Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
ΑΙΝΤΕ ΛΙΓΟ Sugar Oi! come on (Vanilla Muffins) NA ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΛΙΓΟ....

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
στο μπασκετακι σημερα πηραμε και μια χαρα....

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.010
Πόντοι
5.015
Αρειανά το ξέρω ότι σας καρδιοχτυπήσαμε λίγο σήμερα αλλά μπορείτε να κοιμηθείτε ήσυχοι... Μέχρι την Πέμπτη τουλάχιστον που μετά τη σημερινή εμφάνιση του Δικέφαλου θα πρέπει να δείξετε κι εσείς κάτι ανάλογο γιατί αν χάσετε με τα χέρια κατεβασμένα μετά θα χάσει τη χάρη της η προπαγάνδα σας τα επόμενα χρόνια όπου θα θέλετε να λέτε για το φετινό ευρωπαϊκό θαύμα του Άρη :grin: :grin: :grin:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Αρειανά το ξέρω ότι σας καρδιοχτυπήσαμε λίγο σήμερα αλλά μπορείτε να κοιμηθείτε ήσυχοι... Μέχρι την Πέμπτη τουλάχιστον που μετά τη σημερινή εμφάνιση του Δικέφαλου θα πρέπει να δείξετε κι εσείς κάτι ανάλογο γιατί αν χάσετε με τα χέρια κατεβασμένα μετά θα χάσει τη χάρη της η προπαγάνδα σας τα επόμενα χρόνια όπου θα θέλετε να λέτε για το φετινό ευρωπαϊκό θαύμα του Άρη :grin: :grin: :grin:
Μην κανεις συγκρισεις,καμια σχεση τα 2 παιχνιδια μεταξυ τους.και 5-0 να χασω(που καπως ετσι το κοβω)δεν σημαινει κατι.Η πορεια μου ηταν περα απο καθε προσδοκια και ειμαι σιγουρος πως ακομη δεν μπορεις να χωνεψεις την προκριση μου με 2 νικες επι της υπερπρωταθλητριας Ευρωπης...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Μαλλον εισαι ο μονος που εχει χαλαστει απο τους ομοιδεατες σου που ακομα πανηγυριζουν τον τιτλο...
Oι πιο πολλοί που μιλάω,έξω,κατάθλιψη πάθαν.Να το αξίζεις και να στο γαμάνε με τα καφριλίκια δε λέει.

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
μαλλον ολοι οι γαυροι που ξερω ειναι εξαιρεσεις
ολοι τους το χαρηκαν

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Κι εδώ μέσα ακόμα ούτε το 10% δεν πανηγυρίζει.
Για μενα μετρανε οι αντιδρασεις της πρωτης στιγμης και οχι εκ των υστερων.Αν πραγματι οι περισσοτεροι ειναι χαλασμενοι ας κανουν αποχη απο το γηπεδο ως ενδειξη διαμαρτυριας στον Μαρινακη και τις μεθοδους του,ολα τα αλλα τα κροκοδειλια δεν με πειθουν.Μου θυμιζουν τον δολοφονο που εσφαξε το σοι του και δηλωνει μετανοημενος στο δικαστηριο.Θελω να δω την αντιθεση τους σε οσα γινονται στον γαυρο στην πραξη και οχι στα λογια.Ενα πανο διαμαρτυριας που να ζητα επαναληψη του αγωνα στο επομενο εντος ας πουμε θα ηταν ενα καλο βημα...

ZIGOLLO

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
και θα στριβω , και θα πινω , θα σηκωσω και την κουπα στο δουβλινο , θα ρουφήξω , κι απ' τη μυτη , αρη γαμα μες' στο manchester την city...!

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
οπως εγραψα και χτες στο θρεντ σας, παιξατε μπαλαρα και κακως δεν εισαστε η προκριθεισα ομαδα!
Μακαρι να παιξουμε κι εμεις καλα αυριο...
οπως λεει κι ο Agnius, και 5αρα να φαμε δεν ΑΜΑΥΡΩΝΕΤΑΙ η φετινη μας πορεια μεσα στον πλεον δυσκολο ομιλα του γιουροπα...

Παντως, αν ειναι να χασουμε και να αποκλειστουμε, θα'θελα να γινει με 5αρα, καθαρα και δικαια, παρα σαν τον παοκ χτες να μεινει τετοια πικρα....

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
καλη επιτυχια και προπαντός καλη τυχη για σημερα

raboo

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
6
παντως αυτη τη βδομαδα επεσε πολυ μελαγχολια στο ΠΟΚ...!!! :2funny: :2funny: :2funny:

ουτε στους χειροτερους εφιαλτες τους δε το βλεπανε...!!! :rockon: :rockon: :rockon:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
περα απο την τεραστια διαφορα δυναμικοτητας να ξερεις πως πολλα εξαρτωνται απο το μυαλο
αμα πας φοβισμενος δεν εχεις καμια τυχη
Φοβισμενοι δεν νομιζω να πανε... τι εχουν να χασουν εξαλου? και 5 να φανε κανεις δεν θα τους παρεξηγησει. Το θεμα ειναι οτι σε αυτα τα παιχνιδια πρεπει να εισαι πολυ κολοφαρδος για να παρεις κατι καλο.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Το μυστικο ειναι στο πρωτο τεταρτο,αν κοπουν τα ποδια εκει τοτε γαματα...Θελει θρασος,μεγαλη συγκεντρωση και πολλη τυχη.Και αν παιζει το δρεπανι ο Ντε Γιονγκ δεν θα ταν ασχημο 2-3 δικοι μας να κανουν τους πεθαμενους...

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Το μυστικο ειναι στο πρωτο τεταρτο,αν κοπουν τα ποδια εκει τοτε γαματα...Θελει θρασος,μεγαλη συγκεντρωση και πολλη τυχη.Και αν παιζει το δρεπανι ο Ντε Γιονγκ δεν θα ταν ασχημο 2-3 δικοι μας να κανουν τους πεθαμενους...

δεν παιζει, τωρα το ακουσα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom