erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Που να σου μείνουν στο ράφι πούστη άντρα και να τις νταντεύεις μέχρι τα γεράματα!!!
καλοπροαιρετος ο γατος.. χαχαχαχαχαχαχαχα
Που να σου μείνουν στο ράφι πούστη άντρα και να τις νταντεύεις μέχρι τα γεράματα!!!
ακούω εγώ ακούω, αν και με μια μικρή καθυστερησηΤΟ προγραμμα μου περιλαμβανει την Τριτη 14/9 ΠΑΟ-Μπαρτσα στο ΟΑΚΑ....
Την Πεμπτη 16/9 το μεσημερι αναχωρηση (με τα μοτοσακο ή με τα αυτοκινητα,θα δουμε..)για Σαλονικα
και Χαριλαου...
Διανυκτερευση Σαλονικα,και επιστροφη Παρασκευη απογευμα....
Εγω και ο Νατσος,ειδικα για το δευτερο σκελος στου Χαριλαου,ειμαστε μεσα μενει να επιλεγει το μεσο
(τον ψηνω για τα μοτοσακο..)...Οποιος θελει κολλαει στο γκρουπ
Ανοιχτομυαλε ακουςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς;;;
Πετραν,ηρθε η ωρα σου
Θελω να εισαι πλυμενη
Να σκασει το Εκτοροκουναβι....
O σκώληξ κάνει πλάκα...αλλά αυτή είναι η πικρή αλήθεια!Οι πιο πολλοί στις κουβέντες λένε "Πως καταντήσανε οι Ελληνίδες έτσι και πως συμπεριφέρονται" και ταυτόχρονα στο ίδιο τους το σπίτι συμβάλλουν τα μέγιστα στον Ελλεηνιδισμό!καλοπροαιρετος ο γατος.. χαχαχαχαχαχαχαχα
O σκώληξ κάνει πλάκα...αλλά αυτή είναι η πικρή αλήθεια!Οι πιο πολλοί στις κουβέντες λένε "Πως καταντήσανε οι Ελληνίδες έτσι και πως συμπεριφέρονται" και ταυτόχρονα στο ίδιο τους το σπίτι συμβάλλουν τα μέγιστα στον Ελλεηνιδισμό!
και λαθος δρομο διαλεξα..
Nαι,,,έγινες μπάοκ.
εγω σου κάθομαιαν με δεις γυμνη με ζωγραφισμενο το παοκ στα βυζια μου μην μου κατσεις... χαχαχαχαχαχαχααχαχχαχαχα
εγω σου κάθομαι
να εκσπερματώσω πάνω στην δικέφαλη και τίποτα στον κόσμο
να μου δώκεις και φανέλα ζαγοράκη μετά να σκουπίσω τον ψώλοντο ξερω οτι καβλωνεις με ΠΑΟΚΑΡΑ!
να μου δώκεις και φανέλα ζαγοράκη μετά να σκουπίσω τον ψώλον
Τι να πω μετά από αυτό? γι'αυτό σ'αγαπάω γαμώ την πουτάνα μουαυτη στην δινω ανετα.. αλλα αν μου κατσεις μην περιμενεις να τον σκουπισεις χεχεχεχεεχ
Τι να πω μετά από αυτό? γι'αυτό σ'αγαπάω γαμώ την πουτάνα μου
ξεκωλιαραΤι να πω μετά από αυτό? γι'αυτό σ'αγαπάω γαμώ την πουτάνα μου
ας τα κατάπινες και συ μωρήξεκωλιαρα
ξεκωλιαρα
εσυ με την εριναλ τι θα κανετε;ας τα κατάπινες και συ μωρή
μωρη λυσσαρα χτικιαρηδες ειναι γι'αυτο και εχουν κιτρινες πουτσεςσυνπαοκι χιλια συγνωμη που κολοτριβομαι στα αρειανα αλλα μου δειχνουν κιτρινες πουτσες και ερεθιζομαι .. χαχαχαχχα
δικό μας θέμα. Βολέψου τώρα με τον πίπηεσυ με την εριναλ τι θα κανετε;
θα ανταλασσετε στραπον;
δεν θα σε παω για τσιπουρο...δικό μας θέμα. Βολέψου τώρα με τον πίπη
θα με πας. Αλήθεια που χάθηκε η χοντροκώλα? Πνίγηκε στο σκατό?δεν θα σε παω για τσιπουρο...
θα σου πω εγω