Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
πάντως είναι τραγικό που όλοι ανεξαιρέτως οι κολοδημοσιογράφοι της πόλης που έχουν βήμα,Ζαγόρας,Κόκκινος,Κόλκας κλπ λένε ότι όλοι είναι παικταράδες και του άρη και του παοκ...τέτοια παπαγαλάκια είναι...ιδίως ο Ζαγόρας έλεγε προχθές παικταράς ο Πολωνός του άρη,τον ξέρω πολύ καλά!!!και οι ακροατές τον πήρανε στο ψιλό...φυσικά τα ίδια είπε και για Μπακαγιόκο και Βιερίνια και Μπατιόν κλπ!!!..ονόματα δηλαδή παντελώς άγνωστα...τέτοια κοροιδία και ξεφτύλα δηλαδή...κάθε καλοκαίρι τα ίδια....προς τα Χριστούγεννα βέβαια που ξεβρακώνονται οι ομάδες μας το αλλάζουν το τροπάριο...

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
οι πιο αντιαρειανοπαοκσηδες ειναι αυτοι του μετροπολις και του μετροσπορ αν δεν το χετε καταλαβει. καταστροφολογοι γουσταρουν οι ομαδες να πιανουν πατο ακουγα το χειμωνα να λενε:
πεφτει η καλαμαρια 10λεπτα ελεγε η αλλη η μαιμου αστην Καλαμαρια ρε δεν εχει κοσμο θα αλλαξουν σταθμο οι οπαδοι
πεφτει ο ηρακλης  10λεπτα τα ιδια με Απολλων
ο Αρης 4ος 5λεπτα
ο παοκ στο 20λεπτο φυγανε κανανε ρανανε απο δω απο εκει τσιριζανε καταβαθος αυτα γουσταρουνε να περνουν τηλ και μνμ να κονομανε

Επισκέπτης
γιατρε καλα σας κανουν αφου τσιμπατε..
παλερμο τρεχα στον γιατρο γιατι σε εχει πιασει κριση ειλικρινιας & μπορει να μην την αντεξεις..

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
o palermo και ο pakara ειναι οταν θελουν πολυ σωστοι σε αυτα που λενε αλλοι ειναι οι ψωλομυαλοι. pleasura εγω το λεω σε ολα ειμαστε επαρχια αλλα δεν με ακουνε 4αδα ειναι το ταβανι παραπανω δεν παει

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ο μόνος που κάπως κάνει κριτική και δεν είναι γλύφτης είναι ο Ραπτόπουλος...αλλά οι άλλοι και τον Μπόρχα να τους φέρεις λένε παικταράς...Βασιλόπουλος,Τσαλτίδης κλπ δεν υπάρχει η λέξη κριτική στο λεξιλόγιό τους...πέρσυ λέγανε πόσο καλό παιδί είναι ο Σάλμον!!!...φυσικά ο μόνος που έκανε πραγματική κριτική και για τις 3 ομάδες αν και παοκτσής ήταν ο Παρασίδης,για αυτό όλη η πόλη νέκρωνε 3 με 4...

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
αυτον τον φαγανε τα κυκλωματα κερατα κτλ ειναι μεγαλες μαλακιες

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
αυτον τον φαγανε τα κυκλωματα κερατα κτλ ειναι μεγαλες μαλακιες
τα κέρατα ή ο τζόγος;
όσα για τα άλλα που είπες δεν έχετε καταλάβει πολλοί από εσάς ότι τουλάχιστον όσον αφορά εμένα τα χώνω πρώτα απ όλα στην ομάδα μου.Ακόμη και όταν λεώ κάτι για την ομάδα σας, πέρα από μια δάθεση αστεισμού, το λέω επειδή το πιστέυω. Τα τελευταία χρόνια αυτά που συμβαίνουν σε εμάς είναι απλά απίστευτα και ευελπιστούμε οτι από φέτος κάτι θα αλλάξει.
¨οσο για εσάς συνεχίζω και πιστεύω ότι ο σκόρδας δεν χειρίζεται από οικονομική σκοπιά την κατάσταση σωστά.
Λεφτά, φανερά τουλάχιστον δε φαίνεται να υπάρχουν, ουτε της ομάδας ούτε του ιδίου,ήδη περυσι οφελήθηκε από καινουργια ρύθμιση και έβαλε νεα {;} χρέη.Βγάζει πολύ οπαδιλίκη και όταν διοικείς μια ΠΑΕ δεν ξέρω αν είναι και τόσο καλό

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
ο τζογος.... το αλλο ειναι ενα καλο αλλωθι να γινει.
παω απο ολα εδω κανουμε χαβα με ατομα τα οποια νιωθουν ξερουν τι τους γινεται.
μαρεσουν προεδροι οπαδοι ο μεγας Μακαρος ο Σωκρατης κτλ δεν τους θελω ατσαλακοτους τωρα για λεφτα κτλ ξες ποση βρωμια υπαρχει στον χωρο

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
πάντως είναι τραγικό που όλοι ανεξαιρέτως οι κολοδημοσιογράφοι της πόλης που έχουν βήμα,Ζαγόρας,Κόκκινος,Κόλκας κλπ λένε ότι όλοι είναι παικταράδες και του άρη και του παοκ...τέτοια παπαγαλάκια είναι...ιδίως ο Ζαγόρας έλεγε προχθές παικταράς ο Πολωνός του άρη,τον ξέρω πολύ καλά!!!και οι ακροατές τον πήρανε στο ψιλό...φυσικά τα ίδια είπε και για Μπακαγιόκο και Βιερίνια και Μπατιόν κλπ!!!..ονόματα δηλαδή παντελώς άγνωστα...τέτοια κοροιδία και ξεφτύλα δηλαδή...κάθε καλοκαίρι τα ίδια....προς τα Χριστούγεννα βέβαια που ξεβρακώνονται οι ομάδες μας το αλλάζουν το τροπάριο...
Ποιοι δημοσιογραφοι?Και απο που κι ως που?Αν κρινω απο εναν απο αυτους που αναφερεις που τον ειχα συμμαθητη καταλαβαινω γιατι η αθλ.δημοσιογραφια της πολης ειναι για τον π...Προχθες στελνω μυνημα στον Τσαλτιδη απλα υπενθυμιζοντας του πως μας ειχε βγαλει ΠΥΡΓΟ τον Αντερσον Κοστα στο πρωτοσελιδο κι αυτος το γυρισε και καλα οτι πρωτος ειπε οτι δεν κανει αφου πρωτα τον ειδε στην προπονηση.Καλα ρε μεγαλε,παιχτη που διωχνει η Δ.Ζαγκρεμπ (?) ως αχρηστο περιμενεις τις προπονησεις να τον δεις?Και μονο αυτο το γεγονος δε σου λεει τιποτα?

ΑΡΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
6
avraamfridgera3.jpg

e ας προσεχες  :bounce-glasses:

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
-Εμπρός 1 2 1 2 τεστ δοκιμή
-μάλιστα, 1 2 1 2 1 2
-Εμπρός παπαγαλάκια και προβατάκια, απαντήστε μου στην ερώτηση: Πετάει ο γάιδαρος;
-Φυσικά και πετάει κ. Σκόρδα

Zaharias

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
-Εμπρός 1 2 1 2 τεστ δοκιμή
-μάλιστα, 1 2 1 2 1 2
-Εμπρός παπαγαλάκια και προβατάκια, απαντήστε μου στην ερώτηση: Πετάει ο γάιδαρος;
-Φυσικά και πετάει κ. Σκόρδα

Μεσα σε ενα καλοκαιρι ξεπουλησες τα καλυτερα ταλεντα σου και μιλας?
Ο Αρης θα κερδισει πολλα περισσοτερα με αυτη τη κινηση του.
Ειπε οχι στο ποκ σε αντιθεση με σενα που παρακαλουσες για μια χορηγια by
deutche telecoms

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Μεσα σε ενα καλοκαιρι ξεπουλησες τα καλυτερα ταλεντα σου και μιλας?
Ο Αρης θα κερδισει πολλα περισσοτερα με αυτη τη κινηση του.
Ειπε οχι στο ποκ σε αντιθεση με σενα που παρακαλουσες για μια χορηγια by
deutche telecoms
Εστω και να πούμε οτι συμφωνώ μαζί σου.  Τι περισσότερα θα κερδίσει ο Αρης,  όπως γράφεις, πές μου

Και όσο για τα ταλέντα Φερνάντες και Οικοδόμο, κόψε κάτι

Zaharias

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Εστω και να πούμε οτι συμφωνώ μαζί σου.  Τι περοσσότερα θα κερδίσει,  όπως γράφεις, πές μου
σεβασμο και οτι εχει αλλαξει η κατασταση στον Αρη και δεν ειμαστε πλεον παγκος λαικης.
Αυτοι νομιζαν οτι θα τους ευχαριστουσαμε κιολας.Με τετοιο στυλ εκαναν τη προταση.

Κι επισης αμα κατσει τωρα ενα χρονο παγκο ο αβρααμ θα το ξανασκεφτει αλλος παικτης να εχει την ιδια συμπεριφορα.

Δε ξερω αμα γινομαι κατανοητος

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Αν εχει οντως γινει προταση,τοτε οι διαπραγματευσεις ειναι θεμιτες.Εγω με προταση πανω απο 2 εκ.καλυπτομαι,ο προεδρος θελει να κερδισει κατι παραπανω,ισως μια αντιπροσφορα του ολυμπιακου.Τον πουλαει παντως οπως βλεπεις.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ρε συ Δωρητη,αν δωσατε 2,5 στον Ραουλ να σας ζεσταινει τον παγκο για 1 η 2 το πολυ χρονια,τοτε για το βασικο κεντρικο αμυντικο της Εθνικης για τα επομενα 8-10 χρονια το 1,5 σου φαινεται πολυ?Εδω στο Μπελουτσι ξεπουληθηκες ολοκληρος και ακομα δεν εχει καν καθιερωθει 11αδα.Εγω θα τον εδινα περιπου στα 2-2,5 με παζαρια.Μονο παραπανω,οχι παρακατω.Αν θελει εκβιαστικα να φυγει με 1,5 ας μεινει ψυγειο ενα χρονο και ΑΝ ακομα τον θελει καποια ομαδα το αλλο καλοκαιρι ας φυγει ελευθερος.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Ρε συ Δωρητη,αν δωσατε 2,5 στον Ραουλ να σας ζεσταινει τον παγκο για 1 η 2 το πολυ χρονια,τοτε για το βασικο κεντρικο αμυντικο της Εθνικης για τα επομενα 8-10 χρονια το 1,5 σου φαινεται πολυ?Εδω στο Μπελουτσι ξεπουληθηκες ολοκληρος και ακομα δεν εχει καν καθιερωθει 11αδα.Εγω θα τον εδινα περιπου στα 2-2,5 με παζαρια.Μονο παραπανω,οχι παρακατω.Αν θελει εκβιαστικα να φυγει με 1,5 ας μεινει ψυγειο ενα χρονο και ΑΝ ακομα τον θελει καποια ομαδα το αλλο καλοκαιρι ας φυγει ελευθερος.
ποια εθνικη?παιζει εθνικη και δεν το ξερω?η μηπως οι μεταγραφες γινοντε με το "θα"
δηλαδη ο τοροσιδης ποσο κοστιζει?
η αξια κρινεται πρωτα απο την αποδοση,την διαρκεια,την εξελιξη και την προοπτικη
φυσικα μετραει το οτι καποιος επαιζε ρεαλ και ατλετικο(για τον γκαλεττι δεν εκανες σχολιο) και οχι στον αρη
σιγουρα εχουν γινει μαλακιες στο παρελθον και εχουμε σωσει τους γυφτους πολλες φορες με μεταγραφες πανακριβες αλλα καιρος ειναι αυτο να σταματησει.τωρα αν θελουν οι βαζελοι να το παιζουν large ας το κανουν.δωστε τον σε αυτους και για 5 εκ δεν με νοιαζει καθολου

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Εδώ είσαι μωρή κωλοτρυπίδα και σε ψάχνω..??? :tickedoff:

Αν και επί του θέματος συμφωνώ μαζί σου...ούτε ο Αβρααμ αξίζει πάνω από 1μυριο,ούτε ο Λάζαρος τα λεφτά που δώσανε οι πολυμετοχικοί για πάρτη του...!!!
Απλά δεν υπάρχουν και πολλοί Ελληνες παίκτες που να μπορούν να αντέξουν το βάρος μιας φανέλας όπως του γαύρου και του βάζελου και πατάνε πάνω σ'αυτό και οι Αρειανοί και τα Παόκια...και κατά τη γνώμη μου καλά κάνουν...!!!

Επισκέπτης
ο αβρααμ εχει συμβολαιο για 1 ακομη χρονο!αν καποιος θελει να τον αγορασει τωρα,πρεπει να συμφωνησει με την διοικηση της ομαδας που τον εχει κοστολογησει με ενα α ποσο!αν τωρα αυτο το ποσο αντικατοπτριζει την πραγματικη αξια του ποδοσφαιριστη,προσωπικα δεν με ενδιαφερει!ας περιμενουν το επομενο καλοκαιρι να τον αγορασουν σαν ελευθερο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom