master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Ναι γιατι εσυ νομιζεις οτι θα εχεις μεγαλυτερα ματςΆσε παίκτη, μην ασχολείσαι με τέτοιες ομάδες, έχεις και ματσάρες με Πέλοπα φέτος..
Ναι γιατι εσυ νομιζεις οτι θα εχεις μεγαλυτερα ματςΆσε παίκτη, μην ασχολείσαι με τέτοιες ομάδες, έχεις και ματσάρες με Πέλοπα φέτος..
θα πανε επενδυτες στον αρη ρε δικε μου να κανουν τι,εδω δεν πανε στον βαζελο και στην ΑΕΚ που ειναι τεραστια μεγεθη μπροστα στον αρη,θα πανε να επενδυσουν σε μια μικροτερη ομαδα;Απο την αλλη μακαρι μπας και δυναμωσει το ελληνικο ποδοσφαιρο γιατι πλεον ολες οι ελληνικες ομαδες ειναι για τον πουτσο.Γιατί είπε κανεις πως στο 99 θα σβηστούνε απλός η επενδυτες που είναι να έρθουνε αυτό θέλανε δηλαδή να τα δίνουνε με δόσης και να σβηστεί το 35% περίπου αφού θα υπαχθεί και μετά
AΡΙΑΝΑΡΑ Σ"ΑΓΑΠΩ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΗΣ ΠΑΟΚΤΣΟΥΔΕΣ ΘΑ ΓΑΜΩ!!!!!!
ΤΟ ΠΙΠΙΝΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ!!!
ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΙΖΩ ΚΑΛΗ ΜΠΑΛΙΤΣΑ Ε?ΛΕΤΕ ΝΑ ΧΩΡΑΩ ΣΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΤΗΣ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΜΕ ΛΕΒΑ?ΧΑΧΑ
ρε παιδες κανα λινγκ για το φιλικο σημερα;
σας παρακαλω ρε παιδια
αναπηρος ειμαι ειναι η μονη μου χαρα
Άρης - Πιρίν 2-0 φίλε με show του Μανιά (δικά του και τα 2 γκολ)... καλή μεταγραφή...Προσπάθησε φίλε σε κανένα καφέ ή προπο της γειτονιάς γιατί ο ΟΤΕ ΤV μπλοκάρει όλα τα λινκς για όλα τα φιλικά για όλες τις ομάδες...ρε παιδες κανα λινγκ για το φιλικο σημερα;
σας παρακαλω ρε παιδια
αναπηρος ειμαι ειναι η μονη μου χαρα