Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Ναι αλλά οι δικοί μας εδώ είναι ΖΩΑ...Μπουλακο,εχει ο Γκλασμανης καποια απο τις ακαδημιες του ΠΑΣ ρε;
Δεν το ξερα....
Ας μην ξύνουμε πληγές...
Ναι αλλά οι δικοί μας εδώ είναι ΖΩΑ...Μπουλακο,εχει ο Γκλασμανης καποια απο τις ακαδημιες του ΠΑΣ ρε;
Δεν το ξερα....
Μπουτικ Αμιτσι...μπουλάκο ο Κοντογιωργάκης τόχει ακόμη το μαγαζί στα Γιάννενα? θυμάμαι που πηγαίναμε παρέα με τον Τάσο Γιωτόπουλο (τερματοφύλακα του ΠΑΣ), όταν έσκαγα μύτη στα μέρη σας..
και για πρωταθλημα μην σε πωλες να κανουν ονειρα για ευρωπη;
Τώρα όντως ζήλεψα...
πεσίματα και μαλακίες. Ανάρχιδα πουστράκια
αν θέλουν να γαμηθούνε ας κανονίσουνε μια συνάντηση και να τελειώνουμε
όλα τ'άλλα τ'ακούω βερεσέ
πεσίματα και μαλακίες. Ανάρχιδα πουστράκια
αν θέλουν να γαμηθούνε ας κανονίσουνε μια συνάντηση και να τελειώνουμε
όλα τ'άλλα τ'ακούω βερεσέ
ας σε βοηθήσω μπας και στροφάρεις λίγοκαι με ρωτας αν σε κοβω για τυπο που σου αρεσει το ξυλικι;
ας σε βοηθήσω μπας και στροφάρεις λίγο
άντε να βρεθεί ο ήρωας γιατί βαριέμαι τις πολλές παραθέσειςαδυνατον.. μου λειπει πουτσος
άντε να βρεθεί ο ήρωας γιατί βαριέμαι τις πολλές παραθέσεις
και της πετραν της λειπει ο πουτσος μου γι'αυτο κανει σαν υστερικια γεροντοκορηαδυνατον.. μου λειπει πουτσος
ε μα ποιός θα δεχτεί να τον ξεζουμίσεις και να φύγει με καροτσάκι μετά?δεν υπάρχουν ηρωες στις μερες μας αγαπητε.. :-*
κρύβε λόγια γιατί δεν θα σου ξανακάνω κομποσχοίνι με τις πουτσότριχές μουκαι της πετραν της λειπει ο πουτσος μου γι'αυτο κανει σαν υστερικια γεροντοκορη
σιχαθηκα τωρακρύβε λόγια γιατί δεν θα σου ξανακάνω κομποσχοίνι με τις κωλοτριχές μου
και της πετραν της λειπει ο πουτσος μου γι'αυτο κανει σαν υστερικια γεροντοκορη
ε μα ποιός θα δεχτεί να τον ξεζουμίσεις και να φύγει με καροτσάκι μετά?
πάρε την χοντρή ρε μαλάκα να κάνουμε αύριο κανα τσιπουρίδιοσιχαθηκα τωρα
η γρια κοτα εχει το ζουμιτι λες καλε εγω γρια γυναικα ειμαι, μονο τα βασικα και εαν..
αυριο θα σε κανονισω γιατι μπορει να φυγωπάρε την χοντρή ρε μαλάκα να κάνουμε αύριο κανα τσιπουρίδιο
θα γαμήσεις ή θα φας σούπα ρε μαλάκα?η γρια κοτα εχει το ζουμι