Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
Σε ορισμενες περιπτωσεις κερδιζεις ποντους μαγκιας αν δεν απαντας καθολου,δεν χρειαζεται παντα να δειχνεις ετοιμολογος.Το ποστ μου απευθυνεται σε οποιον δεν σεβεται το θρεντ,οχι μονο σε σενα...

Έχεις δίκιο, είναι αδυναμία μου.

cap

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Δεν είναι εθνικός-εθνικιστικός ο χαρακτηρισμός μικρέ Πουτσαχόλικ.
Ποιοτικός είναι για κάτι μογγολοειδή σαν κι εσένα που ελάχιστα διαφέρεις
από τους κατοίκους του Ερζερούμ, ή τους άλλους στα βάθη της ανατολίας
που περπατάνε στα 4. Άπλυτοι, αμόρφωτοι, μοσχάρια, φτωχομπινέδες, γυφταριό.
Αν ψάχνεις να βρεις ναζί ψάξε στο σεντούκι της γιαγιάς σου που έγινε πλούσια
καταδίδοντας εβραίους. Θα έλεγα και κάτι άλλο, αλλά σε αντίθεση με εσάς τα
κουρδομογγόλια, οικογένειες δε βρίζω.
Καλό σου βράδυ πουστάκι. Αν εν αντιθέσει με τους Πάκηδες δε σε παίρνει ο ύπνος
μέτρα τους τίτλους του ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ και θα κοιμηθείς.
Έμαθες να μετράς ή ακόμα παλεύεις να βγάλεις την Α' δημοτικού;
μπάοκ

ολη η αληθεια σε 10 σειρες...βουρκοι του βορρα...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
Δεν είναι εθνικός-εθνικιστικός ο χαρακτηρισμός μικρέ Πουτσαχόλικ.
Ποιοτικός είναι για κάτι μογγολοειδή σαν κι εσένα που ελάχιστα διαφέρεις
από τους κατοίκους του Ερζερούμ, ή τους άλλους στα βάθη της ανατολίας
που περπατάνε στα 4. Άπλυτοι, αμόρφωτοι, μοσχάρια, φτωχομπινέδες, γυφταριό.
Αν ψάχνεις να βρεις ναζί ψάξε στο σεντούκι της γιαγιάς σου που έγινε πλούσια
καταδίδοντας εβραίους.
Θα έλεγα και κάτι άλλο, αλλά σε αντίθεση με εσάς τα
κουρδομογγόλια, οικογένειες δε βρίζω.
Καλό σου βράδυ πουστάκι. Αν εν αντιθέσει με τους Πάκηδες δε σε παίρνει ο ύπνος
μέτρα τους τίτλους του ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ και θα κοιμηθείς.
Έμαθες να μετράς ή ακόμα παλεύεις να βγάλεις την Α' δημοτικού;
μπάοκ

AGNIUS βλέπεις; Τί να απαντήσω τώρα εγώ σ' αυτό το ΣΚΟΥΠΙΔΙ; Πραγματικά θα υποτιμήσω τον εαυτό μου αν μπω στη διαδικασία να απαντήσω έναν - έναν τους χαρακτηρισμούς του, είναι και φασιστάκι για να κάνει λόγο για Πάκηδες... Όπως και στον άλλο από πάνω που τα επικροτεί... Με τα σκατά δεν είναι δυνατόν ποτέ να συνεννοηθείς. Να τους χαίρεστε, αφήστε τους να αλωνίζουν στο thread σας, εμείς αντιθέτως σε κανα δυο γραφικούς που εμφανίστηκαν τους βάλαμε χέρι και ή εξαφανίστηκαν τελείως ή αραίωσαν κατά πολύ τα posts τους... Και ξέρεις πολύ καλά σε ποιους αναφέρομαι.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
AGNIUS βλέπεις; Τί να απαντήσω τώρα εγώ σ' αυτό το ΣΚΟΥΠΙΔΙ; Πραγματικά θα υποτιμήσω τον εαυτό μου αν μπω στη διαδικασία να απαντήσω έναν - έναν τους χαρακτηρισμούς του, είναι και φασιστάκι για να κάνει λόγο για Πάκηδες... Όπως και στον άλλο από πάνω που τα επικροτεί... Με τα σκατά δεν είναι δυνατόν ποτέ να συνεννοηθείς. Να τους χαίρεστε, αφήστε τους να αλωνίζουν στο thread σας, εμείς αντιθέτως σε κανα δυο γραφικούς που εμφανίστηκαν τους βάλαμε χέρι και ή εξαφανίστηκαν τελείως ή αραίωσαν κατά πολύ τα posts τους... Και ξέρεις πολύ καλά σε ποιους αναφέρομαι.
Τι να τους κανω,ντα?Εσυ τους συντηρεις με το να πιανεις κουβεντα...

LEONGR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2011
Κριτικές
5
Like
178
Πόντοι
280
μπαοκι και μονο που ασχολήσε με τον ΑΡΗ φαινεται πόσο μας ζηλευεις!!εχω πάει μια φορά τουμπα, νομιζα οτι βρισκόμουν σε τσαντηρομαχαλα μόνο τα ντάτσουν με τις πατατες ελειπαν γυφτάκια!!!  :2funny:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
Τι να τους κανω,ντα?Εσυ τους συντηρεις με το να πιανεις κουβεντα...

Να τους κράξεις ρε φίλε όπως κάναμε κι εμείς σε κανα δυο παλιότερα κι ο ένας σταμάτησε, ο άλλος αραίωσε κατά πολύ τα posts, μη με κάνεις να αναφέρω ονόματα... Αν θες να λες πως έχεις άλλη ποιότητα σαν οπαδός πρέπει να τη διαφυλάξεις με τον τρόπο σου, όχι να τους υπερασπίζεσαι κιόλας όπως έκανε τις προάλλες ο ZIGOLLO με τον οποίο δεν έχω γενικά πρόβλημα... Κερδισμένος θα βγεις, όχι χαμένος. Τα συγκεκριμένα άτομα αποκαλούν εμάς μογγόλους την ίδια στιγμή που αυτοί γράφουν σαν μογγόλοι.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
μπαοκι και μονο που ασχολήσε με τον ΑΡΗ φαινεται πόσο μας ζηλευεις!!εχω πάει μια φορά τουμπα, νομιζα οτι βρισκόμουν σε τσαντηρομαχαλα μόνο τα ντάτσουν με τις πατατες ελειπαν γυφτάκια!!!  :2funny:

Φυσικά κι είμαστε τίγκα στη γυφτιά, το λέει και το σύνθημα άλλωστε, σου ποστάρω και φωτογραφία για να σε επιβεβαιώσω... Κι εγώ από τσαντήρι έχω μπει τώρα στο bourdela.com, έχουμε γραμμή κι εδώ... Για πες μου όμως ΕΝΑΝ λόγο να ζηλεύω τον Άρη... Πες μου ΕΝΑΝ...

Συνημμένα

• 1990-91 Nionios-PAOK Telikos Omonoia_jpg_jpg_jpg.jpg
    1990-91 Nionios-PAOK Telikos Omonoia_jpg_jpg_jpg.jpg
    147,8 KB · Εμφανίσεις: 22

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
και δεν εγινες ΠΑΟΚ;
:think:

Όχι ρε τον πετάξαμε έξω εμείς γιατί μαλακιζόταν, όπως λέει ο μύθος ότι είχαμε κάνει με το Σαουρίδη ο οποίος ήταν παοκτσής πρώτα κι επειδή δεν του ξηγηθήκαμε καλά έγινε Άρης για να μας καταστρέψει :2funny: :2funny: :2funny:

LEONGR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2011
Κριτικές
5
Like
178
Πόντοι
280
και δεν εγινες ΠΑΟΚ;
[/quote τρελλος είσαι!!πιτσιρικας ημουν τότε 7 χρονων τρομαξα απτις τσιγγανοφατσες που είδα στο τσαντηρομαχαλα!!πηγα και χαριλάου και είδα πολιτισμένο κόσμο τρελάθηκα απο την φανταστική ατμόσφαιρα και εγινα ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ!!!

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
Τρελλος είσαι!!πιτσιρικας ημουν τότε 7 χρονων τρομαξα απτις τσιγγανοφατσες που είδα στο τσαντηρομαχαλα!!πηγα και χαριλάου και είδα πολιτισμένο κόσμο τρελάθηκα απο την φανταστική ατμόσφαιρα και εγινα ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ!!!

Πρόσεξε θα μεγαλώσει η μύτη σου με τις ιστορίες που λες... Μη με κάνεις να αποδείξω ότι είναι ψεύτικες...

LEONGR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2011
Κριτικές
5
Like
178
Πόντοι
280
Φυσικά κι είμαστε τίγκα στη γυφτιά, το λέει και το σύνθημα άλλωστε, σου ποστάρω και φωτογραφία για να σε επιβεβαιώσω... Κι εγώ από τσαντήρι έχω μπει τώρα στο bourdela.com, έχουμε γραμμή κι εδώ... Για πες μου όμως ΕΝΑΝ λόγο να ζηλεύω τον Άρη... Πες μου ΕΝΑΝ...
μπαοκάκι αφου το παραδεχεσαι οτι ειστε γυφτοι και με φωτο τότε πες μας έχετε συνδεσμο και στο καιρο?έχω μείνει μάλλον πολύ πίσω!! τόσο πολύ έχουν εκσυγχρονιστεί τα τσαντηρια σας?? μάλλον σας μοιρασε υπολογιστές ο ζαγοράκης!!άρε οργάνωση ο μπάοκ!!θα σου πώ πολλούς λόγους για να μας ζηλεύεις:α)είμαστε έλληνες και όχι τουρκόσπορα όπως εσείς!!β)μένουμε σε σπίτια και όχι σε τσαντήρια και ντάτσουν όπως εσείς γ)εχουμε δημιουργήσει αυτοκρατορία στο μπάσκετ και μας ξέρει όλη η ευρώπη και το κυριότερο δ)έχουμε κάνει την μεγαλύτερη οπάδικη μετακίνηση στην ελλάδα 30000 λαός στην αθήνα!όταν τα κάνετε και εσεις θα μπόρεις να μιλάς για τον μπάοκ!!!την παραπροηγούμενη κυριακή παίζατε τελικό με τον ατρόμητο?ποιος το πήρε το κυπελλο???αντε ουστ ρε γύφτο αφου το παραδέχεσαι κιολας!!    

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
και δεν εγινες ΠΑΟΚ;
τρελλος είσαι!!πιτσιρικας ημουν τότε 7 χρονων τρομαξα απτις τσιγγανοφατσες που είδα στο τσαντηρομαχαλα!!πηγα και χαριλάου και είδα πολιτισμένο κόσμο τρελάθηκα απο την φανταστική ατμόσφαιρα και εγινα ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ!!!
ρε Μιουνχαουζεν
πριν 20 χρονια ουτε 5000 δεν μαζευε το Βικελιδης

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
μπαοκάκι αφου το παραδεχεσαι οτι ειστε γυφτοι και με φωτο τότε πες μας έχετε συνδεσμο και στο καιρο?έχω μείνει μάλλον πολύ πίσω!! τόσο πολύ έχουν εκσυγχρονιστεί τα τσαντηρια σας?? μάλλον σας μοιρασε υπολογιστές ο ζαγοράκης!!άρε οργάνωση ο μπάοκ!!θα σου πώ πολλούς λόγους για να μας ζηλεύεις:α)είμαστε έλληνες και όχι τουρκόσπορα όπως εσείς!!β)μένουμε σε σπίτια και όχι σε τσαντήρια και ντάτσουν όπως εσείς γ)εχουμε δημιουργήσει αυτοκρατορία στο μπάσκετ και μας ξέρει όλη η ευρώπη και το κυριότερο δ)έχουμε κάνει την μεγαλύτερη οπάδικη μετακίνηση στην ελλάδα 30000 λαός στην αθήνα!όταν τα κάνετε και εσεις θα μπόρεις να μιλάς για τον μπάοκ!!!την παραπροηγούμενη κυριακή παίζατε τελικό με τον ατρόμητο?ποιος το πήρε το κυπελλο???αντε ουστ ρε γύφτο αφου το παραδέχεσαι κιολας!!

Είσαι τόσο ηλίθος που δεν κατάλαβες καν ότι απλά σε δουλεύω για το γυφταριό. Όσο για τον "τελικό" με Ατρόμητο, από οπαδούς ομάδας που πήγε τα τελευταία 8 χρόνια σε 4 τελικούς και κατάφερε να χάσει ΚΑΙ τους 4 εκ των οποίων κι αυτόν με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, καζούρα ΔΕΝ ανέχομαι! Άλλωστε εσύ ο ίδιος θα έπρεπε να προφυλάξεις τον εαυτό σου, εκτίθεσαι...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
ρε Μιουνχαουζεν
πριν 20 χρονια ουτε 5000 δεν μαζευε το Βικελιδης

Άσ' το ρε vlachodeutsch, έχουν πλακώσει πολλά πιτσιρίκια - σουπεράδες της σφαλιάρας τώτα τελευταία στο thread του Εβραίου συμπολίτη και δεν τα ξέρουν αυτά τα χρόνια, δεκαετία '90 κ.τ.λπ. Άλλωστε το πόσο πιτσιρίκια είναι φαίνεται κι απ' τον τρόπο που γράφουν...

NIKOS1986

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
99
Πόντοι
1
βασικά σε ξέρουν όλα τα χωριά της χώρας στην οποία ήρθες για να μην σε κάνουν σαπούνι.....μέχρι και οι λύκοι και οι αρκούδες σε κυνηγάνε.....

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ρε μαλακες,υπαρχει ενα θρεντ που γραφεις για τριχες στ'αρχιδια και κατι τετοια,γιατι δεν πατε να γραψετε εκει?

LEONGR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2011
Κριτικές
5
Like
178
Πόντοι
280
Είσαι τόσο ηλίθος που δεν κατάλαβες καν ότι απλά σε δουλεύω για το γυφταριό. Όσο για τον "τελικό" με Ατρόμητο, από οπαδούς ομάδας που πήγε τα τελευταία 8 χρόνια σε 4 τελικούς και κατάφερε να χάσει ΚΑΙ τους 4 εκ των οποίων κι αυτόν με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, καζούρα ΔΕΝ ανέχομαι! Άλλωστε εσύ ο ίδιος θα έπρεπε να προφυλάξεις τον εαυτό σου, εκτίθεσαι...
βλέπω πολλές γυφτοφάτσες στην φωτο!!!τουρκογυφτε αυτό δειχνει πόσο μεγάλη ομάδα είμαστε σε οκτω χρόνια τέσσερις τελικούς και ας μην πείραμε κανέναν!!οι μεγάλες ομάδες πάνε τελικούς οι γύφτοι κάθονται και τους βλέπουν στην τv!!θα μπορείς να μιλάς όταν κατέβάσεις και συ τούρκε 30000 κόσμο στο ΟΑΚΑ!!!αλλά δεν θα χρειαστεί, μπορεί να το γεμίσουν οι αφγανοι,πακιστανοι,τσιγγανοι(αγια βαρβαρας,μενίδι)αιγύπτιοι λαθρομετανάστες ιδια ράτσα είστε τουρκοσπορα!!!!!.όσο για την ηλικία μου βλακομουτρο 35χρονών είμαι και όταν εγώ γαμούσα τα μπαοκάκια εσυ έπαιζες με τις ΒΙΒΙΒΟ!!!ΠΌΣΟ ΗΡΘΕ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ 2-2??ΑΝΤΕ ΤΟΥΡΚΑΚΙΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΠΑΛΙ ΑΠΤΗΝ ΤV!!

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
Βλέπω πολλές γυφτοφάτσες στην φωτο!!!τουρκογυφτε αυτό δειχνει πόσο μεγάλη ομάδα είμαστε σε οκτω χρόνια τέσσερις τελικούς και ας μην πείραμε κανέναν!!οι μεγάλες ομάδες πάνε τελικούς οι γύφτοι κάθονται και τους βλέπουν στην τv!!θα μπορείς να μιλάς όταν κατέβάσεις και συ τούρκε 30000 κόσμο στο ΟΑΚΑ!!!αλλά δεν θα χρειαστεί, μπορεί να το γεμίσουν οι αφγανοι,πακιστανοι,τσιγγανοι(αγια βαρβαρας,μενίδι)αιγύπτιοι λαθρομετανάστες ιδια ράτσα είστε τουρκοσπορα!!!!!.όσο για την ηλικία μου βλακομουτρο 35χρονών είμαι και όταν εγώ γαμούσα τα μπαοκάκια εσυ έπαιζες με τις ΒΙΒΙΒΟ!!!ΠΌΣΟ ΗΡΘΕ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ 2-2??ΑΝΤΕ ΤΟΥΡΚΑΚΙΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΠΑΛΙ ΑΠΤΗΝ ΤV!!

Φυσικά... Πήγατε σε 4 τελικούς αποκλείοντας ομάδες σαν το Αιγάλεω, την Ξάνθη και όλα τα καφενεία, δυστυχώς για 'σένα θυμόμαστε... Λες και υπήρχε περίπτωση ο ανάπηρος Άρης του 2005 που έπεσε Β' Εθνική την ίδια χρονιά να απέκλειε κάποια σοβαρή ομάδα για να πάει στον τελικό που έγινε τότε στην Πάτρα... Πήγαινε να πουλήσεις αλλού παπά ρε ρεντίκολο άτιτλε 40 χρόνια που θα μιλήσεις και για Κύπελλο, δες ποιες ομάδες απέκλεισε ο μεγάλος Π.Α.Ο.Κ. το 2003 για να πάει τελικό Κυπέλλου και ποιες εσύ... Ναι, τότε που σε γάμησα μέσα στην ΤΟΥΜΠΑ κι ήταν πιο γλυκό... Και το 2001 έριξα 4 στο γάβρο μες την Αθήνα, δεν κάθησα να χάσω μέσα στην πόλη μου όπως έκανες εσύ τότε που έπαιξες τελικό με Ολυμπιακό στο Καυταντζόγλειο. Αλλά τί να περιμένω από όλα τα αρειανά φασιστάκια που έχετε μαζευτεί στο thread σας και όλη την ώρα μιλάτε για λαθρομετανάστες Αφγανούς, Πακιστανούς και τσιγγάνους και αποκαλείτε τους πρόσφυγες τουρκόσπορους, Θεσσαλονικείς της πούτσας όλοι σας. Όσο για την ηλικία σου σε συγχαίρω που στην ίδια ηλικία που άλλοι έχουν οικογένεια και μοχθούν να τη ζήσουν εσύ μπαίνεις στο thread του Ρούλη στο bourdela.com και γράφεις τις παπαριές σου... Αυτό είναι η καλύτερη απόδειξη ότι έχεις μυαλό μαϊμούς. Καληνύχτα ΣΚΟΥΠΙΔΙ!

BOUGA

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
75
Πόντοι
1
Όχι να σου απαντήσω, ούτε να σε φτύσω δεν αξίζεις ρε ΣΚΟΥΠΙΔΙ εσύ κι όλο το μπάσταρδο σου σόι που για να βγήκες έτσι πειραγμένος ψυχικά κι αυτό την ίδια αντιμετώπιση θα αξίζει. Τραγούδα όσο θέλεις, στην τελική εγώ φταίω που κάθομαι και ασχολούμαι με ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ.

Ο μόνος νπάσταρδος στο σόι μου είσαι εσύ "γιέ" μου.
Θα σε αναγνώριζα αλλά αν πάρεις ελληνική υπηκοότητα
πρέπει να πας και στο στρατό. Θα καλοπεράσεις βέβαια
ευρύπρωκτε, αλλά θα πρέπει να σε υποβάλλω και στο "μαρτύριο"
του να πλένεις το άπλυτο κουφάρι σου.

ΘΑ μπορούσα κάλλιστα εφόσον ασχολείσαι με το σόι μου
να σου στείλω ευχές για κακό ψόφο αλλά σε γράφω στα αρχίδια
μου. Ξέρω βέβαια ότι μάλλον αγνοείς το τι σημαίνει να
έχεις τέτοιο πράγμα. Εσύ και οι όμοιοί σου από αρχίδια
ξέρετε μόνο τη γεύση και την αίσθηση του να αδειάζουν
στα πουστόμουτρα σας.

Ας πούμε όμως και τίποτα σοβαρό. Ο Μπομπαντίγια θα παίξει;

Stories