Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Πήρε τον πούλο ο Δαλούκας?
Χέστηκε η Φατμέ στο Γενί Τζαμί.
Έτσι κι αλλιώς αναλώσιμοι είναι αυτοί.
Θέλεις κύριε να καθαρίσεις το ποδόσφαιρο?
Απλά τα πράγματα. Γίνεται η στραβή και κρίνεται το ματς έτσι?
Σπίτι του ο κόρακας,10 αγωνιστικές ο παίκτης που εκβίασε το πέναλτι και το ματς από την αρχή σε κάποιο κενό μέσα στο μήνα.
Έτσι δε θα έχει κάποιος να κερδίσει κάτι,παρά μόνο να χάσει..
Όλα τα άλλα είναι άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε..

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
Εγώ θέλω να λήξει. Εάν εσύ θέλεις να συντηρείς το θέμα και μήνα μετά και να κάνεις διάλογο και να αντιμετωπίζεις στο νήμα σου σπαμάρισμα κάθε λίγο και λιγάκι με επιχειρήματα: "Σας έχυσε ο Σισσέ", "Σκουλήκια", "Κίτρινα μουνια" και άλλες λοιπές ομορφιές, τί να σου πω. Άμα αντί να μπαίνεις να γουστάρεις που πειραζόμαστε με ωραίο τρόπο (λιγότερο εγώ που δεν σας ξέρω και τόσο καλά) μπαίνεις και σου σπάνε τα νεύρα...

Εγώ το σέβομαι σαν σπίτι σου αυτό και δεν μπαίνω να χουλιγκανίσω. Μέχρι και του GAYρος σέβομαι και δεν μπαίνω να ποστάρω ποτε.

Ναι αλλά τώρα κάνεις φάουλ... :S

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
Μας τελείωσε.

Ο διαιτητής Γιώργος Δαλούκας ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την ενεργό δράση. Γνωστοποίηση την απόφασή του με επιστολή του προς την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας.

στο διαολο δαλουκα
εσυ και η οικογενεια σου

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
για σενα ισως...
εγω ειμαι απο αλλο παραμυθι ομως...
Μέχρι πριν 4 χρόνια που γεννήθηκε η κοράκλα μου ήμουν σε άλλη φάση... πολλά ντου, πολύ ξύλο πολλά από όλα. Ευτυχώς συνήλθα και έκοψα εκρομές και πολεμικές επιχειρήσεις με εξαίρεση το παιχνίδι με την Φενερ που επιβαλόταν να πάω! :grin:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
Μέχρι πριν 4 χρόνια που γεννήθηκε η κοράκλα μου ήμουν σε άλλη φάση... πολλά ντου, πολύ ξύλο πολλά από όλα. Ευτυχώς συνήλθα και έκοψα εκρομές και πολεμικές επιχειρήσεις με εξαίρεση το παιχνίδι με την Φενερ που επιβαλόταν να πάω! :grin:
να την χαιρεσαι φιλε..
υγεια πανω απο ολα...

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
Η επιστολή του Γιώργου Δαλούκα έχει ως εξής: "Η αγάπη μου για το ποδόσφαιρο και η αξιοπρέπειά μου, δεν μού επιτρέπουν στην παρούσα φάση να διευθύνω αγώνες της Σούπερ Λίγκας μετά τη λάσπη που δέχτηκα, για μια απόφασή μου στον αγώνα Αρη-Παναθηναικού. Για να διευκολύνω την ΕΠΟ και την ΚΕΔ δηλώνω την απόφασή μου να μην μετέχω σε αγώνες της Σούπερ Λίγκας. Εύχομαι η απόφαση μου αυτή να αποφορτίσει την ατμόσφαιρα και να πάει το ποδόσφαιρο μπροστά".
αντε ρε μαλακα ψοφα εσυ και καθε σπορος που θα αφησεις να σε διαδεχθει

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
ειναι ημιχρονο...
βλεπω την ομαδουλα που μας "νικησε" με τον Δαλουκα σκορερ! 3 φαγανε σε 20 λεπτα! την μπαλα δεν μπορουν να κρατησουν 3 δευτερολεπτα!
Μη κουραστουν τα παιδια....τους κανανε δωρο το ματς με τον Αρη...μη πονεσουν οι προσαγωγοι τους!!!
Και στειλανε εναν λαο αδιαβαστο!!! που γεμιζει με συνεπεια το γηπεδο!!!
Κριμα...
Πεστα Γαμαικανε!!! ακου εκει του ριξανε και λασπη!!!!!! ακου εκει!!!!

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
5αρα...
ευγε!!!

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Καλημέρα άρρωστοι

άλλη μια χρυσή σελίδα για το ελληνικό ποδόσφαιρο

Επισκέπτης
Την κλίση στο Νόου Κάμπ..

αααααααααααααααααααααααααχαχαχχαχαχαχαχχα

αχαχαχαχαχαχαχαχαχα
αχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχ

Καμπ Νου δεν λεγεται? Η κανεις λογοπαιγνιο? Να με συμπαθας , πρωι ειναι ακομα....
καλημερες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom