GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
τον εσκισε ρε συ...παλι καλα...2 εβδομαδες ?
γαμω την πουτανα του!!!!
κι ευτυχως που εχουμε διακοπη....
21/10 εχουμε και λεβερκουζεν
τον εσκισε ρε συ...παλι καλα...2 εβδομαδες ?
γαμω την πουτανα του!!!!
καλως τον
τσιριλο ε?
παντως θα το γυριζε το ματς ο ΠΑΟΚ αν δεν εβγαζε αυτην την αδικη καρτα! μεσα σε 40 δευτερα θα εβαζε 3-4 γκολ!Δεν τον άφησε η αποβολή στο 93' να δείξει την αξία του ρε
καλώστονκαλως τον
τσιριλο ε?
ηταν ...3-4 πεναλντυ μαρς αλλα ελλειπε ο καλοπουλος και σταυριδηςδεν έχω παρακολουθήσει την κουβέντα, αλλά είδα που κάποιος έγραψε για ένα πέναλτυ. για ποια φάση λέτε;
βάζω με ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ αρειανό στοίχημα σοβαρά όμως
200 ευρώ το βαθμό στην τελική βαθμολογία υπέρ του ΠΑΟΚ
δηλ. 5 πάνω ο ΠΑΟΚ=1000 ΕΥΡΏ ή το αντίστροφο
τολμάει κανείς?
Mην πετάς τα λεφτά σου.
Δύσκολες μέρες έρχονται..
ηταν ...3-4 πεναλντυ μαρς αλλα ελλειπε ο καλοπουλος και σταυριδης
με σένα βάζω το εξής
αν περάσετε,θα σου δώσω 200 το βαθμό
αν περάσουμε εμείς,θα μου κάνεις ένα στριπτίζ μέσω webcam....δέχεσαι?
τι να σε πω ρε φιλε; τους εχει κανει καλη εκπαιδευση ο καραγκουνης ολο πεφταν κατω, ο μαλακας ο τσιριλο στην αποβολη επιανε το κεφαλι του πισω και μετα οταν εβγαινε μπερδευτηκε και επιανε το κουτελο τουσοβαρά, δεν έχω καταλάβει για ποια φάση γίνεται λόγος. μήπως εκείνη την επαφή ''στήθος με πλάτη''; γιατί αυτό ούτε στο μπάσκετ δεν δίνεται
τι να σε πω ρε φιλε; τους εχει κανει καλη εκπαιδευση ο καραγκουνης ολο πεφταν κατω, ο μαλακας ο τσιριλο στην αποβολη επιανε το κεφαλι του πισω και μετα οταν εβγαινε μπερδευτηκε και επιανε το κουτελο του
τι; δεν ειναι δικο του το παιδι;πάντως, εκεί ο Τσιρίλο σαφώς έφαγε αγκωνιά. δεν είδες που είχε κάνει ένα καρούμπαλο σαν κέρατο;
με το κεφάλι τον κτύπησε.πάντως, εκεί ο Τσιρίλο σαφώς έφαγε αγκωνιά. δεν είδες που είχε κάνει ένα καρούμπαλο σαν κέρατο;
το πέναλτυ δινόταν άνετα
αλλά δεν υπάρχει καμία δικαοιλογία για τον ΠΑΟΚ.....ούτε γαύρος είμαστε,ούτε Σκόρδας να κλαιγόμαστε για ένα πέναλτυ
ΣΕ δεκάδες μπλογκ του ΠΑΟΚ,ΚΑΝΕΝΑΣ δεν λέει για το πέναλτυ