με την εκθεση ολη την εβδομαδα θα ειναι κολαστηριο.θα γινει τελικα; Μαλλον αυτο το σκ πρεπει να αποδημήσω..η πολη θα ειναι κολαστηριο με την εκθεση και τους κωλοαγώνες σας
που θα πας;
με την εκθεση ολη την εβδομαδα θα ειναι κολαστηριο.θα γινει τελικα; Μαλλον αυτο το σκ πρεπει να αποδημήσω..η πολη θα ειναι κολαστηριο με την εκθεση και τους κωλοαγώνες σας
που θα παμε εννοεις..κανονισουμε την εκθεση ολη την εβδομαδα θα ειναι κολαστηριο.
που θα πας;
που θες να με πας;που θα παμε εννοεις..κανονισου
που θες να με πας;
που κατάλαβες μωρή ότι γουστάρει πουτσοκέφαλα?να σου δειξω την συλλογη μου απο αρειανα κεφαλια..
Τι γίνεται ρε με τα βαζέλια τελικά??
παρουσιάστεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε αααααααααρμΣπαμ τέλος..
Ο Βεζυρτζής πάει για Δήμαρχος Θέρμης... και ο Άρης θέλει να κάνει γήπεδο στην Θέρμη?
ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωπου θες να με πας;
α ωραια να σου δειξω και εγω τοτε τα δικα μου κεφαλιανα σου δειξω την συλλογη μου απο αρειανα κεφαλια..
αφου κατακτησα το κωλαρακι του πετραν ολα τα αλλα ειναι λιγα;ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
ο λελεουρας μολις καταφερε μια ακομη κατακτηση στο ενεργητικο του
τσιου τσιου...
δουλευααφου κατακτησα το κωλαρακι του πετραν ολα τα αλλα ειναι λιγα;
σε μουσειο δουλευεις;
ηθελα να ερθω να κανεις ξεναγηση να ανεβασω λιγο το επιπεδο μουδουλευα
οχι πλεον...
γιατι ρωτας;
και που το ξες οτι δουλευα σε μουσειο;ηθελα να ερθω να κανεις ξεναγηση να ανεβασω λιγο το επιπεδο μου
κάτω τα κουλά σου από το γκομενάκι μου μην σε γαμήσωκαι που το ξες οτι δουλευα σε μουσειο;
ε τζουτζουκο;
αμα λεω οτι ολοι ρουφιανοι ειστε κατι ξερωκαι που το ξες οτι δουλευα σε μουσειο;
ε τζουτζουκο;
αχαχαχαχαχαχαχαχαμα λεω οτι ολοι ρουφιανοι ειστε κατι ξερω
;) ;) ;) ;) ;)
οτι θελω ρωταω εναν δικο σας και το μαθαινω
:-* :-* :-* :-*
ποτε θελεις;αχαχαχαχαχαχαχαχ
τζουτζουκο για καφε ποτε θα παμε;
υγ:απαντησε στον πετραν για την σχεση μας σε παρακαλω....