Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Μακαρι ρε φιλε,τι να πω,πολυ απογοητευση,μια μπαλια μπροστα δεν μπορουν να περασουν!
χρωσταει απο περσυ ο κουπερης, και φετος ειναι καλη ευκαιρια οι αλλοι ειναι με σταφιαδιασμενη ψυχολογια και απληρωτοι α να δουμε

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
χρωσταει απο περσυ ο κουπερης, και φετος ειναι καλη ευκαιρια οι αλλοι ειναι με σταφιαδιασμενη ψυχολογια και απληρωτοι α να δουμε
Αν δεν αλλαξει αυτο 4-4-2 δεν εχουμε καμια τυχη.Δεν φταιει το συστημα,απλα δεν εχουμε τους παικτες να το κανουν καλα.Προβλεπω παλι τα 2 φορ να μην ακουμπαν μπαλα...Με τετοιο συστημα ο καθε Δερμιτζακης θα φανταζει Μουρινιο...

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Εχεις δικιο AGNIUS,ετσι πιστευω και γω δεν εχουμε τους παικτες για να παιξουμε αυτο το συστημα.Και αντε τα αμυντικα χαφ(ΦΑΤΙ,ΠΡΙΤΤΑΣ,ΝΑΦΤΙ) ειναι θεμα χρονου πιστευω να βρεθουν μεταξυ τους.Εκει που δεν πιστευω οτι εχουμε γιατρεια ειναι τα ακρα μας.Ο ΤΟΧΑ μεχρι στιγμης ειναι για να πηδαει καμμια Ρουμανα,ο ΚΑΛΒΟ δεν εχει γιατρεια,ο δε ΧΑΒΙΤΟ ειναι εκνευριστικα χασογκολης,αλλα και ως ποτε θα τρεχει ετσι.Ομως εδω θελει στηριξη ο ΚΟΥΠΕΡ.Σιγουρα αν υπηρχε η οικονομικη δυνατοτητα δεν θα γινονταν αυτες οι μεταγραφες.Το αμεσο μελλον του ΑΡΗ ειναι δεμενο με τον ΚΟΥΠΕΡ,το δε μελλον της ομαδας για να κανει το ενα βημα παραπανω ειναι η ΛΕΣΧΗ και μονο η ΛΕΣΧΗ.Το εχουν καταλαβει στην ομαδα γι'αυτο γινεται και αυτη η εκστρατεια.
Για να μεινει ο ΚΟΥΠΕΡ,πρεπει να πεισθει οτι υπαρχουν οι δυνατοτητες.Για να υπαρχουν οι δυνατοτητες πρεπει να γιγαντωθει η ΛΕΣΧΗ.
Το παρελθον μας εχει διδαξει οτι πατσαδες,Ηλιαδηδες,Ιωαννιδηδες,Κοντομηναδες,δεν μπορουν να συμβαδισουν με τα δικα μας ονειρα.Δεν υπαρχει αλλη λυση για την υπερβαση.Καθε Αρειανος και μελος στην ΛΕΣΧΗ.

Επισκέπτης
Καλημέρα αλάνια..

Άλλη μία προσπάθεια της ομάδας μας να μας ρίξει στα σκληρά χθες.
Τεσπα,'εστω κι έτσι,αλλά αυτό δεν πρέπει να συνεχιστεί.

Υ.Γ. Λέτε να ξαναφέρουμε το Ντούσαν στη Σαλόνικα??

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Καλημέρα άρρωστοι

εμετός το Κυριακόβραδο

Σιχαμένε κομπλεξικέ τουρκόσπορε Καραγεωργίου τράβα κλάψε παρακάτω

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Παίδες νοιώθει κανείς απο περιοχή Ράδιο Σίτι και Σχολή Τυφλών? :think:

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Σκεφτόμαστε να πάμε εκεί λόγω δουλειάς της γυναίκας μου και παίρνει και την μικρή μαζί στον παιδικό σταθμό εκεί κοντά γιατί βολεύει να την παίρνει το μεσημέρι απο εκεί αλλά είναι και η παραλία εκεί με πολλά πάρκα, εδώ ρε πούστη μου ξενιτευόμαστε για να πάμε σε πάρκο!

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Σκεφτόμαστε να πάμε εκεί λόγω δουλειάς της γυναίκας μου και παίρνει και την μικρή μαζί στον παιδικό σταθμό εκεί κοντά γιατί βολεύει να την παίρνει το μεσημέρι απο εκεί αλλά είναι και η παραλία εκεί με πολλά πάρκα, εδώ ρε πούστη μου ξενιτευόμαστε για να πάμε σε πάρκο!
καλα ειναι κοντο στο κεντρο αλλα για παρκινγκ ειναι πολυ πικρα

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
λοιπόν επειδή εκεί μεγάλωσα έχω να σου πω τα εξής:

σκατοπεριοχή

όσο ανεβαίνεις από την ¨ολγας γίνεται όλο και σιχαμερότερη

προς παραλία (κάτω από την όλγας) είναι καλύτερα αλλά τα ενοίκια πάνε στον θεούλη

πυκνοκατοικημένη του κερατά με τις περισσότερες οικοδομές να έχουν ηλικία πάνω από 35 χρόνια και με τεράστιο πρόβλημα στο παρκάρισμα

αν πας εκεί, να βρεις σπίτι με πυλωτή γιατί θα δεινοπαθήσεις με το παρκινγκ

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Αν δεν αλλαξει αυτο 4-4-2 δεν εχουμε καμια τυχη.Δεν φταιει το συστημα,απλα δεν εχουμε τους παικτες να το κανουν καλα.Προβλεπω παλι τα 2 φορ να μην ακουμπαν μπαλα...Με τετοιο συστημα ο καθε Δερμιτζακης θα φανταζει Μουρινιο...
πρεπει να βαλει Τσεζα βασικο θελουμε τσαμπουκαδες εκει

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
λοιπόν επειδή εκεί μεγάλωσα έχω να σου πω τα εξής:

σκατοπεριοχή

όσο ανεβαίνεις από την ¨ολγας γίνεται όλο και σιχαμερότερη

προς παραλία (κάτω από την όλγας) είναι καλύτερα αλλά τα ενοίκια πάνε στον θεούλη

πυκνοκατοικημένη του κερατά με τις περισσότερες οικοδομές να έχουν ηλικία πάνω από 35 χρόνια και με τεράστιο πρόβλημα στο παρκάρισμα

αν πας εκεί, να βρεις σπίτι με πυλωτή γιατί θα δεινοπαθήσεις με το παρκινγκ
Βρήκα μέσω φίλου μεσίτη ένα σπίτι στην σχολή τυφλών παραλία σχεδόν και λέω σχεδόν γιατί είναι κάτω απο όλγας αλλά πίσω απο την πολυκατοικία που κοιτάει παραλία με 400 ευρώ, καλά δεν είναι?

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Βρήκα μέσω φίλου μεσίτη ένα σπίτι στην σχολή τυφλών παραλία σχεδόν και λέω σχεδόν γιατί είναι κάτω απο όλγας αλλά πίσω απο την πολυκατοικία που κοιτάει παραλία με 400 ευρώ, καλά δεν είναι?
πες και τι σπιτι ειναι να σου πω αν ειναι καλα. Εχει παρκινγκ?

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
πες και τι σπιτι ειναι να σου πω αν ειναι καλα. Εχει παρκινγκ?
Έχει πυλωτή, στον 2ο όροφο είναι 105 τετραγωνικά πίσω απο το καινούργιο κτίριο που στεγάζεται το γερμανικό προξενείο απέναντι απο το πάρκο το φωκά η κάπως έτσι λέγεται δεν είμαι σίγουρος, θα πάμε το απόγευμα να το δούμε!

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Έχει πυλωτή στον 2ο όροφο είναι 105 τετραγωνικά πίσω απο το καινούργιο κτίριο που στεγάζεται το γερμανικό προξενείο απέναντι απο το πάρκο το φωκά η κάπως έτσι λέγεται δεν είμαι σίγουρος, θα πάμε το απόγευμα να το δούμε!
πολυ καλη τιμή για περιοχή και τετραγωνικά που μου λες. Απλα η οικοδομή πρέπει να είναι της παλαιολιθικής εποχής. Να το δεις καλά το σπίτι. Ρώτα αν μπορέσεις και κανεναν ένοικο για κοινόχρηστα και γενικά για τυχόν προβλήματα στην οικοδομή

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
πολυ καλη τιμή για περιοχή και τετραγωνικά που μου λες. Απλα η οικοδομή πρέπει να είναι της παλαιολιθικής εποχής. Να το δεις καλά το σπίτι. Ρώτα αν μπορέσεις και κανεναν ένοικο για κοινόχρηστα και γενικά για τυχόν προβλήματα στην οικοδομή
Ναι θα το ερευνήσω λεπτομερώς γιατί μου παραφαίνεται καλή η τιμή για να είναι αληθινή, κάποιο κουσούρι θα έχει σίγουρα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom