Επισκέπτης
Εσυ τι να δωσεις απο αυτα που δεν εχεις?Δεν είναι ανάγκη να δώσεις εσύ!Μην ξεκατινιαστούμε κιόλας!Δεν γίνονται έτσι οι σωστές δουλειές!
Εσυ τι να δωσεις απο αυτα που δεν εχεις?Δεν είναι ανάγκη να δώσεις εσύ!Μην ξεκατινιαστούμε κιόλας!Δεν γίνονται έτσι οι σωστές δουλειές!
Θα αποφασιστει αυριο το πρωι,αναλογα πως θα εχουμε ξυπνησει
Διπλό μας το τηγάνι!Η κερκυρα καλύτερη ήταν πέρσυ?
Εσυ τι να δωσεις απο αυτα που δεν εχεις?
Και εμενα τι θα μου δωσεις τον Φουντα η τον Κατσικοχερη?
Εμένα θα μου δώσεις διπλό στο τηγάνι να πάθει εγκεφαλικό ο Χρηστίδης?
0-1 αύριο και τελικό ολυμπιακό με αστέρα τρίπολης με αστέρα κυπελούχοΕρωτηση για ψαγμενους Αρειανους
Προτιματε 0-1 αυριο με γκολ οφσαιντ Γιαννιωτα στο 89 η 5αρα στους γυφτους με τα πρωτα 4 να εχουν μπει μεχρι το 25 στον τελικο κυπελλου?
Σου δωσα Τζιμπούρ και Κωστάκη ρε αχάριστε!!!Και εμενα τι θα μου δωσεις τον Φουντα η τον Κατσικοχερη?
1-2 αύριο με το πρώτο γκολ πέναλτι από τη σέντρα αδιαμαρτύρητο και το δεύτερο αβίαστο αυτογκολ στο 90 και να το πανηγυρίζετε κι εσείς.Ερωτηση για ψαγμενους Αρειανους
Προτιματε 0-1 αυριο με γκολ οφσαιντ Γιαννιωτα στο 89 η 5αρα στους γυφτους με τα πρωτα 4 να εχουν μπει μεχρι το 25 στον τελικο κυπελλου?
0-1 αύριο και τελικό ολυμπιακό με αστέρα τρίπολης με αστέρα κυπελούχο
Για Θεσσαλονικείς που είναι στην πιάτσα ο Σαουρίδης ο πρώην πρόεδρος του Super 3 ήταν μέτοχος στο Sol?(απο συνέντευξή του σήμερα στο metrosport) στον Κ.Θωμαίδη σήμερα.Για το αν έχει άλλο μαγαζί:
«Είχα ένα ουζερί. Το 94΄ άνοιξα το καφέ με άλλους 4 συνεταίρους. Το 98΄ ήταν φρουτάκια. Μετά από κάποιο καιρό κάναμε την ταβέρνα, τον «ουρανό». Με τον Σοφοκλή Κύρκο και τον κ. Γρανούζη. Μετά από κάποια χρόνια έφυγα και από εκεί γιατί υπήρξαν διάφορα προβλήματα και όσον αφορά το «σολ» το είχα με 3 ακόμα, υπήρξαν συνεταιρικές διαφωνίες, μείναμε δυο και τελικώς έμεινα μόνος μου».
[/quote
Για άλλο SOL μιλάει ρε φίλε . Μπαράκι κοντά στο γήπεδο είναι