Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Ερανο δεν θα κανετε?
δεν θα δωσετε λεφτα στην λεσχη για να τα δωσει αυτη μετα στην ΠΑΕ?
και κατι για δυνατους λυτες
γιατι δεν τα δινετε κατ΄ευθειαν στην ΠΑΕ? :grin:

Εχασα επεισοδια εδω.....

Η ΑΜΚ ειναι ερανος??????

Οταν το Δ.Σ. της ΠΑΕ απευθυνεται στους ΜΕΤΟΧΟΥΣ της για ΑΜΚ και ο βασικοτερος της ειναι η Λ.Φ.Αρη, δηλαδη τα 6502 μελη της, αυτο λεγεται "ερανος"??????

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Εχασα επεισοδια εδω.....

Η ΑΜΚ ειναι ερανος??????

Οταν το Δ.Σ. της ΠΑΕ απευθυνεται στους ΜΕΤΟΧΟΥΣ της για ΑΜΚ και ο βασικοτερος της ειναι η Λ.Φ.Αρη, δηλαδη τα 6502 μελη της, αυτο λεγεται "ερανος"??????
δεν ειναι 12 χιλιαδες τα μελη?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
γαμαικανε τι μας λεει αυτος?

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
αυτους τωρα που ειπες για δωρα,με καθε διαρκειας τους εδιναν κ φανελες η κινητα....δεν θυμαμαι κιολας

Απο μια παοκ-mastercard δωρο, για να χρεωθει ΕΚΕΙ το διαρκειας, μαλλον προτιμοτερο ειναι μια συνδεση ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ 'η μια φανελα της ομαδας δωρο.......

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Απο μια παοκ-mastercard δωρο, για να χρεωθει ΕΚΕΙ το διαρκειας, μαλλον προτιμοτερο ειναι μια συνδεση ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ 'η μια φανελα της ομαδας δωρο.......
ρε φιλε εμεις δεν χρειαζομαστε τετοια για να δελεαστουμε
εσεις δινεται ενα νοικοκυριο δωρο κ παλι δεν παιρνουν διαρκειας

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Όταν έδινε συνέντευξη η Λέσχη πριν λίγες μέρες, το πέτυχα σε εκείνο το σημείο!

Επειδη τα αυτακια μου ΜΙΑ ΧΑΡΑ ειναι και επειδη εχω εναν λογο παραπανω απο σενα να ακουσω και αυτη τη συνεντευξη και να την προσεξω κιολας.......μηπως το "να μη ξαναχρειαστει ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΣΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ"...... προτιμησες να το ακουσεις ".... διαλυομαστε, παμε ολοταχως σε διοικηση ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ" ???????????????????????

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
ρε φιλε εμεις δεν χρειαζομαστε τετοια για να δελεαστουμε
εσεις δινεται ενα νοικοκυριο δωρο κ παλι δεν παιρνουν διαρκειας

Αντε παλι......

Φουλ προπαγανδα..... εγραψε ο αλλος τον μισο κωτσοβολο και εγινε το "νοικοκυριο"...... εκτος αν εσενα το νοικοκυριο σου ολο ειναι μια (προαιρετικη) συνδεση κινητου τηλεφωνου 'η μια φανελα της ομαδας.........

Αυτο με την παοκοmastercard ειναι ψεμα??????

Αυτο με τα 21.000 διαρκειας απο τα οποια ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΑ κληρωνουν εφημεριδες-ραδιοφωνα-περιοδικα ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ειτε για να το κερδισεις ειτε για να κερδισεις στην κληρωση να το παρεις σε ενα ματς ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΛΗΡΩΣΟΥΝΕ την επομενη αγωνιστικη..... ΨΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ????????

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Αντε παλι......

Φουλ προπαγανδα..... εγραψε ο αλλος τον μισο κωτσοβολο και εγινε το "νοικοκυριο"...... εκτος αν εσενα το νοικοκυριο σου ολο ειναι μια (προαιρετικη) συνδεση κινητου τηλεφωνου 'η μια φανελα της ομαδας.........

Αυτο με την παοκοmastercard ειναι ψεμα??????

Αυτο με τα 21.000 διαρκειας απο τα οποια ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΑ κληρωνουν εφημεριδες-ραδιοφωνα-περιοδικα ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ειτε για να το κερδισεις ειτε για να κερδισεις στην κληρωση να το παρεις σε ενα ματς ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΛΗΡΩΣΟΥΝΕ την επομενη αγωνιστικη..... ΨΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ????????
μα κ στα ραδιο κ στις εφημεριδες τα πληρωνουν για να μπορουν να τα κληρωνουν για τους αγωνες
οσο για το τι δινατε δωρο,μια πλακα ειπα να κανω αλλα μαλλον εχετε χασει την αισθηση του χιουμορ
αλλα οτι δινεται δωρα τα δινεται
οσο για την μαστερ καρτ μπορεις να βγαλεις αλλα για να βοηθας την ομαδα που αγαπας
ασε τα παπατζιλικια
ειτε χρησιμοποιεις αυτην την καρτα ειτε καποια αλλη ενα κ το αυτο

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
[glow=red,2,300]μα κ στα ραδιο κ στις εφημεριδες τα πληρωνουν για να μπορουν να τα κληρωνουν για τους αγωνες[/glow]
οσο για το τι δινατε δωρο,μια πλακα ειπα να κανω αλλα μαλλον εχετε χασει την αισθηση του χιουμορ
αλλα οτι δινεται δωρα τα δινεται
οσο για την μαστερ καρτ μπορεις να βγαλεις αλλα για να βοηθας την ομαδα που αγαπας
ασε τα παπατζιλικια
ειτε χρησιμοποιεις αυτην την καρτα ειτε καποια αλλη ενα κ το αυτο

Λαθος εισαι, τα παιρνουν δωρεαν σε ανταποδωση καποιου διαφημιστικου χρονου των σποτ για τα διαρκειας, αρα τζαμπα γι αυτους, βαλε μετα με το νου σου ποσες φορες κανουν κληρωσουλες για "ενα διαρκειας για τον επομενο αγωνα" επι ποσα sms λαμβανουν σε καθε εκπομπη επι ποσο μπαινει στην τσεπη τους απο το καθε sms και θα καταλαβεις για τι ΜΑΡΜΙΤΑ μιλαμε ΚΑΙ εδω........ αλλος ενας λογος που ειναι εξαλλοι πετρουλακοζαγορες με τον Αρης fm και την 'κονομισια που χανουν..... περα απο ολα τα αλλα.....

Νομιζω οτι ενα διαστημα προωθουσαν τη συγκεκριμενη καρτα, νομιζω της γενικης, αποκλειστικα για αγορα διαρκειας, αν κανω λαθος παω πασο......

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Λαθος εισαι, τα παιρνουν δωρεαν σε ανταποδωση καποιου διαφημιστικου χρονου των σποτ για τα διαρκειας, αρα τζαμπα γι αυτους, βαλε μετα με το νου σου ποσες φορες κανουν κληρωσουλες για "ενα διαρκειας για τον επομενο αγωνα" επι ποσα sms λαμβανουν σε καθε εκπομπη επι ποσο μπαινει στην τσεπη τους απο το καθε sms και θα καταλαβεις για τι ΜΑΡΜΙΤΑ μιλαμε ΚΑΙ εδω........ αλλος ενας λογος που ειναι εξαλλοι πετρουλακοζαγορες με τον Αρης fm και την 'κονομισια που χανουν..... περα απο ολα τα αλλα.....

Νομιζω οτι ενα διαστημα προωθουσαν τη συγκεκριμενη καρτα, νομιζω της γενικης, αποκλειστικα για αγορα διαρκειας, αν κανω λαθος παω πασο......
κανεις λαθος για το τελευταιο
οσο για τα διαρκειας θα μπορουσε κ η ομαδα σου να το κανει σε συνεργασια με τα ραδιοφωνα της πολης αλλα βλεπεις δεν πουλαει οσο η δικη μου.....
δεν ειναι οτι δεν θελουν να δωσουν,δεν τους τα παιρνουν αφου εχουν τα δικα μου παντου
δεν ειναι κριμα παντως ολα τα ραδιο της πολης να μιλανε για μενα?
ακομα κ τα δικα σου εχουν γινει δικα μου αφου ολη τη μερα με την ομαδα μου ασχολουνται
κ μην πεις οχι,εχω ακουσει 2 φορες απο περιεργεια μια εκπομπη γιατι πηγε φιλος κ επαθα πλακα
λεω ΄ρε πουστη,ο ΠΑΟΚ πανω απ ολα ακουω΄?

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
οσο για τα διαρκειας θα μπορουσε κ η ομαδα σου να το κανει σε συνεργασια με τα ραδιοφωνα της πολης αλλα βλεπεις δεν πουλαει οσο η δικη μου.....
δεν ειναι οτι δεν θελουν να δωσουν,δεν τους τα παιρνουν αφου εχουν τα δικα μου παντου
ακομα κ τα δικα σου εχουν γινει δικα μου αφου ολη τη μερα με την ομαδα μου ασχολουνται
κ μην πεις οχι,εχω ακουσει 2 φορες απο περιεργεια μια εκπομπη γιατι πηγε φιλος κ επαθα πλακα

Μα το εκανε μεχρι περσι που δεν υπηρχε Αρηςfm, τωρα πια δεν τους εχω αναγκη, να πανε να γαμηθουνε....... το αν θελουν και τα δικα μου διαρκειας, ρωτα τον πετρουλακη που εχει λυσσαξει για τη "λαθος πολιτικη του Αρη" να μην τους δινει διαρκειας..... ΔΥΣΤΥΧΩΣ υπαρχουν ακομα προβατα συνοπαδοι μου που τους ακουνε.... και σε αυτους θελουν να απευθυνθουν και να τους "παρουν" sms=Eυρουλακια.........

Οταν σου λεω οτι 30 χρονια μεχρι να γινει το ΔΙΚΟ ΜΑΣ ραδιο, ζουσαμε σε παοκομμεοκρατια, ειδες πως με επιβεβαιωνεις τωρα????

Ολοι ασχολουνται με ολους, παρτο αποφαση, εσυ βγες και πες οτι ο κολκας ΔΕΝ αναφερει καθε τρεις και λιγο τον Αρη και οτι ο βασικοτοπουλος δε βγηκε με υφος χιλιων καρδιναλιων να ξεμπροστιασει το θεμα καμπορα, οταν του το ρουφιανεψε ο γιαννοπουλος και να βαλει τη σαλτσα οτι θα υπογραψει στον παοκ.........

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Εχεις δει φιλε μου,καθολου τις ραδιοφωνικες μετρησεις στην πολη μας?Αν τις εχεις δει,τοτε ξερεις οτι δεν τα λες σωστα.Αν δεν τις εχεις δει τοτε δικαιολογεισαι για την αγνοια.Ο φιλος μας ο Πετρουλακομουστακακης αληθεια γιατι εχει τρελλαθει τωρα τελευταια?Ο κυριος αυτος βλεποντας την πτωση του σταθμου του(κατα 2% περιπου) και την ανοδο στην δευτερη θεση του arisfm,αρχισε να τα χανει.Δεν πουλησε τα περσινα διαρκειας ο ΑΡΗΣ,γιατι δεν ειχε καλη επικοινωνιακη πολιτικη λεει ο μουστακιας.Δεν τα διαφημιζε η ομαδα μεσω του σταθμου του.Δηλαδη αν τα διαφημιζε θα εφθανε στον περσινο αριθμο.Βρε δεν πας κανα αυτοφωρο ακομα να συνελθεις παχομουστακο?Χθες με το οφσαιτ στον Πανιωνιο(που προσωπικα πιστευω δεν ειχε δολο ο διατητης,ηταν πολυ δυσκολη φαση),η μονη εφημεριδα που δεν εγραψε τιποτα ηταν η 33-33-33 που μαχεται για το δικιο των ομαδων του Βορρα.Αποβαλλεται ο ΝΑΦΤΙ(καλως για μενα,αν και επρεπε να αποβληθει και ο Μανιατης για μενα).Προσπαθει να αιτιολογησει την αποβολη του,και δεν γραφει πουθενα τι ισχυριζεται ο παικτης.Αντιθετως ο κυριος αυτος παιρνει συνεντευξη απο τον Μανιατη για να δωσει μονο αυτος τις δικες του εξηγησεις.Ποιος?Ο κυριος 33-33-33.Που στο θεμα του Καμπορα,ειχε παρει τηλεφωνο την αδερφη της πεθερας του γαμπρου της μανας του.Για να ενημερωθει σφαιρικα ο κοσμος και να ακουστουν ολες οι αποψεις.Βρε ουστ απο δω τσαρλατανε.Συνεχισε ομως ετσι φαρδομουστακε,συνεχισε και θα δεις τα νουμερακια σου να μην σταματανε στην κατηφορα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom