Επισκέπτης
οταν τα γραφαμε εδω μας λεγατε παπαριες ομως..εσεις τον ξερετε καλυτερα
κωλοπουστας ηταν,ειναι & θα ειναι μεχρι να ψοφησει..
οταν τα γραφαμε εδω μας λεγατε παπαριες ομως..εσεις τον ξερετε καλυτερα
Για την φανέλα μπορεί να κανονίσει ο Βγενό! ;)παρε φανελα σκορδας καλυτερα
Για την φανέλα μπορεί να κανονίσει ο Βγενό! ;)
[/quoteΜπα,την εδωσε στο παραρτημα του μαζι με τη δωρεα του Βγενοπουλειου.
Μακάρι να μην γίνει κάτι τέτοιο!Γιατί τα Μπαόκια νομίζεις ότι το παραδέχονται?Αν οι μεγάλοι της θεσσαλονίκης γίνουν παραρτήματα...θα δούμε πάλι ένα καταπληκτικό πρωτάθλημα!Gatto μπερδευεις την ομαδα μου με κανενα υποκαταστημα μηπως;;;;
γιατι δεν ειναι ηδη???Αν οι μεγάλοι της θεσσαλονίκης γίνουν παραρτήματα...θα δούμε πάλι ένα καταπληκτικό πρωτάθλημα!
κατσε ρε αδερφε μου εμεις και οι γριες πορευομαστε μονοι μας, οι αλλοι και οι καλαμαριωτες στηνονται σαν τις πουτανεςγιατι δεν ειναι ηδη???
γιατρε frelancers ειναι ΟΛΟΙ..αμα υπαρχει βαλιτσα,ΟΛΟΙ το συζητανε..οι αλλοι απλα αλλαζουν συμβαση και frachiase μια του Ολυμπιακου μια του ΠΑΟ μια της ΑΕΚ ξερεις τωρα....... γιουσουφακια τι περιμενεις;
μπορεις να πιστευεις οτι γουσταρεις..κατσε ρε αδερφε μου εμεις και οι γριες πορευομαστε μονοι μας, οι αλλοι και οι καλαμαριωτες στηνονται σαν τις πουτανες
σιγουρα οπου πεσει το μπακιρι ολα ειναι αλλιως αλλα ως ενα σημειο αυτοι δεν εχουν τσιπα πανω τουςμπορεις να πιστευεις οτι γουσταρεις..
ειμαστε σαν Καλαμαρια; χωρις λογο τρεχει στα κας και στα μας; ειμαστε σαν τους αλλους; παρε δωσε παιχτες και περαστε αερα απο τουμπα;;;;δε πιστευω οτι πορευομαστε μονοι μας,ουτε ο ΑΡΗς ουτε ο ηρακλης.....
χαλαρωστε λιγο,αν ημασταν σε καποιο αρμα τωρα ουτε για Μπαγιεβιτς ουτε για Αβρααμ θα συζητουσαμε.Ο Σκορδας πληρωνει την επιλογη του να πορευεται μονος...δε πιστευω οτι πορευομαστε μονοι μας,ουτε ο ΑΡΗς ουτε ο ηρακλης.....
σε λιγο θα κανετε τον σκορδα και μαρτυραχαλαρωστε λιγο,αν ημασταν σε καποιο αρμα τωρα ουτε για Μπαγιεβιτς ουτε για Αβρααμ θα συζητουσαμε.Ο Σκορδας πληρωνει την επιλογη του να πορευεται μονος...
Προσφυγη γιατι ρε φιλε?ηρεμειστε λιγο...δεν του εκανε τιποτα ακομα.Τον περνας για τοσο χαζο τον Λαμπρο ωστε να χασει ετσι τον παιχτη?αφού όλοι οι πρόεδροι των ομάδων από την 4η θέση και κάτω είναι γιουσουφάκια με όλη την έννοια της λέξης και το πρώτο από αυτά είναι ο Πηλαδάκης με τον άλλο της Ξάνθης...
Ο Σκόρδας μιλάμε για περίπτωση ψυχανάλυσεις.... αν ήταν μάγκας θα ξεζούμιζε τον Αβραάμ την σεζόν που μπαίνει και μπορούσε αν ήθελε να τον φέρει σε όριο απειθαρχίας και να του τραβήξει μια διακοπή συμβολαίου και να τον πάει πίσω......
τώρα κινδυνεύει να τον χάσει με προσφυγή του παίκτη και έχει δικαίωμα να το κάνει...
φυσικά δεν είμαι υπέρ τέτοιων καταστάσεων απλά σενάρια κάνω...
μα μόνο και μόνο η εντολή του Σκόρδα στον Μπάγεβιτς για ποδοσφαιρικό θάψιμο του Λάζαρου αποτελεί αιτία βάση των κανονισμών της ΟΥΕΦΑ για απόδοση της ελευθερίας του ποδοσφαιριστή...Προσφυγη γιατι ρε φιλε?ηρεμειστε λιγο...δεν του εκανε τιποτα ακομα.Τον περνας για τοσο χαζο τον Λαμπρο ωστε να χασει ετσι τον παιχτη?