You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Η ομαδα επιλεγει παιχνιδια,ειναι φανερο αυτο στο παθος και την συγκεντρωση με την οποια αγωνιζονται.Λογικο,γιατι αν επαιζαν παντα οπως με Ατλετικο θα παιρναν και το πρωταθλημα.
Αυτο που πραγματικα ειναι κριμα και χαλαει ολη την προσπαθεια ειναι η εμφανης ελλειψη ενος παικταρα που να κανει παιχνιδι και να παιρνει την ομαδα πανω του.Σε αυτη την περιπτωση,ακομη και οι μετριοι Καλβο και Χαβιτο θα παιζαν πολυ καλυτερα αλλα και το φορ θα ακουμπουσε μπαλα περισοτερο.Μακαρι να ερθει τετοιος παικτης τον Γεναρη,αλλα θα ειναι αργα για φετος.Στον ανασταλτικο τομεα πηραμε αριστα,αλλα απο δημιουργια μηδεν.Γκολ σαν και αυτο που εχασε ο Κοκε χανονται συνεχεια,το θεμα ειναι να δημιουργεις καταστασεις και να μην περιμενεις την μια και μοναδικη ευκαιρια.Με γαβρο Εκτορα,γυρνα το σε 4-5-1.σε παρακαλωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!
Αυτο που πραγματικα ειναι κριμα και χαλαει ολη την προσπαθεια ειναι η εμφανης ελλειψη ενος παικταρα που να κανει παιχνιδι και να παιρνει την ομαδα πανω του.Σε αυτη την περιπτωση,ακομη και οι μετριοι Καλβο και Χαβιτο θα παιζαν πολυ καλυτερα αλλα και το φορ θα ακουμπουσε μπαλα περισοτερο.Μακαρι να ερθει τετοιος παικτης τον Γεναρη,αλλα θα ειναι αργα για φετος.Στον ανασταλτικο τομεα πηραμε αριστα,αλλα απο δημιουργια μηδεν.Γκολ σαν και αυτο που εχασε ο Κοκε χανονται συνεχεια,το θεμα ειναι να δημιουργεις καταστασεις και να μην περιμενεις την μια και μοναδικη ευκαιρια.Με γαβρο Εκτορα,γυρνα το σε 4-5-1.σε παρακαλωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.389
- Πόντοι
- 266
κοφτε την γκρινια ρε μαλακες
llrx8 δωσεεεεεεεεεεεεε
llrx8 δωσεεεεεεεεεεεεε
llrx8
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
[size=18pt]ooooooooo ειμαι γκοοολκοφτε την γκρινια ρε μαλακες
llrx8 δωσεεεεεεεεεεεεε
ειμαι γκοοοολ
ΑΡΗ ειμαι γκοοοοοοολ[/size]
zorbas the greek
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2010
- Like
- 119
- Πόντοι
- 6
Άρη γερά η πρόκριση κοντά!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.006
- Πόντοι
- 5.015
καθε ομαδα γκελαρει, ευτηχως εδειξε οτι δεν μας πτοησε ωστε να παιξουμε με κατεβασμενη ψυχολογια, με νικη με Ροζενμποργκ και κανα Χ αν και δυσκολο σε κανενα εκτος μπορει και να περασω, αν παλι δεν περασω δεν πειραζει επαιξα με θηρια και αποκλειστικα, δεν ειμαι το χανουμο που λεγανε ολοι βατος και πρωτος και μαλακιες, και καλο ειναι που ηρθε η τεσσερα γιατι τους ταρακουνησε πιστευω καλα
Ναι, απλά σου λέω ότι αυτή η καραμέλα των δημοσιογράφων για την παράδοση των 23 αγώνων είναι μια μαλακία & μισή... Δεν έχει κανένα νόημα. Να λες ότι έχω να χάσω σε μια ή δυο σεζόν για το πρωτάθλημα 23 αγώνες στην έδρα μου έχει νόημα, να λες ότι έχω να φάω γκολ 10 ή 15 αγώνες επίσης, αλλά αυτή η παπαριά σε βάθος πόσων ετών 23 ευρωπαϊκοί αγώνες χωρίς ήττα στο Χαριλάου μόνο τους στατιστικολόγους ενδιαφέρει, δε λέει απολύτως τίποτα...
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.006
- Πόντοι
- 5.015
Η ομαδα επιλεγει παιχνιδια,ειναι φανερο αυτο στο παθος και την συγκεντρωση με την οποια αγωνιζονται.Λογικο,γιατι αν επαιζαν παντα οπως με Ατλετικο θα παιρναν και το πρωταθλημα.
Μπα μην ελπίζεις...
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
Και σε 11-0-0 να το γυρισει, η ταριφα θα πεσει!!!!Με γαβρο Εκτορα,γυρνα το σε 4-5-1.σε παρακαλωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!
Σορρυ ρε σεις, στα πιο πολλα συνθηματακια που λετε γουσταρω τρελα, και κυριως περισυ με τα της Μποκα... Αλλα αυτο με το γκολ μια μαλακια και μιση ειναι!!! Με επιασε το κεφαλι μου χτες που εβλεπα το ματς...[size=18pt]ooooooooo ειμαι γκοοολ
ειμαι γκοοοολ
ΑΡΗ ειμαι γκοοοοοοολ[/size]
llrx8
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
πατα το mute!!!Και σε 11-0-0 να το γυρισει, η ταριφα θα πεσει!!!! Σορρυ ρε σεις, στα πιο πολλα συνθηματακια που λετε γουσταρω τρελα, και κυριως περισυ με τα της Μποκα... Αλλα αυτο με το γκολ μια μαλακια και μιση ειναι!!! Με επιασε το κεφαλι μου χτες που εβλεπα το ματς...
[move]ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΑΡΗ ειμαι γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ[/move]
llrx8
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Πίνω και τραγουδώ γίνομαι ζάντα, και δεν τη βγάζω θεέ μου τη βδομάδα, πίνω και τραγουδώ για τον ΘΕΟ, στο Σύνδεσμο ή όπου κι αν βρεθώ. Και κάθε Κυριακή όπου κι αν πας εσύ, κομμάτια εγώ στο πέταλο, και κάθε Κυριακή πιστά σ’ ακολουθώ, πωρώθηκα θα τρελαθώ
tasosedess
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
ρε μαγκες γιατι πολλα ειπαμε για το 0-4 οχι οτι δεν ηταν ντροπιαστικη ηττα
αλλα το 10-0
της PSV eindhoven εναντιον της feyenoord πως το ακουτε?????
αλλα το 10-0
της PSV eindhoven εναντιον της feyenoord πως το ακουτε?????
tasosedess
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
κανα λινκ?????
Dr Lecter
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 32
- Like
- 2.593
- Πόντοι
- 6.495
3 γκολ σε 7 αγωνες..
Ευκαιριες..μηδαμινες επισης σε 7 αγωνες..
Αθλιο ποδοσφαιρο,καποια ελαφρυντικα υπαρχουν βεβαια οπως το δυσκολο προγραμμα με τα 4 ντερμπυ και την κουραση απο τα πολυ δυσκολα ευρωπαικα ματς..
Παικτης Κουλουχερης δεν υπηρχε ποτέ!!!Μετα απο εμας λογικα θα παιζει Γ'Εθνικη..
Ο Σηφακης υπερεκτιμημενος ανεκαθεν...Χεστης τερματοφυλακας που εχει καποιο σουξε επειδη η Ελλαδα εχει να βγαλει καμια 15αρια χρονια καλο κιπερ...
Καλβο,Κοκε,Νετο(ειδικα αυτος)ειναι για πουλους..Ενταξει το εμπεδωσαμε,εστω και λιγο αργα,οτι με αυτους παντα 4-5οι θα βγαινουμε..
Ο Κουπερ μεγαλη ευθυνη για το σημερινο..
Αθλιο ποδοσφαιρο,καποια ελαφρυντικα υπαρχουν βεβαια οπως το δυσκολο προγραμμα με τα 4 ντερμπυ και την κουραση απο τα πολυ δυσκολα ευρωπαικα ματς..
Ο Σηφακης υπερεκτιμημενος ανεκαθεν...Χεστης τερματοφυλακας που εχει καποιο σουξε επειδη η Ελλαδα εχει να βγαλει καμια 15αρια χρονια καλο κιπερ...
Καλβο,Κοκε,Νετο(ειδικα αυτος)ειναι για πουλους..Ενταξει το εμπεδωσαμε,εστω και λιγο αργα,οτι με αυτους παντα 4-5οι θα βγαινουμε..
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
3 γκολ σε 7 αγωνες..
Γιατι, το θεωρεις ευκολο να βγεις 4-5ος? Ευκολα θα περασεις τον Βολο, την Καβαλα και την Κερκυρα νομιζεις? Και μια ερωτηση. Ποσοι παικτες Θεσσαλονικεις παιζουν στις τρεις ομαδες της θεσσαλονικης? ΠΟΣΟΙ? Περιμενετε ο Καλβο και ο Τσεσναουσκις να αγαπησουν τον Αρη και την οποια ελληνικη ομαδα, οπως καποτε ο Φοιρος, ο Δραμπης, ο Βενος, ο Μιχαλητσος? Μην μου μιλησεις για ομαδες του εξωτερικού που δεν εχουν ουτε εναν γηγενη, ειναι αλλα τα μεγεθη.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K