maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
καλά αυτοί έχουν ξεφύγει πάαααααααααααααααααρα πολύ
ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ μεν
χωρις αυτο να αθωωνει τον χιλιανο αμυντικο.....δε
Τι εννοει ο ποιητης?????
Ενώ ο δικός σας!
Eσύ ζητάς λογική σε οπαδικές εφημερίδες, περί οργανωμένων εγκλημάτων και λοιπών παποριών δεν έχω να πω τίποτα γιατί ξέρουμε την τακτική όλων των φερέφωνων, όσο περιμένεις εσύ να ακούσεις αλήθεια απο το αρης φμ έτσι και εμεις περιμένουμε να ακούσουμε αλήθειες απο τα σπορ του βορρά, ο Χάμπος δε ότι και να γίνει φωνάζει!Τι ειναι τουτο παλι?????
Ο χαμπος εχει φαει και 3-4 στησιματα εκει μεσα, εχει και ενα δικιο να το γραφει, περα απο την απεγνωσμενη του προσπαθεια να πουλησει κανενα φυλλο, αυτοι που ανακαλυψαν ΠΑΛΙ οργανωμενο εγκλημα?????
Άσε που ο χάμπος είναι κομπλέξα του κερατά, θυμάστε τι έλεγε μετά το γκολ του κοντρέρας!
Για ποια κατηγορία??Χεστε αθλητικα και μαλακιες...... τελη κυκλοφοριας ακουσε κανεις σας????????
[size=35pt]1000 Ευρω γαμω τα σπιτια τους γαμω???????[/size]
τι είπες τώρα ρε?Χεστε αθλητικα και μαλακιες...... τελη κυκλοφοριας ακουσε κανεις σας????????
[size=35pt]1000 Ευρω γαμω τα σπιτια τους γαμω???????[/size]
να παρετε ποδηλατο κυριε..[size=35pt]1000 Ευρω γαμω τα σπιτια τους γαμω???????[/size]
να παρετε ποδηλατο κυριε..
Υ.Γ τραβα στον παγκαλο που τα φαγατε μαζι,να σε δανεισει..
φιλαράκι έχεις κανα 50ρικο να πιώ καμιά σαμπάνια?να παρετε ποδηλατο κυριε..
να παρετε ποδηλατο κυριε..
τι μοντελο μερσεντες εχεις;Μπερδεύεσαι φιλαράκι μου... Και παίρνω αφορμή από σένα γιατί με όποιον το συζητώ μου λέει ΑΚΡΙΒΩΣ τα ΙΔΙΑ.....
Δεν έφαγα από κανέναν τίποτα, Ούτε με κανέναν...
Ένα αυτοκίνητο που το αγόρασα στη Γερμανια 30.000, όσο δηλαδή και ο "ΣΥΝΕυρωπαιος" μου, πλήρωσα ΕΞΤΡΑ ΚΕΡΑΤΙΑΤΙΚΑ 16.000, για να το "κάνω Ελληνικο" (τρομάρα μου,τι το θελα), να κινείται σ´ αυτή τη ΣΚΑΤΟχωρα νόμιμα και αφού με τις μαλακιες τους έχει χάσει και 40-50% της εμπορικής του αξίας..... μου ζητάνε και ΕΞΤΡΑ παραδακι για.... κανείς δεν ξέρει γιατί...!!
Φόρους θέλετε, ε;;;;
ΝΑααααααα θα πάρετε.....
Όσο με ΚΛΕΒΕΤΕ..... όσο μπορώ θα σας κλεβω ρε μουνοπανα!!!
Εννοείται φίλε, ότι δεν απευθύνομαι στην πλακιτσα σου, ΑΦΟΡΜΗ πήρα απ´ αυτήν.... Όντως, σα να σου λένε έτσι είναι..." μεγάλο" αυτοκίνητο ήθελες; Πλήρωνε κορόιδο....
τι μοντελο μερσεντες εχεις;
Πείνα καταραμένη!Δεν είναι Mercedes ρε φίλε, ενα Tuareg 3.2 έχω, το οποίο το ΠΛΗΡΩΣΑ , το πληρώνω και θα το πληρώνω πολύ περισσότερο απ´ ότι οποιοσδήποτε άλλος ιδιοκτήτης στην ΥΦΗΛΙΟ....
ΟΚ, συμφωνώ, τα "γούστα" και η "πολυτέλεια" πληρώνονται, αλλά αυτό πλέον είναι ΚΛΟΠΗ..... Συμμορία είναι οι πουσταραδες...