Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Επισκέπτης
κοιτα ρε,,γελανε κιολας τα κωλοπαιδα......δε φτανει στηθηκαν σαν τις πουτανες σημερα.

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
αντε φυγε μωρη πιπιτσα που ερχεσαι και μας το παιζεις μαγκια εδω μεσα.μαγκα του ιντερνετ.

Πριν όμως ήσουν λαλίστατος , πως θα μας γαμήσετε κτλ.... τώρα πίκρα  ε ?
Οσο μάγκας του ιντερνετ είμαι εγώ , άλλο τόσο είσαι κι εσύ.
Απλά απόψε είμαι καβάλα ΕΓΩ , οπότε σουτ.
Σπουδαίο πράγμα η υπομονή και να μιλάς τελευταίος. 

Επισκέπτης
ε,αυτος ειναι και παοκ και γαυρος.διπλη χαρα η ΑΠΑΤΗ.

Επισκέπτης
και αγαπητε μου ,ουτε που θα αναφερομουν σε σενα ,αν δεν απαντουσες ειρωνικα στο σχολιο μου πριν τον αγωνα,λες και ηταν η ομαδα σου ομαδαρα φετος.αν η ομαδα παιζει καθε 3 μερες συνεχως ,ειναι λογικο να καταρρευσει ,χωρις να τη δικαιολογω οπως βλεπεις.

Lord_Vader

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
λυπαμαι παιδια...αλλα ο Αρης δεν θα νικαγε τον Ολυμπιακο δεδομενων των πραγματων ακομα και να χε αλλα 2 ημιχρονα...σας παραδεχομαι που φτασατε στον τελικο..γεκινα κανατε καλη πορεια φετος...αλλα οχι να νομιζετε οτι θα παρετε και το κυπελλο..και δεν το λεω καθολου ειρωνικα ουτε αλαζονικα..καλο βραδυ

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Εντάξει ρε φιλαράκο , σε καταλαβαίνω.... αλλά μην ξεχνάς πως και τα δικά μας τα μπουμπούκια δεν είχαν αφήσει σκυλάδικα και μπουζούκια που να μην πάνε , οπότε και εμείς είχαμε ντεσαβαντάζ.

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
antoninho την προσοχή σου παρακαλώ..Εδω δεν απειλούμε !!!!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Κανονίστε ρεμάλια! :tickedoff:
Έβαλα 3 διαφορετικά στοιχήματα, ένα στο οτι θα νικήσει ο Άρης στην κανονική διάρκεια, ένα ότι θα το πάρει έτσι και αλλιώς ακόμα και στα πέναλντι και σκόρερ του 1ου γκολ του Κάλβο! :rockon:
αφου κατα βαθος ηθελες να χασουν κρυφοπαοκι

Επισκέπτης
assfiller,οταν μου μιλουν ασχημα ,απαντω.αν θελετε κοτες εδω περα να μας το πεις.αρκετες ειδαμε σημερα στο γηπεδο.και ,γιατι λες μονο εμενα,αφου εγω δεν προκαλεσα πρωτος.

Επισκέπτης
και σε ολους τους γαυρους,λυπαμαι που θα το πω,αλλα στη ευρωπη καθε χρονο τον  :jerking:δεν ειναι καθε χρονια 2007-2008.αντε μια φορα τα 6 χρονια στους 16 ,αλλα και αυτο θα ηταν επιτυχια

Επισκέπτης
παρολα αυτα,ΑΞΙΟς ΣΗΜΕΡΑ ο ολυμπιακος.μπραβο του.

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
και σε ολους τους γαυρους,λυπαμαι που θα το πω,αλλα στη ευρωπη καθε χρονο τον  :jerking:δεν ειναι καθε χρονια 2007-2008.αντε μια φορα τα 6 χρονια στους 16 ,αλλα και αυτο θα ηταν επιτυχια

Τώρα γίνεσαι πικρόχολος ... και όσο για πριν που έλεγες πως δεν προκάλεσες πρώτος , άστο. Δέκα σελίδες  στο θρεντ γράφατε πως θα μας γαμούσατε απόψε . Απλά εγώ είχα υπομονή , δεν έβγαζα κουβέντα. Τώρα μπορώ να απαντήσω σε όλες τις προκλήσεις σας αφού μιλάω τελευταίος και καβάλα στο άλογο. 

Επισκέπτης
ποτε εγραψα εγω με απρεπεις εκφρασεις φιλτατε που μιλας παντα τελευταιος???βρισια ,σαν αυτες που γραφεις εσυ ,δεν εγραψα.οσο για το πικροχολος,θα το διορθωνα σε ειλικρινης και αντικειμενικος.ολες οι ομαδες ενισχυονται οι ευρωπαικες ,αν παρακολουθεις και μονο με καμια βερντερ και καμια λεφσκι σοφιας θα σας εδινα ελπιδες.σε περιμενω να ερθεις τοτε εδω αν πεσω εξω.ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΟΕΟΕΟΕΟΕ,

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Ελα ρε φίλε , εντάξει .... τόσο σε αυτό το θρεντ όσο και στου βάζελου , πίπα κώλο μας πήγαινες μέρες τώρα.
Αμα έχεις πρόβλημα μνήμης δεν σου φταίω εγώ ... τεσπα , σε νιώθω , αρρωστάκι είσαι κι εσύ.
Τράβα κάνε ευχές στην ομάδα σου την Λίβερπουλ να μας γαμήσει  :grin:

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
χανουμοβαζελοι τον πουλο και στο μπαουλο :2funny: :2funny: :2funny:
γιατι μας τα πρηξατε απο το πρωι :jerking: :jerking:ΟΥΣΤ! ! !

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
ε οχι κ οτι επαιξε καλα ο ολυμπιακος μη τρελα8ουμε τωρα γινατε πιο κιτρινοι κ απο τον αρη απο τις καρτες κ το κλαδεμα επεσε συννεφο δε λεω κ εμεις ειμασταν απαραδεκτοι γενικα δεν ηταν ματς τελικου αυτο για μενα! αισχος

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
ενταξει, οπως βλεπεις εγω δε το παω οπαδικα μιλαω κα8αρα αλλα εσυ εκει τυφλωμενος, αφου σ ευχαριστει αυτη η καταντια του ελληνικου ποδοσφαιρου, χαρισμα σου το κυπελλο! εγω αποχωρω

Επισκέπτης
μην ανησυχεις.δεν χρειαζονται ευχες για να κερδισει η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ τον ολυμπιακο.δεν ειναι ΑΡΗς.τετοια λες και καταλαβαινουμε ποσο μπαλα παρακολουθεις.ΘΑ ΣΑΣ ΒΙΑΣΕΙ οχι μονο η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ,αλλα καθε αγγλικη ομαδα αν τυχεται με αυτες.δεν ειναι λογικο???οσο λογικο ειναι σκιζετε αρη,βεροια,λεβαδια.δε συγκρινονται ανομοια μεγεθη.η μπαρτσα με τη ρεαλ ,η ρεαλ με τη μαντσεστερ,η τσελση με την μιλαν,η μιλαν με τη ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΟΚ.Ο ολυμπιακος ειναι η καλυτερη και μεγαλυτερη ομαδα στην δυσμοιρη χωρα μας .ως εκει.αυτο που ειπες ειναι τελειως λαθος.αρκετα διαπληκτιστηκα ....ξαφξαιδφσξλακμωοιςμωιψΕςΠΓΞΡΞςΕΙΘΠΟρςξαε.ο κωδικας του ελληνικου ποδοσφαιρου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom