Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Μην πας ρε φιλε,θα μελαγχολησεις.Εχω διαρκειας στην 7 και το τι μουνια καθονται κοντα μου(γυναικες και γκομενες ποδοσφαιριστων) δεν λεγεται.Αυτο το μωρο ομως δεν παιζεται.Αστο σου λεω........μεινε συγκεντρωμενος στο παιχνιδι. :headbang:

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
ΚΙΚΕ ΦΛΟΡΕΣ: Σημειο αναφορας για την καρριερα μου ο ΚΟΥΠΕΡ.
            Τι λες ρε ΦΛΟΡΕ(Σ)?Ποιος ΚΟΥΠΕΡ?Ο αναχρονιστικος?Ο παρωχημενος?Ο λουζερ?Α  ρε πουτσα και ξυλο που θελετε δημοσιογραφοι λαμογια.Οταν ειχαμε τον Μαζινιο πεφτανε σαν τα κορακια να τον φανε,γιατι εδω μαθαινε το προπονητηλικι(ο αρχηγος της παγκοσμιας πρωταθλητριας).Τωρα που στις γειτονιες μας γινανε προπονητες καποια παιδακια,δεν τρεχει τιποτα.Και οχι μονο δεν τρεχει τιποτα,αλλα ειναι σιγουρα και καλοι κοουτς.Α ρε πουτσα και σανιδα που χρειαζεσαι ραδιοφωνικε παραγωγε της πλακας.
Τεσπα,ας μεινουμε συγκεντρωμενοι στον μεγαλο αυριανο αγωνα.Ντιεγκο Φορλαν καλωςηρθες στην πολη του Θεου.

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
ΚΙΚΕ ΦΛΟΡΕΣ: Σημειο αναφορας για την καρριερα μου ο ΚΟΥΠΕΡ.
             Τι λες ρε ΦΛΟΡΕ(Σ)?Ποιος ΚΟΥΠΕΡ?Ο αναχρονιστικος?Ο παρωχημενος?Ο λουζερ?Α  ρε πουτσα και ξυλο που θελετε δημοσιογραφοι λαμογια.Οταν ειχαμε τον Μαζινιο πεφτανε σαν τα κορακια να τον φανε,γιατι εδω μαθαινε το προπονητηλικι(ο αρχηγος της παγκοσμιας πρωταθλητριας).Τωρα που στις γειτονιες μας γινανε προπονητες καποια παιδακια,δεν τρεχει τιποτα.Και οχι μονο δεν τρεχει τιποτα,αλλα ειναι σιγουρα και καλοι κοουτς.Α ρε πουτσα και σανιδα που χρειαζεσαι ραδιοφωνικε παραγωγε της πλακας.
Τεσπα,ας μεινουμε συγκεντρωμενοι στον μεγαλο αυριανο αγωνα.Ντιεγκο Φορλαν καλωςηρθες στην πολη του Θεου.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Μπορεις να γελας μια χαρουμενη παρεα ειμαστε ετσι κι αλλιως,αλλα αυτες τις μερες πρεπει να το παραδεχθεις το ενδιαφερον απο το europa league επικεντρωνεται σε αυτο το παιχνιδι.120 ΚΑΝΑΛΙΑ ΑΠΌΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ εχουν διαπιστευθει,για το παιχνιδι.Οι εφημεριδες στην Μαδριτη μιλανε για το Βικελιδης,τον ΑΡΗ και τον ΚΟΥΠΕΡ.Τι να κανουμε τον κωλο σου να χτυπας κατω τα φωτα ειναι στραμμενα στο ΚΛ.ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ.Εσυ μπορεις να γελας,και γω να διαβαζω τι λενε οι Ισπανοι για την εδρα της ομαδας της πολης του Θεου. :dancing: :birdman:

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Μπορεις να γελας μια χαρουμενη παρεα ειμαστε ετσι κι αλλιως,αλλα αυτες τις μερες πρεπει να το παραδεχθεις το ενδιαφερον απο το europa league επικεντρωνεται σε αυτο το παιχνιδι.120 ΚΑΝΑΛΙΑ ΑΠΌΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ εχουν διαπιστευθει,για το παιχνιδι.Οι εφημεριδες στην Μαδριτη μιλανε για το Βικελιδης,τον ΑΡΗ και τον ΚΟΥΠΕΡ.Τι να κανουμε τον κωλο σου να χτυπας κατω τα φωτα ειναι στραμμενα στο ΚΛ.ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ.Εσυ μπορεις να γελας,και γω να διαβαζω τι λενε οι Ισπανοι για την εδρα της ομαδας της πολης του Θεου. :dancing: :birdman:
Για την Ατλέτικο ενδιαφέρονται όχι για τον ΑΤΙΤΛΕΤΙΚΟ! :2funny:

Υ.Γ Ειναι εύκολο να κοροϊδέψεις έναν αρειανό...το είναι πιο δύσκολο να κρατηθείς να μην το κάνεις! :2funny:

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Εχεις δικιο,για την Αθλετικο ενδιαφερονται.Μηπως πηρε το ματακι σου ή το αυτακι σου,ολα αυτα τα αφιερωματα που ειχανε για τον Αρη,την εδρα του και τον προπονητη του?Οχι ε?Σιγα τα ωα.Εξαλλου στην πολη του μετρουλακη,του Γρηγοριαδη,και του Μινου,αλλα προεχουν.Οσο για το τελευταιο εχεις δικιο.Απλως,αν πρεπει να το πιστεψεις,ξαναπεστο ακομα μερικες φορες και θα το εμπεδωσεις.Αν δεν μπορεσεις, θα φωναξω τον Μακη τον Μαναβη και τον Τζαμαλικο για ιδιαιτερα. :s&m_3:

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Εχεις δικιο,για την Αθλετικο ενδιαφερονται.Μηπως πηρε το ματακι σου ή το αυτακι σου,ολα αυτα τα αφιερωματα που ειχανε για τον Αρη,την εδρα του και τον προπονητη του?Οχι ε?Σιγα τα ωα.Εξαλλου στην πολη του μετρουλακη,του Γρηγοριαδη,και του Μινου,αλλα προεχουν.Οσο για το τελευταιο εχεις δικιο.Απλως,αν πρεπει να το πιστεψεις,ξαναπεστο ακομα μερικες φορες και θα το εμπεδωσεις.Αν δεν μπορεσεις, θα φωναξω τον Μακη τον Μαναβη και τον Τζαμαλικο για ιδιαιτερα. :s&m_3:
Είμαι Μαναβόσκυλο... μου έμαθε πολλά όταν ήμουν πιτσιρικάς! :rockon: :knuppel:

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Το καταλαβαινω.Μ'οποιον δασκαλο καθησεις τετοια γραμματα θα μαθεις.Διαβασα προχθες την εξομολογηση σου και χαρηκα.Ειναι ασχημο πραγμα ρε φιλε να περηφανευεσαι για τσαμπουκαδες και τα συναφη.Αφου επανηλθες στον .......σωστο δρομο ειμαι σιγουρος οτι η κορη σου(κυριως) δεν θα σ'αφησει να κοιταξεις πισω,γιατι αλλιως θα σε :fuck1: :fuck1: :pipa1:(ελα αστειακι ηταν)

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Το καταλαβαινω.Μ'οποιον δασκαλο καθησεις τετοια γραμματα θα μαθεις.Διαβασα προχθες την εξομολογηση σου και χαρηκα.Ειναι ασχημο πραγμα ρε φιλε να περηφανευεσαι για τσαμπουκαδες και τα συναφη.Αφου επανηλθες στον .......σωστο δρομο ειμαι σιγουρος οτι η κορη σου(κυριως) δεν θα σ'αφησει να κοιταξεις πισω,γιατι αλλιως θα σε :fuck1: :fuck1: :pipa1:(ελα αστειακι ηταν)
Το παραδέχτηκα ότι ήμουν μεγάλο κοπρόσκυλο και δεν είναι θέμα ότι περηφανευόμουν... απλή επισήμανση ήταν! :rockon:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
Το παραδέχτηκα ότι ήμουν μεγάλο κοπρόσκυλο και δεν είναι θέμα ότι περηφανευόμουν... απλή επισήμανση ήταν! :rockon:
.. και μέσα στα στενά, ξύλο, κυνηγητά, σπασμένα τζάμια, αμάξια, μαγαζιάαααα !! κι ο μπάτσος να σε κυνηγάει σαν τρελός, αυτό ρε μάγκα είναι αθλητισμός και οπαδισμος ..
;) ;) ;) ;)
**εσενα σε γουσταρω παντως αν και εισαι μπαοκι

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
.. και μέσα στα στενά, ξύλο, κυνηγητά, σπασμένα τζάμια, αμάξια, μαγαζιάαααα !! κι ο μπάτσος να σε κυνηγάει σαν τρελός, αυτό ρε μάγκα είναι αθλητισμός και οπαδισμος ..
Ωραία χρόνια... :rockon: και το ξύλο ήταν ένας με έναν όχι όπως τώρα που την πέφτουν 30 άτομα σε 2 ξεκάρφωτους! :jerking:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
Ωραία χρόνια... :rockon: και το ξύλο ήτνα ένας με έναν όχι όπως τώρα που την πέφτουν 30 άτομα σε 2 ξεκάρφωτους! :jerking:
αν γεια σου... :rockon: :rockon:
και χωρις μαχαιρια,καδρονια και ροπαλα..
με το φλαι και τις μπουνιες μας... :rockon: :rockon:
*δεν τα προλαβα πολυ

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
αν γεια σου... :rockon: :rockon:
και χωρις μαχαιρια,καδρονια και ροπαλα..
με το φλαι και τις μπουνιες μας... :rockon: :rockon:
*δεν τα προλαβα πολυ
Το φλάι ανάποδα! :cool2:
Έφτιαχνές σώμα απο την σκληραγώγηση και φυσική κατάσταση απο τα κυνηγητά με τους μπάτσους (Νεα Φιλαδέλφεια τα καλύτερα γούστα)! :rockon:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
Το φλάι ανάποδα! :cool2:
Έφτιαχνές σώμα απο την σκληραγώγηση και φυσική κατάσταση απο τα κυνηγητά με τους μπάτσους (Νεα Φιλαδέλφεια τα καλύτερα γούστα)! :rockon:
α....φιλε αθηναιος εισαι;

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Η Πρώτη εκδρομή που πήγα ήταν στον τελικό του 81 και έπεσε πολυ κυνηγητό εκεινη την ημέρα! :rockon:
625885hhhh.jpg

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
Η Πρώτη εκδρομή που πήγα ήταν στον τελικό του 81 και έπεσε πολυ κυνηγητό εκεινη την ημέρα! :rockon:
625885hhhh.jpg
καραισκακη? μεγαλε69...το πρωτο μου κυνηγητο ακριβως απεναντι...το 93 παοκ-μπενετον(πουστη γιακομπινι)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
τοτε που πεθανε ο λοραντ.φιλαδελφεια.με γαυρο

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
καραισκακη? μεγαλε69...το πρωτο μου κυνηγητο ακριβως απεναντι...το 93 παοκ-μπενετον(πουστη γιακομπινι)
Νέα Φιλαδέλφεια με γαύρο τελικός κυπέλλου, 3-1 χάσαμε αν θυμάμαι καλά! :tooth:
Λίγες μέρες πριν πέθανε ο Λόραντ!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
εγω ξεκοψα να παω γλυφαδα που μεναμε και με πετυχαινουν κατι γαυροι...περιμενα ταξι χωρις διακριτικα...και φωναζει ενας ....τον ξερω ειναι αεκτζις---οτι ναναι---ποδια στην πλατη ...αυτο το λεω για το 20 σε 1...και τοτε αμα σε βρισκανε μονο ψωνιζανε φλαιτ -μαρτινς κτλ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom