Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ZIGOLLO

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Σου φαίνεται πολύ περίεργο να κατεβάζω ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ τη δεύτερη ομάδα ε; Με συγχωρείς που δεν έπαιξα με σθένος απέναντι στον Ολυμπιακό για να βοηθήσω την ομάδα σου να πάρει πρωτάθλημα... Κλαίω για τον τίτλο που χάσατε... ΑΣ ΕΙΧΕΣ Τ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΠΑΡΑΖ. ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΟΥ ΧΕΣΤΗΚΑΝ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑΝ ΤΟ ΜΑΝΑΒΗ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ. ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΟΜΩΣ & ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΕΚΕΙΝΗ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΟΧΗ... Από πότε είπαμε έχετε να πάρετε τίτλο; Απ' το 1970 ε;
Πραγματικα ρε ΜΠΟΥΦΕ  πρεπει να εχεις σαν αβανταρ φωτογραφια την πραγματικη σου !

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
• αξιοσημιοτο ειναι το γεγονος οτι για να παει ο γαυρος στα μπαραζ με τον αρη επρεπε τελευτεα αγωνιστικη να παιξει και να νικισει τον πακ μεσα στο πασαλιμανι....πραγμα που εκανε ευκολα νικοντας τον με 3-0,μιας οι αξιοτιμοι ρουφιανοι στησανε κωλο,καθως κατεβασαν μονο την β' ομαδα τους!!!εξου και το συνθημα..:αρη θημησου αυτοι ειναι οι ρουφιανοι,που στισανε τον κωλο τους μες στο πασαλιμανι...!!!

• που βριζατε τους παιχτες σας ενω νικουσαν τιν καλαμαρια και τους δωσατε αφορμη να καθησουν ξαφνικα και να χασουν αμαχιτοι για να πεσει ο αρης για 2η φορα στη β' εθνικη!!!
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs327.ash1/28495_414860636778_218326971778_5142158_4731708_n.jpg]
[/url]

Όσο για εκείνον τον αγώνα με Καλαμαριά τον θυμάμαι επίσης με νοσταλγία... Θυμάμαι έτυχε να είμαι στο Πασαλιμάνι εκείνη τη μέρα με κάτι φιλαράκια & φώναζα περιπαιχτικά συνθήματα για εσάς & την κατάντιά σας μες το Πασαλιμάνι... ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΠΟΥΚΑΡΕΙ ΤΟΤΕ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ & ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΣΑΣ;

ZIGOLLO

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Όσο για εκείνον τον αγώνα με Καλαμαριά τον θυμάμαι επίσης με νοσταλγία... Θυμάμαι έτυχε να είμαι στο Πασαλιμάνι εκείνη τη μέρα με κάτι φιλαράκια & φώναζα περιπαιχτικά συνθήματα για εσάς & την κατάντιά σας μες το Πασαλιμάνι... ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΠΟΥΚΑΡΕΙ ΤΟΤΕ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ & ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΣΑΣ;
ΑΡΗΣ ή ΤΕΦΡΑ..

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Περιμένω απάντηση στα δύο ερωτήματά μου... Για το πώς ξεπουλήθηκε η μεγάλη ομάδα του Άρεως της δεκαετίας '80 στον Ολυμπιακό & για το ποιοι είχαν μπουκάρει τελικά τότε σ' εκείνο το καταραμένο για 'σένα παιχνίδι με τον Ηρακλή... Α & κάτι άλλο... ΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ;;;

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
• δε ξεχναμε που στησατε τον κωλο σας χανοντας απο το αιγαλεω 1-4 επιτηδες για να μη βγει ο ηρακλης στην ευρωπη αλλα το αιγαλεω....

• οτι σας πληρωνει το ρευμα στο μπασκετικο σας γηπεδο η νομαρχια...

• το κομπλεξ σας με τον αρη και τους αναριθμητους τιτλους που εχει το οποιο σας οδηγησε να διαλυσατε τον πολυ καλο συλλογο του τριτωνα (ο οποιος καλλιεργουσε το χαντμπολ και ηταν απο τους καλυτερους συλλογους χαντμπολ στην ελλαδα και ετσι αποκτησατε τμημα χαντμπολ το οποιο ομως ξεκινησε απο την α1 που βρισκονταν ηδη ο τριτωνας! και δεν ξεκινησε απο τα τοπικα.
επισης κατι αναλογο κανατε με την ομαδα ολυμπιαδα στο γυναικειο ποδοσφαιρο!

• την απισκεψη σας στο καβαλα-Ᾱρης!!! με κρανοι παρεα με τους μπατσους και τη συληψη 3 δικων μας και τη συμβολη των φιλων σας των μμπατσων τη στιγμη που πιανουμε εναν δικο σας ψευτομαγγκα παρτιζανο και τον κοπαναγαμε

Τί λες ρε παιδί μου... Και καθήσαμε & φάγαμε 4 γκολ επίτηδες;  :2funny: :2funny: :2funny: Πόσο γελοίος είσαι... Δηλαδή αν καθόμασταν να χάσουμε δε θα χάναμε με 0 - 2 αλλά με 4 γκολ ε; Όσο για το γήπεδο μπάσκετ ξέρουμε ότι σας πονάει σφηνωμένο στον κωλαράκο σας. Όσο για Τρίτωνα - Ολυμπιάδα συμπάσχω στον πόνο σου για την καταστροφή δύο πολύ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΩΝ & ΛΑΟΦΙΛΕΣΤΑΤΩΝ σωματείων. Το τελευταίο περιστατικό δεν το ξέρω, δε σχολιάζω.

ZIGOLLO

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Περιμένω απάντηση στα δύο ερωτήματά μου... Για το πώς ξεπουλήθηκε η μεγάλη ομάδα του Άρεως της δεκαετίας '80 στον Ολυμπιακό & για το ποιοι είχαν μπουκάρει τελικά τότε σ' εκείνο το καταραμένο για 'σένα παιχνίδι με τον Ηρακλή... Α & κάτι άλλο... ΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ;;;
το τι κανει η ομαδα μου δε σου πεφτει λογος και δε σου απαντω..στον αγωνα με τη γρια επεσα με το κεφαλι ψηλα και μαυρη η ζωη που ζουν αυτοι που πηραν τα δελτια..

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
το τι κανει η ομαδα μου δε σου πεφτει λογος και δε σου απαντω..στον αγωνα με τη γρια επεσα με το κεφαλι ψηλα και μαυρη η ζωη που ζουν αυτοι που πηραν τα δελτια..

Σοβαρά μιλάς; Με κατηγορείς για τη στάση μου στο μπαράζ του Βόλου την ίδια στιγμή που αυτήν την ομάδα που έφτασε να διεκδικεί τίτλο την ξεπουλήσατε εσείς οι ίδιοι τα κατοπινά χρόνια; Όσο για τον αγώνα με Ηρακλή όντως έπεσες με ψηλά το κεφάλι, σαν τους Ιάπωνες με το χαρακίρι. Έβγαλες μόνος σου το στιλέτο σου, μαχαιρώθηκες & σωριάστηκες κάτω ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΑΝΤΑ...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Γαμαικανέ... Πού είσαι βρε ψυχή;

ZIGOLLO

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Σοβαρά μιλάς; Με κατηγορείς για τη στάση μου στο μπαράζ του Βόλου την ίδια στιγμή που αυτήν την ομάδα που έφτασε να διεκδικεί τίτλο την ξεπουλήσατε εσείς οι ίδιοι τα κατοπινά χρόνια; Όσο για τον αγώνα με Ηρακλή όντως έπεσες με ψηλά το κεφάλι, σαν τους Ιάπωνες με το χαρακίρι. Έβγαλες μόνος σου το στιλέτο σου, μαχαιρώθηκες & σωριάστηκες κάτω ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΑΝΤΑ...
Εγω περηφανος εσυ ρουφιανος αυτη ειναι και η διαφορα μας.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015

Μαγκιά σου τότε. Μπράβο πάντως στην ομαδούλα σου που κατάφερε έστω & στη δύση της "αυτοκρατορίας" να πάρει έναν ευρωπαϊκό τίτλο στο μπάσκετ. Ποτέ δεν είναι αργά...

ZIGOLLO

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Μαγκιά σου τότε. Μπράβο πάντως στην ομαδούλα σου που κατάφερε έστω & στη δύση της "αυτοκρατορίας" να πάρει έναν ευρωπαϊκό τίτλο στο μπάσκετ. Ποτέ δεν είναι αργά...
Εσυ ΠΟΤΕ δε θα τα ζήσεις αυτα ..

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Εσυ ΠΟΤΕ δε θα τα ζήσεις αυτα ..

Χα χα! Ή κομπλεξικός είσαι ή έχεις επιλεκτική μνήμη... Ξεχνάς την Ελβετία; Ξεχνάς την κατοστάρα στη Στεφανέλ όπου πήρα θριαμβευτικά το Κόρατς; ξεχνάς τη μαλακία του φασούλα στο τελευταίο δευτερόλεπτο το '92 που μου στέρησε το δεύτερο σερί ευρωπαϊκό κύπελλο; Ρε καλά λέω εγώ πως θέλετε μόνο γαμήσι & ξύλο. Είπα μια καλή κουβέντα για τη μαγκιά που έκανες μες την Τουρκία & πέταξες μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ στην προσπάθειά σου να μου την πεις.

ZIGOLLO

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Χα χα! Ή κομπλεξικός είσαι ή έχεις επιλεκτική μνήμη... Ξεχνάς την Ελβετία; Ξεχνάς την κατοστάρα στη Στεφανέλ όπου πήρα θριαμβευτικά το Κόρατς; ξεχνάς τη μαλακία του φασούλα στο τελευταίο δευτερόλεπτο το '92 που μου στέρησε το δεύτερο σερί ευρωπαϊκό κύπελλο; Ρε καλά λέω εγώ πως θέλετε μόνο γαμήσι & ξύλο. Είπα μια καλή κουβέντα για τη μαγκιά που έκανες μες την Τουρκία & πέταξες μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ στην προσπάθειά σου να μου την πεις.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015

Για ερμήνευσέ μου το γέλιο σου... Παραδοχή της μαλακίας που είπες είναι, κατανόηση του πόσο επιπόλαιο ήταν το τελευταίο σου post ή απλά θες να συνεχίσεις το σπάσιμο;;; Ειλικρινά σε ρωτάω & δεν έχω καμία κακή διάθεση...

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Παντως για να λεμε την αληθεια, ενας υποβιβασμος δεν σημαινει και τιποτα, εκτος πιθανον απο την ευκαιρια για καζουρα μεταξυ οπαδων. Και η Μαντσεστερ Γιουναιτεντ εχει υποβιβασθει δυο φορες, αλλά ποιος δεν θα ηθελε να εχει κατακτησει η ομαδα του τους τιτλους αυτης της ομαδας?
μια που που αναφερθηκε αυτο ας βαλω ενα κουιζ?????
ποια ειναι η μοναδικη ομαδα στην πρεμιερ λιγκ που δεν εχει πεσει ποτε????????????μια ειναι...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
μια που που αναφερθηκε αυτο ας βαλω ενα κουιζ?????
ποια ειναι η μοναδικη ομαδα στην πρεμιερ λιγκ που δεν εχει πεσει ποτε????????????μια ειναι...

Δεν μπορεί να είναι μόνο μία...

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16

ΑΡΗ ΑΡΗ καψουρα μου μεγαλη....