You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε δεν ξερω τι φαγανε το μεσημερι αλλα το βραδυ φαγανε πουτσαΦάγανε μπουγάτσα με τυρι τυπε οι ισπανοι το μεσημερι και τους έκατσε βαρια
Επισκέπτης
Είσαι ο Φορλάν?
Είσαι η Ατλέτικο?
Είσαι η τροπαιούχος?
Είσαι η υπερπρωταθλήτρια Ευρώπης?
ΣΤ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ!
[move]ΑΡΗΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ!!!!!!!!!!!![/move]
Είσαι η Ατλέτικο?
Είσαι η τροπαιούχος?
Είσαι η υπερπρωταθλήτρια Ευρώπης?
ΣΤ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ!
[move]ΑΡΗΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ!!!!!!!!!!!![/move]
ZIGOLLO
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ΠΟΙΑ ΑΤΛΕΤΙΚΟ?ΠΟΙΟΣ ΦΟΡΛΑΝ?ΧΑΒΙΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΡΩ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ!
ΜΟΝΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!
llrx8
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
αν σε χααλασε μην βλεπεις ΑΡΗ πουτανα της ισπανιας 3 ατλετικο 5 απο μπαρτσααυτη την αρχιδια με τα χαρτακια ποτε θα τη σταματησετε??200 χρονια πισω εχετε μεινει...φτιαξτε καμια χωρογραφια ρε σκουληκια...ολο χαρτακια χαρτακια και παπαριες...
Επισκέπτης
αν σε χααλασε μην βλεπεις ΑΡΗ πουτανα της ισπανιας 3 ατλετικο 5 απο μπαρτσα
Mην κακοκαρδίζεις το φωτογράφο ρε.
Τα χαρτάκια του χαλάνε τη λήψη
vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
μπραβο ρε ερπετα
καλουτσικα παιξατε
καλουτσικα παιξατε
GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
εγω παιδια πιστευα στην νικη...
και οπως ειχα πει δυο μερες πριν, βασιζομουν στους Ισπανους μας, που εχουν πολλα να "πουν" στην πατριδα τους που τους ξενιτεψε!!!!!!!!!!!!!
Και οντως, Χαβιτο ο Ισπανοφαγος, και Κοκε με δοκαρι και μια ακομα τρελη ευκαιρια
ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΙΚΗ....απεναντι στην Κυπελουχο Ευρωπης, και Σουπερκαπ-ουχο!!!
Αφιερωμενο στον Κυριο Δαλουκα!!!!!!
και οπως ειχα πει δυο μερες πριν, βασιζομουν στους Ισπανους μας, που εχουν πολλα να "πουν" στην πατριδα τους που τους ξενιτεψε!!!!!!!!!!!!!
Και οντως, Χαβιτο ο Ισπανοφαγος, και Κοκε με δοκαρι και μια ακομα τρελη ευκαιρια
ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΙΚΗ....απεναντι στην Κυπελουχο Ευρωπης, και Σουπερκαπ-ουχο!!!
Αφιερωμενο στον Κυριο Δαλουκα!!!!!!
Επισκέπτης
Καλά αυτός ο Χαβίτο έχει πολύ πλάκα , μιά τη Σαραγόσα , τώρα την Αθλέτικο ....όταν βλέπει τους πατριώτες του κάτι τον πιάνει ....μάλον έχει αποθημένα απο το σχολείο που δεν τον έπαιζαν στη Βαρκελώνη !
Είναι Καταλανός.
Όπου βρει Ισπανούς τους γαμάει..
GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
Μενδρινος, Φατι, Γκιαρο ολα τα λεφτα σημερα...
Πριττας πολλα χιλιομετρα...Χαβιτο, μας εσκασε, αλλα το'βαλε...
Οσο για τον Κυριο Κουπερ???!!! Ο αποτυχημενος εκ Γεωργιας? ο Λουζερ? ο αχρηστος....ο δε-ξερω-γω!!! Με μιση ομαδα επαιξε στην τεραστια Ατλετικο!!! και οχι μονο πηρε αποτελεσμα, αλλα ειδαμε και θεαμα αποψε!!!
Πριττας πολλα χιλιομετρα...Χαβιτο, μας εσκασε, αλλα το'βαλε...
Οσο για τον Κυριο Κουπερ???!!! Ο αποτυχημενος εκ Γεωργιας? ο Λουζερ? ο αχρηστος....ο δε-ξερω-γω!!! Με μιση ομαδα επαιξε στην τεραστια Ατλετικο!!! και οχι μονο πηρε αποτελεσμα, αλλα ειδαμε και θεαμα αποψε!!!
GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
«Έχω τύχη με τους συμπατριώτες μου. Πάντα δίνω τον καλύτερο εαυτό μου αλλά με αυτούς σκοράρω κιόλας. Νιώθω πολύ χαρούμενος γιατί η ομάδα μου έτρεξε και έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Κυριότερα όμως γιατί πήραμε τους βαθμούς. Η Ατλέτικο έχει μία πολύ καλή ομάδα όμως όλοι οι συμπαίκτες μου ήταν σήμερα απίθανοι. Τρελάθηκα όταν έβαλα το γκολ και έτρεξα στις κόρες μου να το αφιερώσω»
απο το σαιτ του Μετροσπορτ....ο Χαβιτο ειναι, εννοειται!!!
απο το σαιτ του Μετροσπορτ....ο Χαβιτο ειναι, εννοειται!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K