Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
και αν δεν είχαμε τον μιράλας που χρειάζεται [size=16pt]τεμπεσίρι[/size] για το πόδι του ....θα είχαν 5 απο το ημίχρονο....
[size=20pt]???[/size]
και αν δεν είχαμε τον μιράλας που χρειάζεται [size=16pt]τεμπεσίρι[/size] για το πόδι του ....θα είχαν 5 απο το ημίχρονο....
[size=20pt]???[/size]και αν δεν είχαμε τον μιράλας που χρειάζεται τεμπεσίρι για το πόδι του ....θα είχαν 5 απο το ημίχρονο....
Δεν ξέρω. Αηδιαστικός ο τύπος, το άλλαξα στο ARIS FM και κράτησα μόνο την εικόνα. Τουλάχιστον ξέρω ότι μεταδίδει Αρειανός και όχι γαύρος και να μου το παίζει ντεμέν αντικειμενικός.Τον πονούσε το ποδαράκι του τον Νέρι... Ή το "κωλαράκι του" είπε ο εκφωνητής;
δοξα τον θεο φιλε μου ολα καλα..Φώτη πως πας?
τα χώνεψες ?
σου πεσανε βαρια μηπως?
αν παλι σου αρεσε πολυ , εδώ ειμαστε όποτε μας ξαναχρειαστεις!
να μας πεις ομως ποσα πουλμαν εισασταν εσεις και ποσα εμεις.Πες μας τοτε ρε fotisalonika τι γινανε τα πουλμαν σας το 2001 οταν γυρναγατε απο το αιγαλεω στην εθνικη
Περασε ο ερωτας ρε τυπε.υγ χωρις δοση ειρωνιας για ποιο λογο δεν γουσταρατε τον καστιγιο χθες?οκ δεν εννοω να τον αποθεωνατε κιολας, απλα αποτι ακουσα/διαβασα τον γιουχαρατε και γενικα μιλατε βλεπω απαξιωτικα γι'αυτον.υποτιθεται οτι ακομα και τωρα τον γουσταρουν πολλοι οπαδοι σας(ομολογουμενως).και να πω οτι τον παραλεσατε στο παρελθον να ερθει και δεν ηρθε
Επειδή δεν στα πανε καλά...Πες μας τοτε ρε fotisalonika τι γινανε τα πουλμαν σας το 2001 οταν γυρναγατε απο το αιγαλεω στην εθνικη
Επειδή δεν στα πανε καλά...
Το σκηνικό έγινε όταν ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ Αιγάλεω (για την ακρίβεια παίζαμε στο γήπεδο του Κορυδαλλού, εισιτήριο 7.000 δρχ, αστο [size=14pt]ανέβασα για να μη λες ότι λέω παπάτζα[/size]) και εσείς παίζατε στην Τούμπα (1-1).
Δινανε πληροφοριες οι μπατσοι,στην μυτηλινη ηταν σχεδιο των μπατσων,στην πατρα μας σωσαν οι μπατσοι.Εδώ εσάς σας δίνανε πληροφορίες οι μπάτσοι για το σημείο που έχουν φτάσει τα πούλμαν στην Εθνική..
Τσατσάκια του Τσιρώνη,τακίμια των μπάτσων.
Εμένα κόκκινες λούγκρες μου φτάνει ότι πάνω από τα Τέμπη ότι κόκκινο κινείται ταβλιάζεται
και αυτό θα συμβαίνει για πολλά χρόνια ακόμα..
Δινανε πληροφοριες οι μπατσοι,στην μυτηλινη ηταν σχεδιο των μπατσων,στην πατρα μας σωσαν οι μπατσοι.
Πες μας τοτε ρε fotisalonika τι γινανε τα πουλμαν σας το 2001 οταν γυρνα[glow=red,2,300]γατε[/glow] απο το αιγαλεω στην εθνικη
Με τέτοια φωτογραφία, τέτοιο ατράνταχτο ντοκουμέντο, δε γίνεται να διαφωνήσουμε!!!
Από σκουλήκια, γίνατε κίτρινοι βάτραχοι και μετά καταψυχθήκατε...
Πες μας τοτε ρε fotisalonika τι γινανε τα πουλμαν σας το 2001 οταν γυρναγατε απο το αιγαλεω στην εθνικη
Σωστός.ενας βλακας και μισος εισαι ο οποιος ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ και προσπαθει να το παιξει βιαιος χουλιγκαν σε ενα φορουμ για πουτανες
κατσε μιλα για σκηνικα στο bourdela.com και πες μας ποσους εδειρες σημερα