lefteris38
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 843
- Πόντοι
- 96
Ειδες ωραία που στα εξηγώ; μάθε μπαλίτσα αγόρι μου γιατί αρχιμαλακας εισαι και φαίνεσαι. Ειναι κοντα ενα μετρο μεσα στην εστια ο τερματοφυλακας, εχει και το χέρι σχεδον οριζοντιο, και η μπαλα δεν πέρασε τη γραμμή; Μαθε μπαλίτσα που σου λέω, και αν δεν μπορεις βρες ένα μαθηματικο να μάθεις...γεωμετρία.Bλεπεις την μπαλα μεσα στο τερμα??
ξερεις η μπαλα πρεπει να περασει την εστια οχι ο τερματοφυλακας
προσπαθεί να σου εξηγήσει πώς εφόσον ο τερματοφύλακας είναι μέσα από τη γραμμή,χέρια, πόδια είναι λιγάκι δύσκολο η μπάλα να σταμάτησε πριν τη γραμμή..Bλεπεις την μπαλα μεσα στο τερμα??
ξερεις η μπαλα πρεπει να περασει την εστια οχι ο τερματοφυλακας
Καλά αυτοί αναφέρονται στο κωλοσωματείο τους τον πάο κυρίως (πήρανε Χ απ' τον μισό Εργοτέλη σήμερα). Από κεντρικό δελτίο ειδήσεων "σοβαρού" τηλεοπτικό σταθμού είναι αυτό. Και μετά αναρωτιόμαστε για τη βία, ποιός την υποκινεί κλπ.Μολις τωρα στο σκαι ο δημοσιογραφος Βογλης μιλησε για διατεταγμενη υπηρεσια του διαιτητη......
Μολις τωρα στο σκαι ο δημοσιογραφος Βογλης μιλησε για διατεταγμενη υπηρεσια του διαιτητη......
Καλα τοσο μαλακες ειναι............;
Δε βλεπουν οτι ο διουδης εχει μπει 1 μετρο μεσα απο τομ τερμα ;
Τα χερια του τιραμολα εχει και τη διωχνει τη μπαλα πριν μπει;
Μονο μερικοι τρομπες βλεπουν οτι εχει περασει η μπαλα την εστια
ο τερματοφυλακας δεν μπαινει γκολ η μπαλα μπαινει
θα δουμε και αναλυση σε λιγο τι θα πουνε
τα ευκόλως εννοουμενα παραλείπονται!Εδω ο μοντ σου ο λαγός επειδή κάνανε οι λαθρέμποροι συμμαχία το πράττει εδώ κ αφήνει τα παοκια να βρίζουν κ μένα να μου κάνει συστάσεις!Καλά αυτοί αναφέρονται στο κωλοσωματείο τους τον πάο κυρίως (πήρανε Χ απ' τον μισό Εργοτέλη σήμερα). Από κεντρικό δελτίο ειδήσεων "σοβαρού" τηλεοπτικό σταθμού είναι αυτό. Και μετά αναρωτιόμαστε για τη βία, ποιός την υποκινεί κλπ.
Α ρε Εβραίε....Το πόσο πολύ σ έχω γαμήσει μόνο ο κώλος σου το ξέρει. Κρίμα που πήρες και τρακτερ. Γιατί στα τοπικά και στις στάνες που θα παίζεις ούτε τρακτερ δε πάει. Κανένας γάιδαρος και αν....[size=14pt]Έχεις να φας γαιδουρόπουτσες ρε πεξάρα που θα είναι όλες δικές σου. Όχι ότι θα σε χαλάνε. [/size]
Ποσο ασχετος ρε πουστη μου????????????????Ποσο αμπαλος????Τι λες τωρα? Το γκολ κατακυρωνεται αν περασει ΟΛΟΚΛΗΡΗ απο τη γραμμη και οχι αν το τερματοφυλακας ειναι μεσα οοκληρος....Μολις τωρα στο σκαι ο δημοσιογραφος Βογλης μιλησε για διατεταγμενη υπηρεσια του διαιτητη......
Καλα τοσο μαλακες ειναι............;
Δε βλεπουν οτι ο διουδης εχει μπει 1 μετρο μεσα απο τομ τερμα ;
Τα χερια του τιραμολα εχει και τη διωχνει τη μπαλα πριν μπει;
Εσυ εχεις αποδειξη οτι δεν περασε η μπαλα φιλε;Ποσο ασχετος ρε πουστη μου????????????????Ποσο αμπαλος????Τι λες τωρα? Το γκολ κατακυρωνεται αν περασει ΟΛΟΚΛΗΡΗ απο τη γραμμη και οχι αν το τερματοφυλακας ειναι μεσα οοκληρος....
" ΑΡΘΡΟ 10. Επίτευξη τέρματος (γκολ)
1.Πότε σημειώνεται τέρμα (γκολ):
Τέρμα σημειώνεται όταν ολόκληρη η μπάλα περνάει έξω από τη γραμμή τέρματος μεταξύ των κάθετων δοκαριών και κάτω από το οριζόντιο δοκάρι του τέρματος, με την προϋπόθεση ότι δεν έχει προηγηθεί παράβαση των Κανονισμών του παιχνιδιού από την ομάδα που σημειώνει το τέρμα (εικ.18 και19)."
Ποιος βασιλακης το ειπε ο καυλας;ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΗΖΑΝ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ
ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΗΝ ΕΡΤ Ο ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ
100% ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΚΟΛ
ΑΝΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΑΤΕ ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΡΟΜΠΑΡΕΣ
Ε ΤΡΟΜΠΕΣ
ΜΑΛΑΚΕΣ Ε ΜΑΛΑΚΕΣ "ΠΕΡΑΣΕ Η ΜΠΑΛΑ" ΚΑΙ ΑΡΧΙΔΙΑ
ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΚΑΙ ΤΟ ΕΙΠΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΕΚΕΙ(ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ)
ΚΑΙ ΛΕΕΙ Κ ΑΛΛΟΣ ΚΑΤΙ
"Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΙΑ ΠΕΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝ ΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙ ΟΤΙ ΜΠΗΚΕ ΓΚΟΛ"
ΠΑΛΙ ΡΟΜΠΑ ΓΙΝΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΞΕΦΤΥΛΕΣ ΤΟΥ ΣΑΙΤ