tasosedess
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
φιλε σε γηπεδα λαθος χωρας πηγαινεις.....όχι,ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ,που πάει να δει μπάλα στα γαμημένα ελληνικά γήπεδα τα τελευταία 30 χρόνια...
φιλε σε γηπεδα λαθος χωρας πηγαινεις.....όχι,ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ,που πάει να δει μπάλα στα γαμημένα ελληνικά γήπεδα τα τελευταία 30 χρόνια...
αρηανοί το μοντέλο του "μου δίνουν ξένους παίχτες από την ευρώπη για να τους πουλήσω μετά",και σαυτή την ιστορία κουμάντο δεν κάνεις εσύ αλλά οι μανατζαραίοι που σε έχουν θυγατρική εταιρία ,φαίνεται να μην δουλεύει άλλο...με τον Κούπερ "έπιασες ταβάνι",και τώρα σε πήρε η κάτω βόλτα....
Ναι μονο στο ΑΡΗ κανουν κουμαντο οι μανατζερ...
Με το Κουπερ ποια ελληνικη ομαδα δεν θα επιανε ταβανι?Ποιος?Ο γαυρος?Ποιο θες να φερουμε δηλαδη τον μουρινιο η τον σερ Αλεξ?
Μας πηρε η κατω βολτα...Ωραια...6ος που επρεπε με αυτη τι χαλια χρονια να βγω 4ος ολοι ξερουν πως μπηκε ο βολος πλαι οφ και πως η ομαδα απο τι τρουμπα μετα το παιχνιδι με τον ΑΡΗ αρχισε να περνει τα σφυριγματακια για να μην ερθει η συντελεια τους.
Εισαι και 30 χρονια στα γηπεδα.
σταματηστε το κλαμα και κοιταξτε τα λαθη σας
ο ΠΑΟΚ με σβηστες μηχανες βγηκε πλει οφ
το ονομα του ΠΑΟΚ παντως δεν ακουστηκε στις κασετες
Με σβηστους δονητες.
το ονομα του ΠΑΟΚ παντως δεν ακουστηκε στις κασετες
του ΑΡΗ;
η ανακοινωση της περηφανης διοικησης σου τα ειπε ολαΦανηκε ειδικα φετος
Ηταν υπερ ο δαλουκας και χασαμε με μουφα πεναλτυ αμα ηταν να παιξει βαζελο θα χαναμε κανα 0-7?
Ψιτ Τσιμπα και τραβα στη λαικη διπλα στη τρουμπα για πλαστικες καρεκλες.
σταματηστε το κλαμα και κοιταξτε τα λαθη σας
ο ΠΑΟΚ με σβηστες μηχανες βγηκε πλει οφ
σε μιση ωρα στον πρασαΤΑΞΙΔΕΥΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ, ΠΛΑΤΑΝΙΤΣΙ - ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗHH, ΒΑΖΩ ΜΑΣΚΑ ΛΑΔΑΚΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΑΓΙΩ, ΜΟΥ 'ΚΑΝΑΝ ΤΟΝ Κ....Ο ΓΙΟ-ΓΙΟ, ΠΑΡΑΛΙΑ ΞΗΓΙΕΜΑΙ ΓΥΑΛΙ ΚΑΙ ΦΡΑΠΕ, ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΝΑΠΕ, ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΣΟΥΒΛΙΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΑΡΝΙ, ΕΣΤΗΣΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΖ ΤΗ ΣΚΗΝΗ, ΣΤΙΣ ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΟΔΑΡΙΚΟ, ΜΕ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΑΦΕΝΤΙΚΟOO
με προλαβε ο τσογλανος
μολις θα ελεγα οτι ανοιγουν σαπανιες στου Χαριλαου γιατι θα μεινει αλλη μια χρονια απορθητο το καστρο
ΣαΜπάνιες πεταμένε άνοιγες εσύ όταν ΕΧΑΣΕΣ από τον ΑΡΗ
γιατί έμεινες κατηγορία πριν καμιά διετία. Κια μιλάς;
ΥΓ Σκατότουρκοιψηφίσατε Μπέο και δε ντρέπεστε ρε σιχάματα;
Πάλι εμπανάζνταζη γκάνετε;
για τον συνταξιουχο μιλας?Αστα μην μιλας μη μου βαζεις παιδακια πισω απο μπατσους που ζητουσανε συγνωμες εξω απο καφετεριες. Βαλε τιποτα δυνατο να διξεις τι μαγκια σου.