που σαι ρε αγαπητέ? Όλα καλά ή να βάλω τις φωνές?στην χαλκιδικη ετσι ολοι φαν της ορθογραφιας ειστε?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
studio69
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
που σαι ρε αγαπητέ? Όλα καλά ή να βάλω τις φωνές?
βαρεσαμε διαλυση στην επιχειρηση και μεχρι να ξαναβρω δουλεια μου βγηκε η ψυχη
αφού βρήκες, μην το συζητάς. Να παίξεις και κανένα τζοκερβαρεσαμε διαλυση στην επιχειρηση και μεχρι να ξαναβρω δουλεια μου βγηκε η ψυχη
studio69
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
αφού βρήκες, μην το συζητάς. Να παίξεις και κανένα τζοκερ
λεφτα της πλακας βεβαια
ισα ισα να βγαινουν τα εξοδα του παιδιου
παλι καλα
ναι ρε ευτυχώς εμάς μας περισσεύουν και για κομπόδεμαλεφτα της πλακας βεβαια
ισα ισα να βγαινουν τα εξοδα του παιδιου
παλι καλα
χέσε μας ρε κουμπάρε
studio69
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
ναι ρε ευτυχώς εμάς μας περισσεύουν και για κομπόδεμα
χέσε μας ρε κουμπάρε
βλεπω και την χλιδα στα αποδυτηρια και σαν νεαπολιτης παλιος με πιανει αλλεργια
ναι είδα πως η αναπτυξη επισκέφτηκε και την τούμπαβλεπω και την χλιδα στα αποδυτηρια και σαν νεαπολιτης παλιος με πιανει αλλεργια
studio69
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
ναι είδα πως η αναπτυξη επισκέφτηκε και την τούμπα
το γελοιο της υποθεσης ειναι απο τα επισημα εχει γινει μες στην χλιδα το γηπεδο και σε ολο το υπολοιπο για να κατουρησεις πρεπει να εισαι κομαντο
και σε αυτη την ηλικια δεν ειμαι για να κρατιεμαι πολυ πολυ μην παθω κανα προστατη
ε καλα εισαι, εδώ σε μας στην 9 δεν έχει καθόλου τουαλέτες. Και είναι και καινούριο τμήμα του γηπέδουτο γελοιο της υποθεσης ειναι απο τα επισημα εχει γινει μες στην χλιδα το γηπεδο και σε ολο το υπολοιπο για να κατουρησεις πρεπει να εισαι κομαντο
και σε αυτη την ηλικια δεν ειμαι για να κρατιεμαι πολυ πολυ μην παθω κανα προστατη
Επισκέπτης
Να μην πινετε μπυρες οταν πηγαινετε γηπεδο να μη σας πιανει κατουρημα,ουζο-τσιπουρο η πιο ενδεδειγμενη λυση
Γιατί το ΜΠΩΡΕΙ και το ΕΛΛΑΔΩΣ που το βάζεις;στην χαλκιδικη ετσι ολοι φαν της ορθογραφιας ειστε?
Αν σε βρίζει ένας τέτοιος "άνθρωπος" να το θεωρείς φιλοφρόνηση.
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.057
- Πόντοι
- 22.266
γαμωτι μου δεν μπορω να βρισκομαι στις 7 μαιου στο ναο για να πω το υστατο χαιρε στον εναν και μοναδικο μπεσκετμπολιστα -που αν τωρα μερικοι σε αλλα θρεντακια χιαιρονται για τις νικες τους οφειλονται σε αυτον! και εξαλλου πρωτα αυτος αλλοσε το παλαου μπλαουγκρανα
studio69
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Γιατί το ΜΠΩΡΕΙ και το ΕΛΛΑΔΩΣ που το βάζεις;
Αν σε βρίζει ένας τέτοιος "άνθρωπος" να το θεωρείς φιλοφρόνηση.
με τοσα λαθη μου διεφυγαν καποια
KAVALARIS THESSALONIKI
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 6.697
- Πόντοι
- 3.327
KAVALARIS THESSALONIKI
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 6.697
- Πόντοι
- 3.327
KAVALARIS THESSALONIKI
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 6.697
- Πόντοι
- 3.327
KAVALARIS THESSALONIKI
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 6.697
- Πόντοι
- 3.327
Pwlounte pasis fisews trakter me diplo kai mono diaforiko,agrotika aytokinhta me megali karotsa pou mpwroyn na xwresoun 100 xanoumises xvris na kollonoun sthn anifora se kathe xorio ths ellados pou tha episkeftoun apo tou xronou!!mazi me kathe trakter dinoume kai dwrean freza kai arotro me ayto mporoun na bgazoun kai kanena frago stin omadoula tous orgonontas ola ta xwrafia kai tis pediades tis b ethnikhs!! me ayta ta lefta pou tha pernoun apo ta orgomata mporoun na plirosoun ton rouxismo ta nera kai to farmakeio tis omados!!geia metagrafes den to sizito!!!!o aris kapote tin plhrose kai me to parapano!!!tora na ta loustite kai eseis!!apla den exete ta antera na pesete kai thn kardia pou eixe h arianara dioti polli apla tha eiste polla xronakia stin b kai den to antexete!!ante geiasas kai tou xronou kala taksidia stous xorafodromous tis b!!!
KAVALARIS THESSALONIKI
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 6.697
- Πόντοι
- 3.327
Επισκέπτης
to olgaki pou egeine arianaki!!!ntavai!!!
Παιχτούρι μου πρέπει να είσαι μέγας γαμίκος για να σε καψουρευτεί τόσο και ν' αλλάξει ομάδα..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K