You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Johnny Red
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 10
- Like
- 113
- Πόντοι
- 236
ΣωστόςΔεν παίζεις στο στοίχημα την ομάδα σου. ΚΑΝΟΝΑΣ. Ούτε κόντρα, ούτε υπέρ.
Quasimodo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 48
- Like
- 1.969
- Πόντοι
- 6.955
Το χανούμι έχει ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη νίκη 3-0 με εμάς. Είναι και ντέρμπυ.ο βαζελος 1.7 στην sporting bet.δεν ειναι κακη αποδοση βαση των δεδομενων. σε τρομερη φορμα ο βαζελος η αεκ δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο συν το γεματο γηπεδο εχει αξια.
Quasimodo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 48
- Like
- 1.969
- Πόντοι
- 6.955
Ποιος σοβαρός θα έρθει;Εκαναν τρελο σκαουτινγκ τα φυντανια μας και φερνουν το λαβρακι τον Πομπιερζ που μεγαλουργει στην Πολωνια...
bak14
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2011
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2
- Πόντοι
- 231
''Τρομερα'' αντανακλαστικα η διοικηση και τελος ο Τσιωλης..
Χρονια χαμενη που θα σωθει μονο με θαυμα η φετινη...
Κατα τ'αλλα πρωταθλημα και Κυπελλο προβατα...
προβατο εισαι εσυ μπουφο..
δηλαδη τι συνθημα θες να φωναζουμε ρε καραγκιοζη ''πλει οφ και γιουροπα λιγκ κιτρινε θεε'' βλακα αυτο σε πειραξε τωρα που θα μιλησεις και για προβατα χαιβανι
υγ: και για τον προμπιερζ που λες, δεν ξερω τι θα κανει σε μας, αλλα παντως εκει που δουλεψε ΝΑΙ μεγαλουργησε.. καλυτερος προπονητης ειχε βγει στην πολωνια. οποτε παλι οτι να ναι λες
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.389
- Πόντοι
- 266
ποιος προμπιερζ ρε φιλε...προβατο εισαι εσυ μπουφο..
δηλαδη τι συνθημα θες να φωναζουμε ρε καραγκιοζη ''πλει οφ και γιουροπα λιγκ κιτρινε θεε'' βλακα αυτο σε πειραξε τωρα που θα μιλησεις και για προβατα χαιβανι
υγ: και για τον προμπιερζ που λες, δεν ξερω τι θα κανει σε μας, αλλα παντως εκει που δουλεψε ΝΑΙ μεγαλουργησε.. καλυτερος προπονητης ειχε βγει στην πολωνια. οποτε παλι οτι να ναι λες
μακαρι να βγει καλος αλλα αρχιδια
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.389
- Πόντοι
- 266
σκασε εσυ ρε δικολαβε του 500αρικουμεγάλη προπονητάρα πήρατε!
θα γνωρίσει και την ελληνική επαρχία του χρόνου!!!!
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.389
- Πόντοι
- 266
τι γελας βρε χαπατο...
παλι εκπροθεσμη προσφυγη εκανες;;
παλι γαμουσες τα σιτι τουρ ρε μαλακα μοναχοφαι γαμω την παρταρα σου...
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Οσο γαμας εσυ αλλο τοσο γαμαει και αυτοςτι γελας βρε χαπατο...
παλι εκπροθεσμη προσφυγη εκανες;;
παλι γαμουσες τα σιτι τουρ ρε μαλακα μοναχοφαι γαμω την παρταρα σου...
Dr Lecter
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 32
- Like
- 2.593
- Πόντοι
- 6.495
Τον υποδεχθηκες τον Προμπιερζ ρε χαζοχαρουμενε στο αεροδρομιο??Που βγηκε καλυτερος προπονητης μια χρονια στην Πολωνια κ βρηκε δουλεια μονο σε καποια Λοτζ μετα..προβατο εισαι εσυ μπουφο..
Με κατι πουθεναδες σαν κι εσενα που εχουν νοοτροπια οπαδου μεγεθους Αστερα Τριπολης καταντησαμε να περιμενουμε 40τοσα χρονια ενα τιτλο..Που θα με πεις χαιβανι μπομπιρα...Αντε συνεχισε να τραγουδας τωρα...
bak14
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2011
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2
- Πόντοι
- 231
εισαι μεγαλο ΠΟΥΛΙ ΠΟΝΤΙΚΙ ΦΛΩΡΟΣ ΚΑΙ ΧΑΖΟΥΛΗΣ και δεν προκειται να σχοληθω αλλο μαζι σου..
εκει που εχω παει χαιβανι εγω στα 26 μου εσυ θες 2 ζωες βλακα φλωρε γι αυτο μη μιλας για μπομπιρες αν δεν ξερεις απλα τουμπεκιασου
ξερω ακριβως τι εισαι ενας μιζερος φιλαθλακος του ΑΡΗ που το μονο που ξερει ειναι να κατακρινει χωρις να εχει γνωση και ΟΤΑΝ πηγαινει στο γηπεδο (αν δεν βρεχει, αν εχει 20 βαθμους κελσιου και πανω, αλλα οχι και πολυ ηλιο. να πηγαινει η ομαδα καλα, να εχει προπονητη απο κουπερ κ πανω, να εχει 2-3 σερι νικες, να βλεπει κανα χαζομπλαδορο και να φωναζει ''ουόου'' σε καθε αγγιγμα της μπαλας, το πιο μακρινο του ταξιδι να ειναι το καυτατζογλειο, να τραβαει βιντεακι τους πυρσους με το υπερσυγχρονο touch screen κινητο του) και οταν κανεις τη θυσια αυτη κ πας 2 ωρες στο χαριλαου παιρνεις και το υφος του αγανακτισμενου ΑΡΕΙΑΝΑΡΧΗ αμα φερουμε κανα Χ και μιρλιαζεις σαν μιζερακος μεχρι να πας σπιτι και να πεις 'δεν ξαναασχολουμαι' κι μετα αμα ερθει καμια ατλετικο η καμια μαντσεστερ σιτι στο χαριλαου τρεχετε σαν τις μπαμπουσκες που οπου βλεπουν πανηγυρι χωνονται κι αυτες... ΚΑΙ ΜΕΤΑΑΑΑ.... αεροπλανακι για μοναχο, για μαδριτη, για λονδινο, για μαντσεστερ, για ρωμη να κανετε και shopping therapy στις ευρωπαικες πρωτευουσες και να το παιζετε ΜΕΓΑΛΟΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ!!! ... ΑΥΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑΔΕΞΟΥ ΤΟ! ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΜΥΡΙΖΟΜΑΙ ΑΠΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ...
εκει που εχω παει χαιβανι εγω στα 26 μου εσυ θες 2 ζωες βλακα φλωρε γι αυτο μη μιλας για μπομπιρες αν δεν ξερεις απλα τουμπεκιασου
ξερω ακριβως τι εισαι ενας μιζερος φιλαθλακος του ΑΡΗ που το μονο που ξερει ειναι να κατακρινει χωρις να εχει γνωση και ΟΤΑΝ πηγαινει στο γηπεδο (αν δεν βρεχει, αν εχει 20 βαθμους κελσιου και πανω, αλλα οχι και πολυ ηλιο. να πηγαινει η ομαδα καλα, να εχει προπονητη απο κουπερ κ πανω, να εχει 2-3 σερι νικες, να βλεπει κανα χαζομπλαδορο και να φωναζει ''ουόου'' σε καθε αγγιγμα της μπαλας, το πιο μακρινο του ταξιδι να ειναι το καυτατζογλειο, να τραβαει βιντεακι τους πυρσους με το υπερσυγχρονο touch screen κινητο του) και οταν κανεις τη θυσια αυτη κ πας 2 ωρες στο χαριλαου παιρνεις και το υφος του αγανακτισμενου ΑΡΕΙΑΝΑΡΧΗ αμα φερουμε κανα Χ και μιρλιαζεις σαν μιζερακος μεχρι να πας σπιτι και να πεις 'δεν ξαναασχολουμαι' κι μετα αμα ερθει καμια ατλετικο η καμια μαντσεστερ σιτι στο χαριλαου τρεχετε σαν τις μπαμπουσκες που οπου βλεπουν πανηγυρι χωνονται κι αυτες... ΚΑΙ ΜΕΤΑΑΑΑ.... αεροπλανακι για μοναχο, για μαδριτη, για λονδινο, για μαντσεστερ, για ρωμη να κανετε και shopping therapy στις ευρωπαικες πρωτευουσες και να το παιζετε ΜΕΓΑΛΟΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ!!! ... ΑΥΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑΔΕΞΟΥ ΤΟ! ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΜΥΡΙΖΟΜΑΙ ΑΠΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ...
Dr Lecter
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 32
- Like
- 2.593
- Πόντοι
- 6.495
Λαγωνικο εισαι...
Αθηναιος ειμαι κ δεν θα βγαλω τα Αρειανομετρα να αποδειξω τπτ απολυτως..
Καληνυχτα νουμερο..Και μια συμβουλη...Αφου χαιρεσαι τοσο με την καθε χαζομαρα του συλλογου γινε καλυτερα γρια...Σου ταιριαζει απολυτα,θα εισαι μονιμως σε μια νιρβανα οσο χαμηλα κι αν πεσεις...
Αντε βρισε κι αλλο..Αλλα ξεχασα...Δεν θες να πεσεις στο επιπεδο μου...
Αθηναιος ειμαι κ δεν θα βγαλω τα Αρειανομετρα να αποδειξω τπτ απολυτως..
Καληνυχτα νουμερο..Και μια συμβουλη...Αφου χαιρεσαι τοσο με την καθε χαζομαρα του συλλογου γινε καλυτερα γρια...Σου ταιριαζει απολυτα,θα εισαι μονιμως σε μια νιρβανα οσο χαμηλα κι αν πεσεις...
Αντε βρισε κι αλλο..Αλλα ξεχασα...Δεν θες να πεσεις στο επιπεδο μου...
vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ναι με αυτα γελαμεRε άντε σβήστε τα. Τα βλέπουν οι Τουρκοι και γελάνε.
οχι με το μπουρδελο σας
ουτε με τους δικους μας Παοκαρχες
Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις