Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Σιγα,θα σπασεις τα αυγα και ειναι φρεσκα.Φασκεις και αντιφασκεις.Σου ειπα να κατσεις στον μοναδικο αρειανο που θα ηθελες.Δεν καταλαβα ποιον εννοεις,αλλα εσυ που τον ξερεις γιατι δεν του καθεσαι?Δεν σου καθεται αυτος?Αν ειναι να βοηθησουμε,να πουμε ενα καλο λογο.Αλλα οχι και αηδιασα,βρε Ερη μας.Αφου τα ετερωνυμα ελκονται.Πρεπει να ψαξω πολυ ωρα για να βρω τον συναρειανο που ευχαριστως θα του καθοσουνα?Δωσε λιγες advices.

Αηδιαζω με την σκεψη πως γαμανε τα αρειανα.. βλιαξ πρωι πρωι..
Οσο για τον αρειανο... εξαιρεση που επιβεβαιωνει τον κανονα ..

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Κοιμασαι ξυπνας ομως,με αυτη την σκεψη βλεπω.Μπλιαξ,ξεμπλιαξ,αηδια,ξεαηδια,αυτο σκεφτεσαι απο χθες ακομα.Με την σκεψη ενος σκληρου αρειανηδικου π.....ου αναμεσα στα σκελια σου.Αφου πρωτα σε :pipa1:.Οσο για τον αρειανο που ευχαριστως θα του καθοσουν,αφου δεν θες να το ομολογησεις δημοσιως,δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα.Απλα θα παρακολουθουμε ενδελεχως πλεον το thread για να δουμε που θελεις να δωκεις το κορμι σου.Οι επιλογες ολο και λιγοστευουν και ο κλοιος σφιγγει.Οι 2 κυριοι υποψηφιοι,μετα την θεαματικη και σκληρη απορριψη του nacho,ειναι ο Γαμαικανος με τον petrosun.Ιδωμεν......

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Κοιμασαι ξυπνας ομως,με αυτη την σκεψη βλεπω.Μπλιαξ,ξεμπλιαξ,αηδια,ξεαηδια,αυτο σκεφτεσαι απο χθες ακομα.Με την σκεψη ενος σκληρου αρειανηδικου π.....ου αναμεσα στα σκελια σου.Αφου πρωτα σε :pipa1:.Οσο για τον αρειανο που ευχαριστως θα του καθοσουν,αφου δεν θες να το ομολογησεις δημοσιως,δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα.Απλα θα παρακολουθουμε ενδελεχως πλεον το thread για να δουμε που θελεις να δωκεις το κορμι σου.Οι επιλογες ολο και λιγοστευουν και ο κλοιος σφιγγει.Οι 2 κυριοι υποψηφιοι,μετα την θεαματικη και σκληρη απορριψη του nacho,ειναι ο Γαμαικανος με τον petrosun.Ιδωμεν......
  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: 

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Γιατι γελας καλε?Εγω μιλαω σοβαρα.Αλλα απ'οτι βλεπω ειμαι μονος μου.Οι αλλοι κοιμουνται και η τυχη τους δουλευει.Στο πιατο θα το βρουν το.....της Ερης.Ξυπνηστε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.Αφου θα του καθησεις που θα του καθησεις δεν βαζεις και ενα tatoo με τον δικεφαλο απο πισω οταν θα σ'εχει στα 4 να νοιωθει ο ανθρωπος την υπερτατη ηδονη?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Γιατι γελας καλε?Εγω μιλαω σοβαρα.Αλλα απ'οτι βλεπω ειμαι μονος μου.Οι αλλοι κοιμουνται και η τυχη τους δουλευει.Στο πιατο θα το βρουν το.....της Ερης.Ξυπνηστε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.Αφου θα του καθησεις που θα του καθησεις δεν βαζεις και ενα tatoo με τον δικεφαλο απο πισω οταν θα σ'εχει στα 4 να νοιωθει ο ανθρωπος την υπερτατη ηδονη?

Εχω κεφια σημερις να μην γελασω ; Μια ειναι η μεγαλη μου αδυναμια  και το εχω δηλωσει. Θα τον βρεις νεκρο για τον αρη... :grin:

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Και Γαμα(ι)και Γαμα(ι) και θα τον βρεις νεκρο για τον ΑΡΗ.
Τωρα ειναι μαλον σε αλλα μερη
γι'αυτο δεν βλεπει που .....σερνει η ΕΡΗ.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
σε εχει φαει η μαλακια
τι να γουσταρει απο αρειανο ρε η κοπελα?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ρε deker μην χαλιεσαι.Αφου μονη της το αποκαλυψε.Θελει να καθησει στον Γαμαικανο.Η μαλλον θελει να καθησει πανω στον π....ο του Γαμαικανου.Εσυ γιατι χαλιεσαι?Που θα γαμησει ενα αρειανακι μια Παοκσου?Που θα την βαλει στα 4?Πρωτη φορα θα ειναι?

ZIGOLLO

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Αρχισαμε παλι με τα κορακια  :tickedoff:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ειμαστε που ειμαστε μαυρα χαλια,ανελαβε και το κορακι να μας αποτελειωσει,ρε Εκτωρα τι 11αδα ηταν αυτη σημερα?Συνελθε,δεν ειμαστε Μπαρτσα...

ZIGOLLO

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ας ελπισουμε ο φατι να παιξει για 2..ο μανιατης χτυπησε και αυτος αν ειδα καλα..

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ας ελπισουμε ο φατι να παιξει για 2..ο μανιατης χτυπησε και αυτος αν ειδα καλα..
Κανεις δεν επρεπε να φυγει,απο μια κιτρινη και στους δυο βαρια βαρια,αχρηστα τομαρια οι διαιτητες μας...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom