια και Κιγκ Τζορτζ και έχει τώρα 20 μπαλκ (και σε 2 χρόνια 30). Οπότε πως τον πήρε;
εχει παρει το μανατζμεντ απο το 11 ρε

antigregory

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ τουλαχιστον δίνω κρέας μαλάκα. Εσύ τρως παλιοξεσκισμένη σκατόπουστρα.
Α και που σαι. Εσύ τα λίγα φράγκα που έχεις ξέρεις που θα τα φας; Στις χημειοθεραπείες για να γιατρέψεις τη μάνα σου που θα βγάλει καρκίνο. Παλιόπουστα. Σύρε τώρα στη φωλιά σου γαμημένε.
εσυ με τα λεφτα που βγαζεις τα τρωω με την ψωλη μου στον στομα της μανας σου και της αδελφης σου

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
εσυ με τα λεφτα που βγαζεις τα τρωω με την ψωλη μου στον στομα της μανας σου και της αδελφης σου
Αχαχαχχαχαχαχαχαχαχα. 1ον τα θυληκά της οικογένειάς μου θέλουν ΑΝΤΡΕΣ και όχι πούστηδες. Πιο πιθανόν να σε στραπωνάρουν πίπα κώλο εμπλοκή και οι σφαλιάρες δώρο.
2ον Τράβα πες στον πατέρα σου να ψάξει στον κώλο της μάνας σου. Έχω ξεχάσει το Λοντζίν εκεί μέσα όταν της έκανα φίστικ της καρκινιασμένης. Ψόφα τώρα σκουλίκι.
Υ.Γ Ντιν, ντον, ντιν, ντον

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
εχει παρει το μανατζμεντ απο το 11 ρε
Αφού ότι μετοχές είχες ρε στη γαμωεταιρεία της πούλησε πως στον πούτσο έχει πάρει το μανατζμεντ; Τι στον πούτσο ο γαμωψαράς!!!

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Γαμαικανέ κόφτο με τις μάνες (έχουμε πεί δυο κουβέντες οι δυο μας παλιά, τις σεβάστηκες ομοίως και γω).
Γρηγόρη κόψε και συ τις μάνες και τους χάρους.
Μην αρχίσετε να μου λέτε ο άλλος άρχισε, μεγάλα παιδιά είστε βρείτε τα.
Αντε μπράβο.

antigregory

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
16
Αχαχαχχαχαχαχαχαχαχα. 1ον τα θυληκά της οικογένειάς μου θέλουν ΑΝΤΡΕΣ και όχι πούστηδες. Πιο πιθανόν να σε στραπωνάρουν πίπα κώλο εμπλοκή και οι σφαλιάρες δώρο.
2ον Τράβα πες στον πατέρα σου να ψάξει στον κώλο της μάνας σου. Έχω ξεχάσει το Λοντζίν εκεί μέσα όταν της έκανα φίστικ της καρκινιασμένης. Ψόφα τώρα σκουλίκι.
οι γυναικουλες σου θελουν πουτσο γιατι ο μπαμπας σου πουστης ηταν και πουστη γιο εκανε
το ιδιο και η γκομενιτσα σου,θα σου μιλαει στο skype και απο την αλλη θα της εχω 3 δαχτυλα στο μουνι της
ενω εσυ θα σε τρωει η αλμυρα

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
οι γυναικουλες σου θελουν πουτσο γιατι ο μπαμπας σου πουστης ηταν και πουστη γιο εκανε
το ιδιο και η γκομενιτσα σου,θα σου μιλαει στο skype και απο την αλλη θα της εχω 3 δαχτυλα στο μουνι της
ενω εσυ θα σε τρωει η αλμυρα
Έχεις δίκιο. Ο πατέρας μου έχει έναν γιο πούστη. Ρώτα τη μάνα σου και θα σου πει πριν τη πάρει ο χάρος.
Ρε μαλάκα αφού τ έχεις γράψει. Σε γαμάει λοχας τι το παίζεις άντρας, αφού είσαι κάθε βράδυ στα 4. Υπάρχουν και βιντεάκια στο τιούμπι με τον γαμιά σου.

antigregory

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
16
Γαμαικανέ κόφτο με τις μάνες (έχουμε πεί δυο κουβέντες οι δυο μας παλιά, τις σεβάστηκες ομοίως και γω).
Γρηγόρη κόψε και συ τις μάνες και τους χάρους.
Μην αρχίσετε να μου λέτε ο άλλος άρχισε, μεγάλα παιδιά είστε βρείτε τα.
Αντε μπράβο.
εχεις πμ

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
218
Like
17.769
Πόντοι
38.177

Παιδια καλος ο χαβαλες αλλα εσεις εχετε ξεφυγει,τι δουλεια εχουν μανες και πατεραδες και αδερφες με τα οπαδικα?
Σοβαρευτειτε λιγο  :-

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
Αντε παλι ο "Μιχαλακης" μεσα.
Θεο τον ειχαν στον Αρη.

Συνημμένα