anoixtomyalos
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 14
- Like
- 6
- Πόντοι
- 4.175
τωρα το καταλαβες?
τωρα το καταλαβες?
χρωσταει απο περσυ ο κουπερης, και φετος ειναι καλη ευκαιρια οι αλλοι ειναι με σταφιαδιασμενη ψυχολογια και απληρωτοι α να δουμεΜακαρι ρε φιλε,τι να πω,πολυ απογοητευση,μια μπαλια μπροστα δεν μπορουν να περασουν!
Αν δεν αλλαξει αυτο 4-4-2 δεν εχουμε καμια τυχη.Δεν φταιει το συστημα,απλα δεν εχουμε τους παικτες να το κανουν καλα.Προβλεπω παλι τα 2 φορ να μην ακουμπαν μπαλα...Με τετοιο συστημα ο καθε Δερμιτζακης θα φανταζει Μουρινιο...χρωσταει απο περσυ ο κουπερης, και φετος ειναι καλη ευκαιρια οι αλλοι ειναι με σταφιαδιασμενη ψυχολογια και απληρωτοι α να δουμε
λέγε τζουτζούκοΠαίδες νοιώθει κανείς απο περιοχή Ράδιο Σίτι και Σχολή Τυφλών?
Σκεφτόμαστε να πάμε εκεί λόγω δουλειάς της γυναίκας μου και παίρνει και την μικρή μαζί στον παιδικό σταθμό εκεί κοντά γιατί βολεύει να την παίρνει το μεσημέρι απο εκεί αλλά είναι και η παραλία εκεί με πολλά πάρκα, εδώ ρε πούστη μου ξενιτευόμαστε για να πάμε σε πάρκο!λέγε τζουτζούκο
καλα ειναι κοντο στο κεντρο αλλα για παρκινγκ ειναι πολυ πικραΣκεφτόμαστε να πάμε εκεί λόγω δουλειάς της γυναίκας μου και παίρνει και την μικρή μαζί στον παιδικό σταθμό εκεί κοντά γιατί βολεύει να την παίρνει το μεσημέρι απο εκεί αλλά είναι και η παραλία εκεί με πολλά πάρκα, εδώ ρε πούστη μου ξενιτευόμαστε για να πάμε σε πάρκο!
λοιπόν επειδή εκεί μεγάλωσα έχω να σου πω τα εξής:Σκεφτόμαστε να πάμε εκεί λόγω δουλειάς της γυναίκας μου και παίρνει και την μικρή μαζί στον παιδικό σταθμό εκεί κοντά γιατί βολεύει να την παίρνει το μεσημέρι απο εκεί αλλά είναι και η παραλία εκεί με πολλά πάρκα, εδώ ρε πούστη μου ξενιτευόμαστε για να πάμε σε πάρκο!
πρεπει να βαλει Τσεζα βασικο θελουμε τσαμπουκαδες εκειΑν δεν αλλαξει αυτο 4-4-2 δεν εχουμε καμια τυχη.Δεν φταιει το συστημα,απλα δεν εχουμε τους παικτες να το κανουν καλα.Προβλεπω παλι τα 2 φορ να μην ακουμπαν μπαλα...Με τετοιο συστημα ο καθε Δερμιτζακης θα φανταζει Μουρινιο...
Βρήκα μέσω φίλου μεσίτη ένα σπίτι στην σχολή τυφλών παραλία σχεδόν και λέω σχεδόν γιατί είναι κάτω απο όλγας αλλά πίσω απο την πολυκατοικία που κοιτάει παραλία με 400 ευρώ, καλά δεν είναι?λοιπόν επειδή εκεί μεγάλωσα έχω να σου πω τα εξής:
σκατοπεριοχή
όσο ανεβαίνεις από την ¨ολγας γίνεται όλο και σιχαμερότερη
προς παραλία (κάτω από την όλγας) είναι καλύτερα αλλά τα ενοίκια πάνε στον θεούλη
πυκνοκατοικημένη του κερατά με τις περισσότερες οικοδομές να έχουν ηλικία πάνω από 35 χρόνια και με τεράστιο πρόβλημα στο παρκάρισμα
αν πας εκεί, να βρεις σπίτι με πυλωτή γιατί θα δεινοπαθήσεις με το παρκινγκ
Ναι για το παρκινγκ το έχω ακούσει!καλα ειναι κοντο στο κεντρο αλλα για παρκινγκ ειναι πολυ πικρα
πες και τι σπιτι ειναι να σου πω αν ειναι καλα. Εχει παρκινγκ?Βρήκα μέσω φίλου μεσίτη ένα σπίτι στην σχολή τυφλών παραλία σχεδόν και λέω σχεδόν γιατί είναι κάτω απο όλγας αλλά πίσω απο την πολυκατοικία που κοιτάει παραλία με 400 ευρώ, καλά δεν είναι?
Έχει πυλωτή, στον 2ο όροφο είναι 105 τετραγωνικά πίσω απο το καινούργιο κτίριο που στεγάζεται το γερμανικό προξενείο απέναντι απο το πάρκο το φωκά η κάπως έτσι λέγεται δεν είμαι σίγουρος, θα πάμε το απόγευμα να το δούμε!πες και τι σπιτι ειναι να σου πω αν ειναι καλα. Εχει παρκινγκ?
πολυ καλη τιμή για περιοχή και τετραγωνικά που μου λες. Απλα η οικοδομή πρέπει να είναι της παλαιολιθικής εποχής. Να το δεις καλά το σπίτι. Ρώτα αν μπορέσεις και κανεναν ένοικο για κοινόχρηστα και γενικά για τυχόν προβλήματα στην οικοδομήΈχει πυλωτή στον 2ο όροφο είναι 105 τετραγωνικά πίσω απο το καινούργιο κτίριο που στεγάζεται το γερμανικό προξενείο απέναντι απο το πάρκο το φωκά η κάπως έτσι λέγεται δεν είμαι σίγουρος, θα πάμε το απόγευμα να το δούμε!
Ναι θα το ερευνήσω λεπτομερώς γιατί μου παραφαίνεται καλή η τιμή για να είναι αληθινή, κάποιο κουσούρι θα έχει σίγουρα!πολυ καλη τιμή για περιοχή και τετραγωνικά που μου λες. Απλα η οικοδομή πρέπει να είναι της παλαιολιθικής εποχής. Να το δεις καλά το σπίτι. Ρώτα αν μπορέσεις και κανεναν ένοικο για κοινόχρηστα και γενικά για τυχόν προβλήματα στην οικοδομή