Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
φιλε ολοι οι ρεπορτερ ειπαν οτι τα εκαναν παοτζηδες,οπως επισης κ οι αυτοπτες μαρτυρες αυτο ειπαν..
μιλαω για τα μεσα εδω,οχι για Αθηνα.Εδω επικρατει ο νομος"Υποστηριζουμε τα συμφεροντα των ομαδων της πολης,αρκει να μη θιγουν τον παοκ"Αν εισαι Σαλονικιος,το ξερεις ηδη.

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
και να πω κ κατι αλλο:ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΩ οι παοτζηδες κ εχει 23124312412 κλουβες με ματ να τους οδηγουν κ λενε ΚΑΤΕΒΗΚΑΜΕ ΑΘΗΝΑ..

και πανω,βρισκουν κανα αμαξι με αθηναικη πινακιδα κ παιδακια μεσα στο αμαξι κ κανουν τον μαγκα..

ποσο αντρικιο ειναι αυτο??? :jerking: :jerking:
φιλε ακομα και με τοσους δημοσιους υπαλληλους να τους συνοδευουν τους εχθρους εξ ανατολας ξερεις ποσες φορες εχουν πιασει πατο στα νερα του Πειραια; φαντασου να ταν και μονοι! αυτοι παντα ετσι ξερουν ειναι 500 τα βαζουν με 5 και λενε παλι ξυλο φαγανε παλι το ενα παλι το αλλο! ξεχνανε στα ισα ποσα κανταρια ξυλο τρωνε ειτε απο εμας ειτε απο το αλυσμονιτο  περιστατικο στο κολυμβητηριο οπου οι ολυμπιακοι πεταξανε τουρκους στον θερμαικο

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
μετα σου λεει μολυνση του θερμαικου ε λογικο ειναι

Επισκέπτης
Mου αρέσει που η συζήτηση για τον τελικό κινείται σε καθαρά ποδοσφαιρικά πλαίσια!
Α ρε αθάνατη Ελλάδα!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
τι να κανουμε ρε Ταρατσα στην αθανατοι Ελλαδα υπαρχουν και αλλες.... φυλες

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
φιλε ακομα και με τοσους δημοσιους υπαλληλους να τους συνοδευουν τους εχθρους εξ ανατολας ξερεις ποσες φορες εχουν πιασει πατο στα νερα του Πειραια; φαντασου να ταν και μονοι! αυτοι παντα ετσι ξερουν ειναι 500 τα βαζουν με 5 και λενε παλι ξυλο φαγανε παλι το ενα παλι το αλλο! ξεχνανε στα ισα ποσα κανταρια ξυλο τρωνε ειτε απο εμας ειτε απο το αλυσμονιτο  περιστατικο στο κολυμβητηριο οπου οι ολυμπιακοι πεταξανε τουρκους στον θερμαικο

χαχαχα θυμαμαι τωρα που το λες που ειχε σκασει εκδρομη σχολειο απο πετραλωνα με τον ξαδελφο μου κ αυτος φορουσε μαζι με κατι φιλαρακια του φανελα του γαβρου(5-6 ατομα λεω τωρα) κ οπως ειναι λογικο,τους την πεσαν καμποσοι κ τους πλακωσαν κ θυμαμαι που μου ειχε στειλει ενα φορουμ μπαοτζηδων που ελεγαν οτι ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΠΑΛΙ ΓΑΒΡΟΥΣ..χαχαχαχα
για τον πουτσο νοοτροπια..

εμεις ειχαμε παει κωνσταντινουπολη κ αλωνιζαμε ΜΟΝΟΙ χωρις μπατσους στην πολη..αυτοι σκανε αθηνα κ βγαζουν φωτογραφιες στο μετρο,αγκαλια με τις 23123131 διμοιριες απο μπατσους που τους συνοδευουν..

οσο για το ματς μας στο ευρωπαικο εκει πανω,ΔΕΙΤΕ στο youtube Οτι χτυπουν 100 ατομα ,εναν μονο του ή ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ..δειτε τα ,ειναι στο νετ..

Υ.Γ. δεν ειμαι απο θεσσαλονικη,αλλα εχω παρα πολλους φιλους εκει πανω κ τα ξερω

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
το ειπαν το πρωι κ τα 3 καναλια με πρωιναδικα..
θελει προσοχη εκει πανω,οι παοτζηδες θυμαστε τι καναν στον τελικο του ευρωπαικου εκει πανω..

οπου εβρισκαν αμαξι με ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ μεσα,με αθηναικη πινακιδα,του την πεφταν..
ΤΟΣΟ ΑΝΤΡΕΣ..  :jerking:
φιλε τα ξερουμε αυτα.δεν ανεβαινουμε πρωτη φορα...αλλωστε και με αρειανους να σκεφτεις ποσο παλια εχω ανεβει εχω ανεβει σε αγωνα μπασκετ στο παλιο αλεξανδρειο οταν βαζανε φιλοξενουμενους στο πεταλακι στη μεση...καλα παιδια και οι αρειανοι...μεχρι να μπουμε μεσα εβρεχε πετρες απο παντου...τωρα ανεβαινω μεν για τον αγωνα αλλα ο σκοπος δεν ειναι να δω τον αγωνα...αυτα που λετε που κανανε σε βαζελους πανω δεν ειμαι σιγουρος οτι ηταν καθαρα οπαδικα και ηταν μονο παοκια...μαλλον ολοι μαζι ηταν..

Επισκέπτης
τα αγωνιστικα ειναι πιο ξεκαθαρα
Κανονίστε ρεμάλια! :tickedoff:
Έβαλα 3 διαφορετικά στοιχήματα, ένα στο οτι θα νικήσει ο Άρης στην κανονική διάρκεια, ένα ότι θα το πάρει έτσι και αλλιώς ακόμα και στα πέναλντι και σκόρερ του 1ου γκολ του Κάλβο! :rockon:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
Έβαλα 3 διαφορετικά στοιχήματα, ένα στο οτι θα νικήσει ο Άρης στην κανονική διάρκεια, ένα ότι θα το πάρει έτσι και αλλιώς ακόμα και στα πέναλντι και σκόρερ του 1ου γκολ του Κάλβο! :rockon:

αδελφε παντως για να μιλησουμε καθαρα,ο γαβρος ΣΥΝΗΘΩΣ σκυλιαζει σε τελικους..
για μενα ειναι φαβορι,ΑΛΛΑ υποστηριζω ΑΡΗ κ ευελπιστω να το παρει..

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
χαχαχα θυμαμαι τωρα που το λες που ειχε σκασει εκδρομη σχολειο απο πετραλωνα με τον ξαδελφο μου κ αυτος φορουσε μαζι με κατι φιλαρακια του φανελα του γαβρου(5-6 ατομα λεω τωρα) κ οπως ειναι λογικο,τους την πεσαν καμποσοι κ τους πλακωσαν κ θυμαμαι που μου ειχε στειλει ενα φορουμ μπαοτζηδων που ελεγαν οτι ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΠΑΛΙ ΓΑΒΡΟΥΣ..χαχαχαχα
για τον πουτσο νοοτροπια..

εμεις ειχαμε παει κωνσταντινουπολη κ αλωνιζαμε ΜΟΝΟΙ χωρις μπατσους στην πολη..αυτοι σκανε αθηνα κ βγαζουν φωτογραφιες στο μετρο,αγκαλια με τις 23123131 διμοιριες απο μπατσους που τους συνοδευουν..

οσο για το ματς μας στο ευρωπαικο εκει πανω,ΔΕΙΤΕ στο youtube Οτι χτυπουν 100 ατομα ,εναν μονο του ή ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ..δειτε τα ,ειναι στο νετ..

Υ.Γ. δεν ειμαι απο θεσσαλονικη,αλλα εχω παρα πολλους φιλους εκει πανω κ τα ξερω
αυτοι ειναι ικανοι να φορανε δικοι τους φανελες αθηναικης ομαδας και να παιζουν φαπες μεταξυ τους και μετα να λενε "Παλι οι μονοι γνησιοι απογονοι του Μ. Αλεξανδρου υπερασπιστες της Μακεδονιας φρουροι της Ελλαδας μαχητες της Ευρωπης  πολιμηστες της γης πλακωσαμε τους ταδε οπαδους"
φιλε ari αυτα που λες γινονται σε καθε αγωνα παραλογα μεν αλλα δυστιχως γινονται το θεμα ειναι αν παιζω εγω με σενα να μην πεταγεται σαν πουτσα καποιος ασχετος

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ρε Ταρατσα,ο Καλβο παιζεται αν θα ξεκινησει,αυτον βρηκες να πονταρεισ?

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
Mου αρέσει που η συζήτηση για τον τελικό κινείται σε καθαρά ποδοσφαιρικά πλαίσια!
Α ρε αθάνατη Ελλάδα!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
παντως να πουμε κατι και για το ματς εγω πιστευω οτι αν ο αρης παρει το κεντρο και μας τρεξει θα σκασουμε και λογικο ειναι μετα απο ενα μηνα αποχης και ξενυχτια...αν κ ο νατσο ειναι μεγαλη ελλειψη.φυσικα εχει σημασια ποις θα σκοραρει πρωτος αν και αμα βαλουμε εμεις πρωτοι γκολ δεν ειμαι σιγουρος οτι δεν θα φαμε.αν βαλει ο αρης τοτε τρεχατε ποδαρακια μου ειναι σφαιρες μπροστα...ο αντζας ειναι ανετοιμος..και ο γκαλλετι για ενα ημιχρονο παλι...χλωμους μαας κοβω γενικα..κανας μητρογλου μονο αν κανει τιποτα αν και με ροναλντο και αβρααμ θα ναι καλες οι μαχες και με νταρκο.αν παιξουμε με 2 μπροστα.γιατι μπορει να παιξει με 5.ναβαλει σισιτς αριστερα(τι μαλακια και αυτη)και κεντρο τον τζολε με 2 αμυντ.χαφ...αν γινοταν ο τελικος πιο νωρις παντως χρονικα θα ταν καλυτερα για το θεαμα παντως...

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
ναι ρε τι εμπνευση ηταν αυτη; Χαβιτο κ Κοκε μαλλον ξεκινηναν

Επισκέπτης
Ρε Ταρατσα,ο Καλβο παιζεται αν θα ξεκινησει,αυτον βρηκες να πονταρεισ?
ναι ρε τι εμπνευση ηταν αυτη; Χαβιτο κ Κοκε μαλλον ξεκινηναν
Θα μπεί αλλαγή στο 2ο ημίχρονο στο 0-0 θα είναι φρέσκος και θα το βάλει στο 78'!

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: ελα ντε καλβο βρηκες?ποσο εδινε?εγω αν επαιζα για αρη θα εβαζα χαβιτο.αυτο το τεμπελοσκυλο αν θελει να παιξει ξερει πλυ μπαλλα.και εσχατως τα βαζει κιολας γιατι ηταν και αυτος μεγαλος χασογκολης στην αρχη..

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
εγινε πατερας και χωνει αβερτα τωρα! στο 78' ε; να ξερω απο το 75 να ζεστανω τις μηχανες  :rockon:

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny: ελα ντε καλβο βρηκες?ποσο εδινε?εγω αν επαιζα για αρη θα εβαζα χαβιτο.αυτο το τεμπελοσκυλο αν θελει να παιξει ξερει πλυ μπαλλα.και εσχατως τα βαζει κιολας γιατι ηταν και αυτος μεγαλος χασογκολης στην αρχη..
Επειδή έδινε πολλά τον έβαλα!
Μην φανταστείς ότι έβαλα πολλά σε αυτό!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom