οι φημες οτι οταν ηταν μικρος δεν τον βαζανε στην σχολικη ομαδα επηδη ηταν χασογκολης κρινονται ως αναληθης
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
fotisalonica
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Θελουμε πισω τον mados!!!
ο τυπος ηταν λιτος και περιεκτικος!
περα απτην πλακα, οκ το γαμησε και αυτος, αλλα οι μαλακιουλες περι τρακτερ αλλου τουρκοσποροι
ο τυπος ηταν λιτος και περιεκτικος!
περα απτην πλακα, οκ το γαμησε και αυτος, αλλα οι μαλακιουλες περι τρακτερ αλλου τουρκοσποροι
bak14
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2011
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2
- Πόντοι
- 231
5 ποστ μονο μανες παρατηρησε
θεσσαλονικη μου, γλυκια μου φτωχομάνα
καλη χρονια σε ολα τα αδελφια. για κοκε ποια ειναι η γνωμη σας? για τις δηλωσεις βρανιες?
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.391
- Πόντοι
- 266
μηπως εχει κανεις κανα λινγκ για σημερα
ευχαριστω εκ των προτερων
Επισκέπτης
μηπως εχει κανεις κανα λινγκ για σημερα
Tσίμπα..
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.391
- Πόντοι
- 266
νατσο σημερα ειναι ευκολακι ε;
δες και τι προπονηταρα σε φερνω
Επισκέπτης
νατσο σημερα ειναι ευκολακι ε;
δες και τι προπονηταρα σε φερνω
Μόνο ευκολάκι δεν είναι με αυτόν τον Ατρόμητο.
50-50 δίνω λόγω νοκ άουτ.
Όσο για τον κόουτς, θα δείξει..
επειδη πλεον με την οικονομικη κατασταση δεν ασχολουμαι με τιποτα αλλο εκτος απο την δουλεια γιατι δεν προλαβαινω να κανω κ διαφορετικα
δεν θα σταθω σε καζουρα κ μαλακιες
απλα λεω να γινω αρης
με πληρωσε στο στοιχημα δευτερη φορα μεσα σε ενα περιπου μηνα
με 10 ευρουλακια κ με αποδοση 3,1 στον ασσο σε ξενη στοιχηματικη εταιρια το 20αρακι τσεπη δεν με χαλασε καθολου
κατα τα αλλα ενα μετριο παιχνιδι που θα μπορουσατε να το εχετε παρει αλλα κ να το εχετε χασει κ πιο νωρις
δεν θα σταθω σε καζουρα κ μαλακιες
απλα λεω να γινω αρης
με πληρωσε στο στοιχημα δευτερη φορα μεσα σε ενα περιπου μηνα
με 10 ευρουλακια κ με αποδοση 3,1 στον ασσο σε ξενη στοιχηματικη εταιρια το 20αρακι τσεπη δεν με χαλασε καθολου
κατα τα αλλα ενα μετριο παιχνιδι που θα μπορουσατε να το εχετε παρει αλλα κ να το εχετε χασει κ πιο νωρις
Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
[move][size=20pt]Πελάτες μου!!!!! [/size] [/move]
asianlover8
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 12
- Πόντοι
- 26
τοσο ξεφτιλα; ουτε τους τυπους;;;
vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
η ξεφτιλα της πολη δεν εχει οριο
τοσο ξεφτιλα; ουτε τους τυπους;;;
κοιτα ρε με τι ασχολουνται
ΑΡΗΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Like
- 30
- Πόντοι
- 6
(Eλα πάρε κάτι πιο περήφανο για σένα)
Να πει είναι οπαδικά η συντοπίτες μας για να πάνε στο στόχο τους μπορούνε να πουλήσουνε την μάνα τους
Tι έγινε στην Τούμπα, αδέρφια μου ΓΑΥΡΟΙ!
Γεια σας, αδέρφια μου ΓΑΥΡΟΙ, πήραμε μια μεγάλη νίκη με ΓΑΥΡΙΚΗ μαγκιά και τσαμπουκά μέσα στην Τούμπα γιατί έτσι έπρεπε να γίνει και έτσι έγινε, εγώ πρωσικά ήμουν εκεί μαζί με τον Νίκο μας τον τρομπετίστα, τον Νίκο τον Γιδάκο και άλλον έναν Νίκο, τον αεροπόρο. Απλά θέλω να σας εξηγήσω κάποια πράγματα που πρέπει να ειπωθούν για να καταλάβουν κάποιοι ότι υπάρχουν εκεί στη Θεσσαλονίκη κάποια άτομα της ηλικίας μου που μετρά ο λόγος τους, γιατί έχουν δώσει αγώνα και αυτοί όπως και εμείς για την ομάδα τους! Αυτοί, λοιπόν, ακούστε πώς εξηγήθηκαν! Το Σάββατο το βράδυ βρήκα εγώ και ο Γιώργος ο Μανουσάκης μαζί τους γιατί ήθελαν να με γνωρίσουν. Για να μη σας τα πολυλογώ, ήμασταν μέσα στα στέκια τους, μας κέρναγαν τα πάντα και όχι μόνο αυτό, αλλά δεν έγινε το παραμικρό! Αυτό που έγινε εκεί εγώ προσωπικά το μέτρησα πάρα πολύ, γιατί ειδικά εγώ τους έχω ξεπατώσει στο βρίσιμο και στην ξεφτίλα από τον «ΓΑΥΡΟ» μέσα και από το διαδίκτυο, αλλά παρʼ όλα αυτά τα άτομα φοράνε παντελόνια και όπως μου ξηγηθήκαν όχι μόνο εμένα, αλλά και της αποστολής μας, όταν θα έρθουν πρώτα ο Θεός εδώ του χρόνου στον ΝΑΟ μας, θα τους φερθώ ανάλογα! Την επόμενη μέρα έσκασε με τη μεσημεριανή πτήση ο Νίκος ο τρομπετίστας μας μαζί με τον Νίκο τον Γιδάκο. Τα αδέρφια ήρθαν στο ξενοδοχείο της ομάδας μας και μαζί με τον αεροπόρο που ήρθε μόνος του με το τρένο την Κυριακή το πρωί, ήπιαμε τα καφεδάκια μας και ντοπάραμε με τον τρόπο μας τους παίκτες μας να τα δώσουν όλα για τη νίκη, και έτσι έγινε! Ξεκινήσαμε για την Τούμπα, μπροστά το πούλμαν της αποστολής μας και πίσω ένα μικρό πουλμανάκι με εμάς και τους υπόλοιπους της διοίκησής μας για γήπεδο. Ο Μανουσάκης είχε πάει πιο νωρίς σαν προπομπός, όπως κάνει πάντα, και μόλις φτάσαμε μας περίμεναν αυτά τα παοκια για να κυλήσουν όλα ομαλά και έτσι έγιναν τα πράγματα! Είχαμε δυο μπουθ, αλλά και στα δημοσιογραφικά και μέσα στα επίσημα έπαιζαν και άλλοι πολλοί δικοί μας, το αλάνι μας ο Γιδάκος που τον σέβονται απεριόριστα ήταν ελευθέρας βοσκής στα επίσημα, κάποια στιγμή μου έφερε δυο άλλα παοκια και να με γνωρίσουν, αλλά και να μου κάνουν τα παράπονά τους γιατί όπως όλοι μας ξέρετε τους έχω ξεπατώσει στα «ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΜΑΓΚΕΣ» κ.λπ., μου έδωσαν το χέρι και μου έκαναν το παράπονό τους. «Ρε Χάροντα», μου είπαν, «είδες εμείς ότι και δεν έτρεξε τίποτα χτες που κυκλοφόραγες με τον Γιώργο μέσα στα στέκια μας, αλλά δεν αρμόζει στο όνομά σου να μας ξηγιέσαι έτσι…». Συνεχίζεται!
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Τι εχουμε εδω???
paranomos68
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2009
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
Τι εχουμε εδω???
Οτι εχει να μπει σκολικας στο θρεντ σας μια βδομαδα, αυτο εχουμε εδω .............
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Οτι εχει να μπει σκολικας στο θρεντ σας μια βδομαδα, αυτο εχουμε εδω .............
Και ότι οι κατουροκοτες το έχουν αναγάγει σε αγαπημένο τους thread και το μολύνουν καθημερινά, αντι να κυκλοφορούν στο τσαντηρι τους.......
Σα να μην πέρασε μια μέρα....!!!
Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Θα εμφανιστούν μόλις βρέξει.Οτι εχει να μπει σκολικας στο θρεντ σας μια βδομαδα, αυτο εχουμε εδω .............
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K