Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
μια απορια...
Η αλλαγη στο 86' , τι νοημα ειχε παλι..?
το ιδιο εκανε και με γαβρο..
βαζεις Καστιγιο στο 86'. Να σου κανει τι σε 4 λεπτα? μεχρι να "μπει" στο κλιμα, τελειωσε...
Αμα παλι εκανε αλλαγη για να κερδισει χρονο για το 0-0, τοτε γιατι δεν εκανε ποτε την τριτη αλλαγη που δικαιουταν???
την τριτη αλλαγη πηγε να την κανει στο 90+ αν ειδα καλα τον Μενδρινο ηταν διπλα στον εποπτη για να μπει αλλα δεν προλαβε, αυτο με τις αλλαγες ειναι ενα θεμα,
ξυλο δεν επεσε πουθενα

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Απαραδεκτος ο Κοκε,ωστοσο τα σεναρια για λυση συμβολαιου κτλ οφειλουν να μεινουν σεναρια,η ομαδα δεν εχει περιθωριο για αλλες απωλειες,ας γινει ο,τι γινει το καλοκαιρι.

Για μενα ξοφλησε....κι ας πει οσα συγνωμη θελει...
δεν ειναι απλα ενας παιχτης...ειναι ΑΡΧΗΓΟΣ!
και αφηνει την ομαδα του ξεκρεμαστη σε τετοιο αγωνα?

επιβεβαιωνεται δυστυχως οτι ολοι οι παιχτες ζουν και αναπνεουν για τα μεγαλα ευρωπαικα παιχνιδια που ισως αποτελεσουν εφαλτηριο για μια μεταγραφη καπου καλυτερα! γι αυτο δεν παιζουν στα εντος!!!

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
κι εγω τον ειδα τον Μενδρινο (19) στην σεντρα ετοιμο να μπει....

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
Για μενα ξοφλησε....κι ας πει οσα συγνωμη θελει...
δεν ειναι απλα ενας παιχτης...ειναι ΑΡΧΗΓΟΣ!
και αφηνει την ομαδα του ξεκρεμαστη σε τετοιο αγωνα?

επιβεβαιωνεται δυστυχως οτι ολοι οι παιχτες ζουν και αναπνεουν για τα μεγαλα ευρωπαικα παιχνιδια που ισως αποτελεσουν εφαλτηριο για μια μεταγραφη καπου καλυτερα! γι αυτο δεν παιζουν στα εντος!!!
συμφωνω το περιβραχιονιο δεν ειναι ενα απλο κομματι πανι για το μπρατσο αυτος πρεπει να ηγηθει σε ολα και να δωσει το παραδειγμα
το τι μαλακιες ειπε χθες στο ραδιο δεν λεγεται θα το σπαγα το μπουρδελο,μακαρι το καλοκαιρι λος πουλος μαζι με τσεζαρεκ και κανα 2 ακομα

ZIGOLLO

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Παντως ο Κοκε εχει προσφερει πολλα και ειναι σημαια για την ομαδα με φετινες καλες εμφανισεις επισης.
Μαθηματα σημπεριφορας απο Μιχαλιτσιο(τσομπανης) σε Κοκε και γω δε θα ανεχομουν ..
Η αληθεια βρισκεται καπου στη μεση.Βαλτε την ομαδα 5αδα αλλιως αντιο σας.

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
Παντως ο Κοκε εχει προσφερει πολλα και ειναι σημαια για την ομαδα με φετινες καλες εμφανισεις επισης.
Μαθηματα σημπεριφορας απο Μιχαλιτσιο(τσομπανης) σε Κοκε και γω δε θα ανεχομουν ..
Η αληθεια βρισκεται καπου στη μεση.Βαλτε την ομαδα 5αδα αλλιως αντιο σας.
οχι και σημαια ο κοκε τι εχει κανει;
δεχτηκε μειωση αποδοχων;
επιασε ποτε ολους τους παικτες μεσα στα αποδητηρια σε περιοδο που η ομαδα δεν πηγε καλα να τους κραξει;
αλλος ειναι η σημαια εκει μεσα αλλα δεν εχει σθενος να επιβληθει

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Απαραδεκτη η κινηση του αρχηγου αλλα το να του παρουμε το κεφαλι θα εχει ζημια πρωτιστως για την ομαδα.Του αφαιρεις την αρχηγια ωσπου να δεις στην πραξη αλλαγη συμπεριφορας,βαζεις κι ενα προστιμο και καθαριζεις.Δεν εχουμε περιθωρια για απωλειες,κι αν θελουν να τον σουταρουν το καλοκαιρι,καλο θα ειναι να ψαξουν απο τωρα 2 τουλαχιστον φορ αξιας γιατι η ομαδα ποναει στο γκολ,το να διωξεις καποιον ειναι το μονο ευκολο.Οσο για την αλλαγη του Μιχαλιτσου με Καστιγιο θα πρεπει να συμβουλευτουμε μεντιουμ η ψυχολογο να μας την εξηγησει,ευτυχως που δεν πληρωσαμε την κουραση απο το 75' και μετα οπου Σακατα και Τοχα δεν μπορουσαν να παρουν τα ποδια τους...

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
Απαραδεκτη η κινηση του αρχηγου αλλα το να του παρουμε το κεφαλι θα εχει ζημια πρωτιστως για την ομαδα.Του αφαιρεις την αρχηγια ωσπου να δεις στην πραξη αλλαγη συμπεριφορας,βαζεις κι ενα προστιμο και καθαριζεις.Δεν εχουμε περιθωρια για απωλειες,κι αν θελουν να τον σουταρουν το καλοκαιρι,καλο θα ειναι να ψαξουν απο τωρα 2 τουλαχιστον φορ αξιας γιατι η ομαδα ποναει στο γκολ,το να διωξεις καποιον ειναι το μονο ευκολο.Οσο για την αλλαγη του Μιχαλιτσου με Καστιγιο θα πρεπει να συμβουλευτουμε μεντιουμ η ψυχολογο να μας την εξηγησει,ευτυχως που δεν πληρωσαμε την κουραση απο το 75' και μετα οπου Σακατα και Τοχα δεν μπορουσαν να παρουν τα ποδια τους...
εσκισα προχθες  :2funny: :2funny: :2funny: καλα που εχω τρια ποδια και ετρεχα

ZIGOLLO

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
οχι και σημαια ο κοκε τι εχει κανει;
δεχτηκε μειωση αποδοχων;
επιασε ποτε ολους τους παικτες μεσα στα αποδητηρια σε περιοδο που η ομαδα δεν πηγε καλα να τους κραξει;
αλλος ειναι η σημαια εκει μεσα αλλα δεν εχει σθενος να επιβληθει
Δε προερχεται απο τα σπλαχνα της ομαδας αλλα φορα το περιβραχιονιο της για καποιους λογους.
Φετος κανει καλη χρονια (για μενα απο τους καλυτερους)και δε δικαιολογειται αποκλεισμος του.Ο Μιχαλιτσιος ειχε παρει την ευκαιρια του στο παρελθον και απετυχε.Δε παιρνω το μερος κανενος.Παιχνιδια κυριαρχιας να κανουν στο σπιτι τους οι κυριοι διοτι δεν ειμαστε μαγαζι κανενος.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Δε προερχεται απο τα σπλαχνα της ομαδας αλλα φορα το περιβραχιονιο της για καποιους λογους.
Φετος κανει καλη χρονια (για μενα απο τους καλυτερους)και δε δικαιολογειται αποκλεισμος του.Ο Μιχαλιτσιος ειχε παρει την ευκαιρια του στο παρελθον και απετυχε.Δε παιρνω το μερος κανενος.Παιχνιδια κυριαρχιας να κανουν στο σπιτι τους οι κυριοι διοτι δεν ειμαστε μαγαζι κανενος.
Φιλε κι εγω ειμαι φαν του Κοκε και θα προτιμουσα να ξεκινησει το ματς αντι του αργεντινου,το θεμα ειναι ομως πως δεν αντιδρας με αυτον τον τροπο,προσεβαλλε πρωτα απο ολα ολους εμας που τον στηριζουμε και στα καλα και στα ασχημα και μετα τον Μιχαλιτσο.Ας εμπαινε αλλαγη να βαζε κανα γκολ και να ξεμπροσταζε τον προπονητη του.Το να φυγει ηταν ο,τι χειροτερο.Απλα,ειμαι της γνωμης πως η διοικηση δεν πρεπει να το δει ως αφορμη για να κοψει αλλο ενα συμβολαιο,πανω απο ολα το αγωνιστικο...

ZIGOLLO

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Φιλε κι εγω ειμαι φαν του Κοκε και θα προτιμουσα να ξεκινησει το ματς αντι του αργεντινου,το θεμα ειναι ομως πως δεν αντιδρας με αυτον τον τροπο,προσεβαλλε πρωτα απο ολα ολους εμας που τον στηριζουμε και στα καλα και στα ασχημα και μετα τον Μιχαλιτσο.Ας εμπαινε αλλαγη να βαζε κανα γκολ και να ξεμπροσταζε τον προπονητη του.Το να φυγει ηταν ο,τι χειροτερο.Απλα,ειμαι της γνωμης πως η διοικηση δεν πρεπει να το δει ως αφορμη για να κοψει αλλο ενα συμβολαιο,πανω απο ολα το αγωνιστικο...
Θελω να πιστευω πως καταλαβε το λαθος του και ζητησε δημοσια συγνωμη.Συμφωνω και στα υπολοιπα που γραφεις.

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
ο κοκε θα ηταν υπερπολυτιμος προχθες εστω και σαν αλλαγη
αυτο που εκανε ασυγχωρητο απο αρχηγο ομαδας και επαγγελματια
προταση μου¨αυστηροτατη ποινη προς παραδειγματισμο,την οποια πρεπει να αποδεχτει αδιαμαρτηρητα και μετα ισως εξιλεωθει
προσβαλε εμενα
τον λαο του αρη
την σημαια του αρη
με αυτο που εκανε

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
ο κοκε θα ηταν υπερπολυτιμος προχθες εστω και σαν αλλαγη
αυτο που εκανε ασυγχωρητο απο αρχηγο ομαδας και επαγγελματια
προταση μου¨αυστηροτατη ποινη προς παραδειγματισμο,την οποια πρεπει να αποδεχτει αδιαμαρτηρητα και μετα ισως εξιλεωθει
προσβαλε εμενα
τον λαο του αρη
την σημαια του αρη
με αυτο που εκανε
:rockon:

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
αλλαγη Σακατα με Καστιγιο επρεπε να παιξει...στο 70'...
ο Ιαπωνας τα επαιξε στο τελος...

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
θα παει κανεις απο δω στο Μαντσεστερ?

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Αντε ρε μας τα εχετε πρηξει με τον κοκε, ευκαιρια ειναι να παρει δρομο τωρα και χωρις οικονομικες επιπτωσεις, αλλη ευκαιρια δεν θα εχουμε.

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
πνευματικα ειμαι ηδη εκει σωματικα απο Τριτη οοοοοοοοοοο θα τρελαθωωωωω λαλαλα δεν ειμαι καλααααα
μεμονωμενα? με ζορπιδη? 2-ημερη? 3-ημερη?
ψηνομαι κι εγω....θα βαλουν και αλλο τσαρτερ...
εχει κατι 2ημερα στο Μαντσεστερ, και κατι 3-4ημερα στο Λονδινο με αυθημερον Μαντσεστερ...(γιαλαντζι δλδ)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom