1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
κάνουμε διαγωνισμό ποιός θα χύσει πιο μακρυά
χωρίς υποβοήθηση είστε χαμένες από χέρι.
κάνουμε διαγωνισμό ποιός θα χύσει πιο μακρυά
Persona αυτος στη φωτο ο τζολε ειναι???? Τελικα αληθευουν ολα αυτα για τα "αποδυτηρια" του οσφπ στην εποχη του, με ζιοβανι και σιες????
περίμενε να ρθει και η νάτσους γιατί μάλλον έχει παγιδευτεί ανάμεσα στα ΗΕΒνα παιτσω και εγω;
να παιτσω και εγω;
Η οσφυαλγία που ταλαιπωρεί τον Μιχάλη Σηφάκη αποδείχτηκε τελικά ανυπέρβλητο εμπόδιο και ο 25χρονος γκολκίπερ του Αρη δεν θα είναι τελικά στην αποστολή για το ματς με τον Εργοτέλη.
ωχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
φιλαράκο εάν δεν μπορείς να συμμετάσχεις στην σουπερλιγκ μην ξεφτυλίζεσαι παραπάνω.
ποιά απ όλα;
αααααααααααααααααααααααααααααχχαχααχχαχαχαχχααχαχαχα
ρε συ δεν ηταν κακος ο χουανΗ οσφυαλγία που ταλαιπωρεί τον Μιχάλη Σηφάκη αποδείχτηκε τελικά ανυπέρβλητο εμπόδιο και ο 25χρονος γκολκίπερ του Αρη δεν θα είναι τελικά στην αποστολή για το ματς με τον Εργοτέλη.
ωχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
Αααααααααααα........ καταλαβα.................... μου ερχεται μεχρι εδω πουτσιλα απο τα αποδυτηρια του οσφπ ακομα και μετα απο τοσα χρονια............
αααααααααααχαχαχχχαχχαχααχαχαχαχχααααα
Άσε ρε ταλαίπωρε,που αν υπήρχαν μαλακοβολταϊκά θα είχαμε φωταγωγήσει τον Κορινθιακό..
σε πήδηξε καλά δλδ;ρε συ δεν ηταν κακος ο χουαν
άσε φιλενάδα, που να στα λέωσε πήδηξε καλά δλδ;
οι γυναίκες τους επιβεβαίωναν το ρητό για τα παιδιά τους....
δεν ξέρουνε ποιόν έχουνε πατέρα....
ααααααααααααααααααααααααααααααχχαχααχαχαχαχχαχααχαχαχαχαχα
ρε συ δεν ηταν κακος ο χουαν
Αρα τελικα κερατας δεν υπαρχει.......
Αφου ολες εχουν παει με ολους......
Αααααααχαχααχχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααααα
μην την παρεξηγείς. είχε καιρό να γαμηθεί
ετσι
οπως το πες με επιασαν τα γελια....
στρίψε κι άλλο το μαχαίρι στην πληγή παλιογαμιόλαμην την παρεξηγείς. είχε καιρό να γαμηθεί