You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.010
- Πόντοι
- 5.015
Αρειανά το ξέρω ότι σας καρδιοχτυπήσαμε λίγο σήμερα αλλά μπορείτε να κοιμηθείτε ήσυχοι... Μέχρι την Πέμπτη τουλάχιστον που μετά τη σημερινή εμφάνιση του Δικέφαλου θα πρέπει να δείξετε κι εσείς κάτι ανάλογο γιατί αν χάσετε με τα χέρια κατεβασμένα μετά θα χάσει τη χάρη της η προπαγάνδα σας τα επόμενα χρόνια όπου θα θέλετε να λέτε για το φετινό ευρωπαϊκό θαύμα του Άρη
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Μην κανεις συγκρισεις,καμια σχεση τα 2 παιχνιδια μεταξυ τους.και 5-0 να χασω(που καπως ετσι το κοβω)δεν σημαινει κατι.Η πορεια μου ηταν περα απο καθε προσδοκια και ειμαι σιγουρος πως ακομη δεν μπορεις να χωνεψεις την προκριση μου με 2 νικες επι της υπερπρωταθλητριας Ευρωπης...Αρειανά το ξέρω ότι σας καρδιοχτυπήσαμε λίγο σήμερα αλλά μπορείτε να κοιμηθείτε ήσυχοι... Μέχρι την Πέμπτη τουλάχιστον που μετά τη σημερινή εμφάνιση του Δικέφαλου θα πρέπει να δείξετε κι εσείς κάτι ανάλογο γιατί αν χάσετε με τα χέρια κατεβασμένα μετά θα χάσει τη χάρη της η προπαγάνδα σας τα επόμενα χρόνια όπου θα θέλετε να λέτε για το φετινό ευρωπαϊκό θαύμα του Άρη
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Oι πιο πολλοί που μιλάω,έξω,κατάθλιψη πάθαν.Να το αξίζεις και να στο γαμάνε με τα καφριλίκια δε λέει.Μαλλον εισαι ο μονος που εχει χαλαστει απο τους ομοιδεατες σου που ακομα πανηγυριζουν τον τιτλο...
vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
μαλλον ολοι οι γαυροι που ξερω ειναι εξαιρεσεις
ολοι τους το χαρηκαν
ολοι τους το χαρηκαν
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Κι εδώ μέσα ακόμα ούτε το 10% δεν πανηγυρίζει.μαλλον ολοι οι γαυροι που ξερω ειναι εξαιρεσεις
ολοι τους το χαρηκαν
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Για μενα μετρανε οι αντιδρασεις της πρωτης στιγμης και οχι εκ των υστερων.Αν πραγματι οι περισσοτεροι ειναι χαλασμενοι ας κανουν αποχη απο το γηπεδο ως ενδειξη διαμαρτυριας στον Μαρινακη και τις μεθοδους του,ολα τα αλλα τα κροκοδειλια δεν με πειθουν.Μου θυμιζουν τον δολοφονο που εσφαξε το σοι του και δηλωνει μετανοημενος στο δικαστηριο.Θελω να δω την αντιθεση τους σε οσα γινονται στον γαυρο στην πραξη και οχι στα λογια.Ενα πανο διαμαρτυριας που να ζητα επαναληψη του αγωνα στο επομενο εντος ας πουμε θα ηταν ενα καλο βημα...Κι εδώ μέσα ακόμα ούτε το 10% δεν πανηγυρίζει.
Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Ανοίξτε γκρουπ στο facebook "Έκαψα & εγώ το πούλμαν της ομάδας μου" .
ZIGOLLO
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Δικα μας ειναι τα πουλμαν,τα καιμε και δε πληρωνουμεΑνοίξτε γκρουπ στο facebook "Έκαψα & εγώ το πούλμαν της ομάδας μου" .
GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
οπως εγραψα και χτες στο θρεντ σας, παιξατε μπαλαρα και κακως δεν εισαστε η προκριθεισα ομαδα!Αρειανά το ξέρω ότι σας καρδιοχτυπήσαμε λίγο σήμερα αλλά μπορείτε να κοιμηθείτε ήσυχοι... Μέχρι την Πέμπτη τουλάχιστον που μετά τη σημερινή εμφάνιση του Δικέφαλου θα πρέπει να δείξετε κι εσείς κάτι ανάλογο γιατί αν χάσετε με τα χέρια κατεβασμένα μετά θα χάσει τη χάρη της η προπαγάνδα σας τα επόμενα χρόνια όπου θα θέλετε να λέτε για το φετινό ευρωπαϊκό θαύμα του Άρη
Μακαρι να παιξουμε κι εμεις καλα αυριο...
οπως λεει κι ο Agnius, και 5αρα να φαμε δεν ΑΜΑΥΡΩΝΕΤΑΙ η φετινη μας πορεια μεσα στον πλεον δυσκολο ομιλα του γιουροπα...
Παντως, αν ειναι να χασουμε και να αποκλειστουμε, θα'θελα να γινει με 5αρα, καθαρα και δικαια, παρα σαν τον παοκ χτες να μεινει τετοια πικρα....
alani30
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Θα χρειαστουν πολλα κιλα τυχης...καλη επιτυχια και προπαντός καλη τυχη για σημερα
studio69
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Θα χρειαστουν πολλα κιλα τυχης...
περα απο την τεραστια διαφορα δυναμικοτητας να ξερεις πως πολλα εξαρτωνται απο το μυαλο
αμα πας φοβισμενος δεν εχεις καμια τυχη
alani30
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Φοβισμενοι δεν νομιζω να πανε... τι εχουν να χασουν εξαλου? και 5 να φανε κανεις δεν θα τους παρεξηγησει. Το θεμα ειναι οτι σε αυτα τα παιχνιδια πρεπει να εισαι πολυ κολοφαρδος για να παρεις κατι καλο.περα απο την τεραστια διαφορα δυναμικοτητας να ξερεις πως πολλα εξαρτωνται απο το μυαλο
αμα πας φοβισμενος δεν εχεις καμια τυχη
studio69
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Το μυστικο ειναι στο πρωτο τεταρτο,αν κοπουν τα ποδια εκει τοτε γαματα...Θελει θρασος,μεγαλη συγκεντρωση και πολλη τυχη.Και αν παιζει το δρεπανι ο Ντε Γιονγκ δεν θα ταν ασχημο 2-3 δικοι μας να κανουν τους πεθαμενους...
δεν παιζει, τωρα το ακουσα
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Κριμα,θα βγαλουν το 90λεπτο με 11...δεν παιζει, τωρα το ακουσα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις