Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ασχετο με το τι ψηφισατε.....
παντως ο νεος Δημαρχος Θεσσαλονικης ειναι Αρειανος!
Αρχιδια αρειανος,μονο για λεζαντα,χορηγος της παοκ προσφατως οταν ειχαν το μεγαλο προβλημα,μην χασει ψηφους,το θυμαμαι καλα...

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Αρχιδια αρειανος,μονο για λεζαντα,χορηγος της παοκ προσφατως οταν ειχαν το μεγαλο προβλημα,μην χασει ψηφους,το θυμαμαι καλα...
Αρειανος ή οτι θελει, εμεις ΔΕΝ παμε καλα....
Ολα τα λεφτα ΣΗΜΕΡΑ!!! προβλέπω εξελιξεις στον ασσο....ανασες στο διπλο!

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ρε μαλακες πλακα εχετε
το αναφερετε οτι ειναι ασπονδυλος ο νεος δημαρχος λες κ δεν ειχατε ποτε δικο σας δημαρχο
τοσα χρονια ο ατσαλακωτος τι ηταν?

ZIGOLLO

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
:cheesy:

Συνημμένα

• mpaouglis.jpg
    mpaouglis.jpg
    40,6 KB · Εμφανίσεις: 48

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.511
Πόντοι
2.606
XAXAXAXA ΩΡΑΙΟΣ ο ζιγγος....καποτε ειναι η αληθεια πηγαιναμε μαζι στο γηπεδο.ΤΩΡΑ ειναι αυτονομοι...και οι 10 :rockon: :rockon: :rockon:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ρε τον φουκαρα τον ρουλη........
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
η γρια ρε σεις...
η γρια?
κ ξαφνικα μου ειστε -4?

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
ενα μπουρδελο ειναι ο Αρης
παιχτες απληρωτοι,ροστερ για το πεος,διοικηση στο απυροβλητο μετα απο τοσες μαλακιες

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.601
Πόντοι
6.495
Και η κατρακυλα συνεχιζεται..
-Διοικηση αορατη,που γινεται ορατη μονο σε μαλακιες(αποδεσμευσεις,επεκταση συμβολαιων με την πρωτη ευκαιρια σε δημ.υπαλληλους κτλ)

-Προπονητης υπερτιμημενος με ΜΗΔΕΝ εργο...Το μονο που χει πετυχει ειναι η φυσικη κατασταση..Κατα τ'αλλα σχεδιασμος του κωλου(σε συνδυασμο με τα φυντανια της διοικησης αυτο βεβαια),κανενας επιθετικος προσανατολισμος,εμμονη σε συστηματα και παικτες που απλα δεν υπαρχουν,ηλιθιοτητες παραμονες σημαντικων αγωνων(αδειουλα στον καλομαθημενο αρχηγο μας παρολη την ανυπαρκτη δημιουργια φασεων,αποκλεισμο Ναφτι απο τους ομιλους κ μετα 2 μερες τον ειχε βασικο σε αγωνα κτλ κτλ..)Δεν λεω οτι πρεπει να φυγει..Αλλα σε κανα μηνα θα το λεω και αυτο αν συνεχισουμε ετσι

-Παικτες τιτικες..Για οσους μπορουν βεβαια μιλαω γιατι υπαρχουν κ πολλοι που ειναι για την Καλαμαρια..

-Οπαδοι για μπατσες..Τωρα ξυπνησαν για να κριτικαρουν τα προβατα..Κατα τ'αλλα κακοπροαιρετοι ολοι αυτοι που τα εβλεπαν και τα ελεγαν απο καιρο ολα αυτα..

Την μπαλα που παιζουμε δεν την παιζαμε ουτε οταν πεσαμε Β Εθνικη..

Ρεζιλι των σκυλιων...

Αντε γαμηθειτε ολοι σας που μας εχετε αρρωστησει!!

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Και να φανταστεις χασαμε απο ομαδα που τον μισο αγωνα πετουσε την μπαλα αραουτ...τι κριτικη να κανεις μετα.

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.601
Πόντοι
6.495
Και να φανταστεις χασαμε απο ομαδα που τον μισο αγωνα πετουσε την μπαλα αραουτ...τι κριτικη να κανεις μετα.
Αυτο μπορουσαν οι γριες και ακριβως αυτο εκαναν!!
Ομαδα που μεχρι τον Αυγουστο δεν υπηρχε κ δεν ηξερε σε ποια κατηγορια θα παιζει,με προπονητη μυρωδια και με εδρα θεατρο ειναι πανω απο εμας.. :headbang:

Και απο την αλλη εχεις και τον Χαβιτο που ζηταει600-700 χιλ τον χρονο ν'ανανεωσει!!...Γρηγορα κλειστε τον για 10 χρονια ανικανοι...

jimmyee

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
αν και εχω σταματησει να ασχολουμαι με τη μπαλα ας πω κ γω τη μαλακια μου.

η ευθυνη του κουπερ ειναι ο καταρτσιμος του ροστερ. προπονητικα δε μπορει να λεμε οτι ειναι μυρωδιας οταν παταει την ατλετικο παιζοντας μπαλα και οταν τουλαχιστον η ομαδα τρεχει και εχει φυσικη κατασταση.
το προβλημα εδω και χρονια ειναι οτι οι παικτες που εχουμε ειναι σοφτ,γατακια. και δε λεω να πλακωνονται και να γινονται γραφικοι (βλεπε τριριλο,γκαρσια,καραγκουνης,νταμπιζας κλπ) αλλα παραειναι ντελικατοι.χαβιτο τον φυσας και πεφτει ,καλβο δε βαζει ποδια ποτε,βαγκελι 60 κιλα παιδι ,κοκε δε βαζει σωμα ποτε,ρουιζ πολυ μπαλα αλλα ειναι 1.55 το παλικαρι, πριττας πολυ λαιτ. αρα μονομαχιες δεν κερδιζουμε ποτε. παμε κ στον τσαμπουκα τωρα. δε μπορει ρε λαζαριδη να σε εχει τρελανει στη σφαλιαρα ο γιακομπ και συ να καθεσαι. τα ιδια κ περυσι , περιμεναμε να μπει ο λαμπριακος στην τουμπα να αρπαξει 2-3 μπας και παρουν θαρρος οι υπολοιποι.

κατα τα αλλα κλαιν μαιν το μπασκετακι να ειναι καλα με τα πανω του τα κατω του ,τουλαχιστον βλεπω κ λιγο θεαμα. στη μπαλα γενικα στην ελλαδα το 99% ειναι τσουρουκαδες και κακοποιουν το αθλημα.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.022
Πόντοι
5.015
Ρε αρειανά πραγματικά δεν το περιμένατε το σημερινό αποτέλεσμα με τη γριά; Εγώ ήμουν κάτι παραπάνω από βέβαιος για το αποτέλεσμα υπέρ του Ηρακλή πολύ πριν ξεκινήσει το παιχνίδι...

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Απο επιθεση φετος ειμαστε ενα δραμα...δεν μπορω να φανταστω ποιος θα βαλει την κ..λομπαλα στα αντιπαλα διχτυα..

Συν το οτι η μπαλα δυσκολα μεταφερεται απο την μια γραμμη στην αλλη...κι αν γινει, θα ειναι εντελως προβλεψιμη!
Επιμένω στην αποψη μου...Δεν μπορω να φανταστω ποιος μπορει να βαλει την μπαλα στα διχτυα!!!
Παλι χτες ειχαμε χαμενες ευκαιριες...Βαρεθηκα πια να βλεπω ευκαιριες...ουσια δεν υπαρχει...
Και εννοειται οτι θα φαμε το ΠΛΕΟΝ απιστευτο (και κατα λαθος) γκολ!!! ειπαμε...η που..να η τυχη γμτ!!!

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Το εχω πει πολλες φορες,εχουμε την ομαδα που μας αξιζει σαν λαος.Τωρα,ολοι θυμηθηκαν πως εγινε λαθος σχεδιασμος το καλοκαιρι και σιχτηριζουν.Αυτοι που μιλουσαν για υπομονη και "προσκυνουσαν" μπας και βρουν εισητηριο διαρκειας,μην χασουν το θεαμα...

paravatis

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
ακουω απο χθες εντονη κριτικη στον κουπερ.σαν αρειανος εχω καποιες αποριες....αληθεια ειναι ροστερ για ομαδα που θελει να κανει πρωταθλητισμο αυτο?ειναι πληρωμενοι οι παικτες?εφυγαν παιχταραδες οπως νασουτι,αρανο κ αλλοι κ ποιοι ηρθαν? :think: :think: :think:

ZIGOLLO

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ακουω απο χθες εντονη κριτικη στον κουπερ.σαν αρειανος εχω καποιες αποριες....αληθεια ειναι ροστερ για ομαδα που θελει να κανει πρωταθλητισμο αυτο?ειναι πληρωμενοι οι παικτες?εφυγαν παιχταραδες οπως νασουτι,αρανο κ αλλοι κ ποιοι ηρθαν? :think: :think: :think:
ειναι ο μονος που δε δεχεται κριτικη αλλα το ποτηρι ξεχειλισε εχτες καλως η κακος(για μενα καλος).Αποψη του κουπερ ειναι η ψυχολογικη κουραση των παιχτων λογο των συνεχομενων παιχνιδιων  :think:

Υ.Γ Σε 2 αγωνιστικες απο τωρα σκαρφαλωνω στη τριτη θεση  :cussing:

paravatis

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
για το ροστερ δεν μου ειπες.συγκρινε το με τους 3 του ποκ ακομα κ με του συμπολιτη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom