Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.022
- Πόντοι
- 5.015
Ασχετο με το τι ψηφισατε.....
παντως ο νεος Δημαρχος Θεσσαλονικης ειναι Αρειανος!
Ναι ρε πούστη μου...
Ασχετο με το τι ψηφισατε.....
Αρχιδια αρειανος,μονο για λεζαντα,χορηγος της παοκ προσφατως οταν ειχαν το μεγαλο προβλημα,μην χασει ψηφους,το θυμαμαι καλα...Ασχετο με το τι ψηφισατε.....
Αρειανος ή οτι θελει, εμεις ΔΕΝ παμε καλα....Αρχιδια αρειανος,μονο για λεζαντα,χορηγος της παοκ προσφατως οταν ειχαν το μεγαλο προβλημα,μην χασει ψηφους,το θυμαμαι καλα...
Αυτο μπορουσαν οι γριες και ακριβως αυτο εκαναν!!Και να φανταστεις χασαμε απο ομαδα που τον μισο αγωνα πετουσε την μπαλα αραουτ...τι κριτικη να κανεις μετα.
Επιμένω στην αποψη μου...Δεν μπορω να φανταστω ποιος μπορει να βαλει την μπαλα στα διχτυα!!!Απο επιθεση φετος ειμαστε ενα δραμα...δεν μπορω να φανταστω ποιος θα βαλει την κ..λομπαλα στα αντιπαλα διχτυα..
Συν το οτι η μπαλα δυσκολα μεταφερεται απο την μια γραμμη στην αλλη...κι αν γινει, θα ειναι εντελως προβλεψιμη!
μη χαθει τετοια ευκαιριαΚαι απο την αλλη εχεις και τον Χαβιτο που ζηταει600-700 χιλ τον χρονο ν'ανανεωσει!!...
ειναι ο μονος που δε δεχεται κριτικη αλλα το ποτηρι ξεχειλισε εχτες καλως η κακος(για μενα καλος).Αποψη του κουπερ ειναι η ψυχολογικη κουραση των παιχτων λογο των συνεχομενων παιχνιδιωνακουω απο χθες εντονη κριτικη στον κουπερ.σαν αρειανος εχω καποιες αποριες....αληθεια ειναι ροστερ για ομαδα που θελει να κανει πρωταθλητισμο αυτο?ειναι πληρωμενοι οι παικτες?εφυγαν παιχταραδες οπως νασουτι,αρανο κ αλλοι κ ποιοι ηρθαν?
ειναι το ροστερ που κερδισε την Ατλετικο και κοντεψε και με τη Λεβερκουζενγια το ροστερ δεν μου ειπες.συγκρινε το με τους 3 του ποκ ακομα κ με του συμπολιτη