Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
και αν δεν είχαμε τον μιράλας που χρειάζεται τεμπεσίρι για το πόδι του ....θα είχαν 5 απο το ημίχρονο.... 
[size=20pt]???[/size]

Αν ο Μπυραλλάς τελείωνε καλύτερα τις φάσεις, θα τρώγανε 5 τα σκουλήκια και θα λέγανε "καλά που δεν πάθαμε και τίποτα σαν την Κούλα".

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Τον πονούσε το ποδαράκι του τον Νέρι... Ή το "κωλαράκι του" είπε ο εκφωνητής;  :think:
Δεν ξέρω. Αηδιαστικός ο τύπος, το άλλαξα στο ARIS FM και κράτησα μόνο την εικόνα. Τουλάχιστον ξέρω ότι μεταδίδει Αρειανός και όχι γαύρος και να μου το παίζει ντεμέν αντικειμενικός.

Caymans

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Κριτικές
4
Like
117
Πόντοι
6
που σαι ρε γαμαικανε να μας πεις τι εγινε στο καραισκακη΄.την προηγουμενη βομαα εμπαινες σε ολα τα θρεντ μας ελεγες θα μας γαμησετε.. πως΄με τον λωκο το αφησες ανοιχτο.Τωρα εχεις αρπαξει τρια μετα απο σταυροφορια του αρεως στην αθηνα  :2funny: και μας λες τα κορακια μπλα μπλα κοντρα φαουλ μπλα μπλα κωλοτουμπα και κακο.Μαρεσουν πολυ οι αυταπατες που τρεφετε ορισμενοι οπως ο χastillo που θελει λεει πρωταθλημα με αρη.. :uglystupid: σε λιγο θα θελει πρωταθλημα κι η κερκυρα  ρε τι μπαλα βλεπετε ορισμενοι;

fotisalonica

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Φώτη πως πας?
τα χώνεψες ?
σου πεσανε βαρια μηπως?
αν παλι σου αρεσε πολυ , εδώ ειμαστε όποτε μας ξαναχρειαστεις!
δοξα τον θεο φιλε μου ολα καλα..
αληθεια τωρα εισαι καλα???εγραψα πουθενα οτι θα παρουμε διπλο με σκορ τουλαχιστον 0-5 ας πουμε και μου τα γραφεις αυτα?
για τα γραφθεντα σκηνικα απαντησα που σαλιαζατε σαν ηλιθιοι.
ετσι και αλλιως δεν υπηρχε περιπτωση να παρω διπλο, ουτε καν χ.
ειτε με τον γνωστο τροπο θα εχανα ειτε αγωνιστικα...επαιξα για τον πουτσο κατεβαζοντας την χειροτερη δυνατη ενδεκαδα και εσυ επαιξες καλυτερα και κερδισες...
βεβαια το πρωτο γκολ προηλθε απο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ κορνερ αντι φαουλ πανω στον νετο αλλα δεν γαμεις...
αν και ο γιαχος μια χαρα σε πηγε(νταξει ουτε καν δεν πρεπει να αναφερεται αυτο,εννοειται)
αλλο να γραφεις μαλακιες για σκηνικα για να μεγαλωσει(υποτιθεται) το πουλακι σου,οπως σωστα λετε, και αλλο να γραφεις 2-3 πραγματα.εκτος αν σας πειραξε το ''γκεουλες'' :think:

Επισκέπτης
Πες μας τοτε ρε fotisalonika τι γινανε τα πουλμαν σας το 2001 οταν γυρναγατε απο το αιγαλεω στην εθνικη

fotisalonica

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Πες μας τοτε ρε fotisalonika τι γινανε τα πουλμαν σας το 2001 οταν γυρναγατε απο το αιγαλεω στην εθνικη
να μας πεις ομως ποσα πουλμαν εισασταν εσεις και ποσα εμεις.
μην αλλαζεις θεμα ομως για πατρα γραφτηκε στις προηγουμενες σελιδες.
υγ χωρις δοση ειρωνιας για ποιο λογο δεν γουσταρατε τον καστιγιο χθες?οκ δεν εννοω να τον αποθεωνατε κιολας, απλα αποτι ακουσα/διαβασα τον γιουχαρατε και γενικα μιλατε βλεπω απαξιωτικα γι'αυτον.υποτιθεται οτι ακομα και τωρα τον γουσταρουν πολλοι οπαδοι σας(ομολογουμενως).και να πω οτι τον παραλεσατε στο παρελθον να ερθει και δεν ηρθε :think:

Επισκέπτης
υγ χωρις δοση ειρωνιας για ποιο λογο δεν γουσταρατε τον καστιγιο χθες?οκ δεν εννοω να τον αποθεωνατε κιολας, απλα αποτι ακουσα/διαβασα τον γιουχαρατε και γενικα μιλατε βλεπω απαξιωτικα γι'αυτον.υποτιθεται οτι ακομα και τωρα τον γουσταρουν πολλοι οπαδοι σας(ομολογουμενως).και να πω οτι τον παραλεσατε στο παρελθον να ερθει και δεν ηρθε :think:
Περασε ο ερωτας ρε τυπε.
Ο Καστιγιο εχει ακομα φιλικες σχεσεις με συνδεσμητες της 7.
Επειδη ημουν στο γηπεδο μη φανταστεις καμια γιουχα εξωπραγματικη.
Λιγο οι δηλωσεις του αδελφου του,λιγο το μαλλι εφερε την γιουχα.

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Επειδή δεν στα πανε καλά...
Το σκηνικό έγινε όταν ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ Αιγάλεω (για την ακρίβεια παίζαμε στο γήπεδο του Κορυδαλλού, εισιτήριο 7.000 δρχ, αστο ανέβασα για να μη λες ότι λέω παπάτζα) και εσείς παίζατε στην Τούμπα (1-1).

p8290240.jpg

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Επειδή δεν στα πανε καλά...
Το σκηνικό έγινε όταν ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ Αιγάλεω (για την ακρίβεια παίζαμε στο γήπεδο του Κορυδαλλού, εισιτήριο 7.000 δρχ, αστο [size=14pt]ανέβασα για να μη λες ότι λέω παπάτζα[/size]) και εσείς παίζατε στην Τούμπα (1-1).

p8290240.jpg

Με τέτοια φωτογραφία, τέτοιο ατράνταχτο ντοκουμέντο, δε γίνεται να διαφωνήσουμε!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Από σκουλήκια, γίνατε κίτρινοι βάτραχοι και μετά καταψυχθήκατε... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

polo81vw

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
1
Εδώ εσάς σας δίνανε πληροφορίες οι μπάτσοι για το σημείο που έχουν φτάσει τα πούλμαν στην Εθνική..

Τσατσάκια του Τσιρώνη,τακίμια των μπάτσων.

Εμένα κόκκινες λούγκρες μου φτάνει ότι πάνω από τα Τέμπη ότι κόκκινο κινείται ταβλιάζεται
και αυτό θα συμβαίνει για πολλά χρόνια ακόμα..

Επισκέπτης
Εδώ εσάς σας δίνανε πληροφορίες οι μπάτσοι για το σημείο που έχουν φτάσει τα πούλμαν στην Εθνική..

Τσατσάκια του Τσιρώνη,τακίμια των μπάτσων.

Εμένα κόκκινες λούγκρες μου φτάνει ότι πάνω από τα Τέμπη ότι κόκκινο κινείται ταβλιάζεται
και αυτό θα συμβαίνει για πολλά χρόνια ακόμα..
Δινανε πληροφοριες οι μπατσοι,στην μυτηλινη ηταν σχεδιο των μπατσων,στην πατρα μας σωσαν οι μπατσοι.
Δεν παιζεστε ρε πουστηδες.
Μηπως και αυτα μας τα στειλανε απ τη ΓΑΔΑ?
[flash=200,200]]
[flash=200,200]]
[flash=200,200]]

polo81vw

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
1
Δινανε πληροφοριες οι μπατσοι,στην μυτηλινη ηταν σχεδιο των μπατσων,στην πατρα μας σωσαν οι μπατσοι.

Την κασέτα που παίζει στους συνδέσμους ΣΟΥ κοίτα από αυτά που έγιναν στην εθνική που μιλάει ο μπάτσος
στον ασύρματο και λέει που είμαστε ενώ είστε κατεβασμένοι δίπλα του..

Ανεβάσατε στο youtube απόσπασμα κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας,όχι όλο.

Εδώ σκοτώσατε με αποδείξεις και βάλανε φυλακή έναν πρεζάκια για να μην χαλαστούν τα χαϊδεμένα παιδιά του Πειραιά,τι να λέμε,ντροπή των οπαδών..

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Με τέτοια φωτογραφία, τέτοιο ατράνταχτο ντοκουμέντο, δε γίνεται να διαφωνήσουμε!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Από σκουλήκια, γίνατε κίτρινοι βάτραχοι και μετά καταψυχθήκατε... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Το ότι γαμιέται το Imageshack δεν το σκέφτηκες;

Συνημμένα

• P8290240.JPG
    P8290240.JPG
    25,8 KB · Εμφανίσεις: 25

bak14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2011
Κριτικές
10
Like
2
Πόντοι
231

ενας βλακας και μισος εισαι ο οποιος ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ και προσπαθει να το παιξει βιαιος χουλιγκαν σε ενα φορουμ για πουτανες :jerking:

κατσε μιλα για σκηνικα στο bourdela.com και πες μας ποσους εδειρες σημερα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
ενας βλακας και μισος εισαι ο οποιος ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ και προσπαθει να το παιξει βιαιος χουλιγκαν σε ενα φορουμ για πουτανες :jerking:

κατσε μιλα για σκηνικα στο bourdela.com και πες μας ποσους εδειρες σημερα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Σωστός.

Επειδή έχω φάει πεσιμο αρκετές φορές, κανείς δεν είχε τα @@ να μου το κάνει 1:1. Μόνο τραμπουκισμοί 10:1, με στιλέτα, λοστούς κλπ.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
[size=20pt]ΑΡΗΣ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ[/size]

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.