Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Συγχαρητηρια στον αρη που ηταν πολυ καλυτερος σημερα[glow=red,2,300](αν και τυχερος αρκετα).[/glow]Να δω ομως αν θα παιξει με την ιδια λυσσα και στο ματς που θα εχει πραγματικο κινητρο.

Φανταζομαι πως εννοεις πως ηταν τυχερος γιατι τα παιδακια της αεκ ξεχασαν να ελθουν στο γηπεδο και πανυγηριζαν ακομη το......"πρωταθλημα", γιατι κατα τα αλλα μαλλον ατυχοι ειμασταν σημερα, μπορουσαμε κι αλλα γκολ, καθως και η αεκ ισως αφου ειχε 2-3 ευκαιριες.

Στο δευτερο μαλλον εχεις αδικο 'η τεσπα δεν εχεις παρακολουθησει την πορεια του Αρη, σημερα δεν ειχε ιδιαιτερο παθος, σχετικα χαλαρα επαιζαν και προσεκτικα ενοψει τελικου, απλα βγηκαν οι φασεις και γενικα βρηκαν παρα πολλους χωρους απο την ανυπαρκτη σημερα αεκ. Δεν εχει δειξει δειγματα ο Αρης οτι επιλεγει πως θα παιξει αναλογως αντιπαλου, οπου παιζει κυνηγα μονο τη νικη και τιποτα αλλο.

lolita2006

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Τυχερος μπορει να χαρακτηριστει οταν νικαει 4-0 και οι τελικες ειναι 12-12 και η αεκ στο 1-0 εχει 2 δοκαρια και γενικα πολλες κλασικες ευκαιριες,και γενικως ο αρης χτυπησε στις αντεπιθεσεις(και καλα εκανε αφου η αεκ δεν μαρκαρε πουθενα) χωρις να κανει πανω απο 2 καλες χαμενες ευκαιριες.Γενικα ειναι πολυ καλη ομαδα με την καλυτερη κυκλοφορια μπαλας στην ελλαδα ο αρης αλλα ας πουμε στο ματς με τον παο δεν επαιξε ετσι.Και λεω μηπως ο κ.Μπαγεβιτς διαλεγει και οχι οι παιχτες του αρη.Αλλωστε στο 4-0 οταν βαζεις αμοροζο κατι σημαινει.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Σιγουρα ο Μπαγεβιτς εχει "προηγουμενα" ειδικα με την αεκ, με πιο προσφατο το προχθεσινο παιχνιδι στην Αθηνα που δεν ακουσε και λιγα.... αλλα νομιζω πως και στο παιχνιδι με τον παο παιξαμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ για τη νικη αλλα ισοφαριστηκαμε στο 87' απο ενα πεναλτυ...."το δινεις-δεν το δινεις"......, οπως βεβαια και σε ολα τα παιχνιδια πρωταθληματος μεσα εξω με τους 3 "μεγαλους"! Απλα ο παο στο 1-1 των play-off ηταν αρκετα καλυτερος απο τη σημερινη αεκ, καλυτερος απ οτι περιμενα και γω που εβλεπα τη μετριοτητα του σε ολο το πρωταθλημα. Και τελικα, μη νομιζουν οι φιλοι μου οι παναθηναικοι οτι θα κατεβουμε την Κυριακη για καφε στην Αθηνα, ασχετα πως θα μας βγει το παιχνιδι και παρολο που -οπως και σημερα βεβαια- πλεον τα play-off μας ειναι αδιαφορα και ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΣΤΙΣ 17 ΜΑΙΟΥ!

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
τωρα γυρισα απο το ναο!!!!πω πω πω τι ηταν αυτο; ερχεται και η κουπα λεμε

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Συγχαρητήρια Στην ομάδα του ΆΡΗ (με κεφαλαία γιατί Αξίζει)
Εννοείται ότι ΔΕΝ υπάρχει Ολυμπιακός που να Οικειοποιείται τον ΘΡΙΑΜΒΟ του Άρη…
Απλά Σας λέμε  ΜΠΡΑΒΟ που κερδίσατε το αεκακι……
Μπράβο στον Άρη γιατί που Προσπαθεί για το Καλύτερο με τα Οποία Λάθη γίνονται….
Εγώ είμαι Σίγουρος ότι θα πετύχει …ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓο γιατί η Ομάδα-ο Κόσμος- Η διοίκηση ΔΕΝ είναι ΠΡΩΤΑ Αντί-Ολυμπιακοί και μετά ΆΡΗΣ
Είναι ΜΟΝΟ ΆΡΗΣ και κοιτανε την Πάρτη τους και παίζουν  στα ΙΣΑ όλους τους Αντιπάλους(όχι σαν της Νύφες του Θερμαϊκού) …..
Είναι η ΜΟΝΗ Ελληνική Ομάδα που αξίζει(κατά την Γνώμη μου) τον Σεβασμό μας …..
Ελπίζω να έχουμε καλό παιχνίδι στον Τελικό Κυπέλου……Και να το Σηκώσουμε Εμείς…..

ΑΡΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
6
η ομάδα είναι έτοιμη

URL]]

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Μπράβο ρε Αρειανά...άντε και με την κούπα! ;)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
βρε κε κεξ κουαξ κουαξ..
ο βατραχος του χρονου θα παιζει τσου λου & εσυ ουεφα ντεμινιο..
Μαζί μας ο Ντουσκοπρίτης στο Ουέφα!
Του χρόνου μπορεί και να μην παίζει κανείς στο Τσου-Λου... ;)

Επισκέπτης
Μαζί μας ο Ντουσκοπρίτης στο Ουέφα!
Του χρόνου μπορεί και να μην παίζει κανείς στο Τσου-Λου... ;)
ο βατραχας θα παει στους σιχαμενους & θα παιξει τσου λου..
οσα βουντου & αν κανετε ο ΘΡΥΛΟΣ & οι σιχαμενοι θα κουνησουν σεντονι & εσεις ουεφα αφου δεν πηρε στα σοβαρα την ολη ιστορια ο αιωνιος να σας ριξει στο ιντερτοτο..

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
ο βατραχας θα παει στους σιχαμενους & θα παιξει τσου λου..
οσα βουντου & αν κανετε ο ΘΡΥΛΟΣ & οι σιχαμενοι θα κουνησουν σεντονι & εσεις ουεφα αφου δεν πηρε στα σοβαρα την ολη ιστορια ο αιωνιος να σας ριξει στο ιντερτοτο..
Χαλάρωσε...έχεις ζαλιστεί κι εσύ από την χαρά σου...επειδή γάμισες με ξένα αρχίδια! :sunglasses:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
μπαααααααααα..εμενα η χαρα μου διαρκει 15 χρονια που σας γαμαω με τις δικες μου αρχιδαρες..
Δηλαδή επιβεβαιώνεις την έκφραση "Η ομάδα μου είναι η προέκταση του πουλιού μου!"...πρόσεξε μην στραβοψωλιάσεις! :2funny:

Επισκέπτης
Δηλαδή επιβεβαιώνεις την έκφραση "Η ομάδα μου είναι η προέκταση του πουλιού μου!"...πρόσεξε μην στραβοψωλιάσεις! :2funny:
γατουλη κλαψε οσο θελεις..
αφηνω σε εσας τους αντρες να γαματε καθε ημερα & αλλη γκομενα..
δεν εχω αναγκη να αποδειξω σε κανεναν σας αν & ποσες εχω ξεφτιλησει στον πουτσο..
δοξα τον θεο εδω μεσα εχουμε πηξει στους γαμιαδες..
αθλητικα ομως σας εχω κανει τον κωλο σουρωτηρι γι' αυτο τουμπεκιασου..

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
γατουλη κλαψε οσο θελεις..
αφηνω σε εσας τους αντρες να γαματε καθε ημερα & αλλη γκομενα..
δεν εχω αναγκη να αποδειξω σε κανεναν σας αν & ποσες εχω ξεφτιλησει στον πουτσο..
δοξα τον θεο εδω μεσα εχουμε πηξει στους γαμιαδες..
αθλητικα ομως σας εχω κανει τον κωλο σουρωτηρι γι' αυτο τουμπεκιασου..
Τι να κλάψω ρε φίλε?Έχετε ξεπατικώσει μια φράση από τις φυλλάδες σας και την κολλάτε παντού με το ζόρι!Είδες κανέναν να κλαίει?Και τουμπέκα θα κάνω όποτε γουστάρω εγώ... ;)

ΑΡΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
6
αν γουστάρετε να μαλώνετε πάντε σε άλλο θέμα

ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΣΟ EΧΕΙ ΦΥΓH Ο ΠΑΠΑΔOΠΟΥΛΟΣ Η Ο KOKE Η Ο ΓΚΑΡΣIΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΦEΡΩ AΛΛΟΥΣ ΤOΣΟΥΣ ΠΑΡAΔΕΙΓΜΑ AΛΛΟ ΤOΣΟ ΘΑ ΦΥΓH Ο ΝΤΟYΣΚΟ ΑΠO ΤΟΝ ARI ΤΟ ΚΑΛΟΚΑIΡΙ

Επισκέπτης
αν γουστάρετε να μαλώνετε πάντε σε άλλο θέμα

ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΣΟ EΧΕΙ ΦΥΓH Ο ΠΑΠΑΔOΠΟΥΛΟΣ Η Ο KOKE Η Ο ΓΚΑΡΣIΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΦEΡΩ AΛΛΟΥΣ ΤOΣΟΥΣ ΠΑΡAΔΕΙΓΜΑ AΛΛΟ ΤOΣΟ ΘΑ ΦΥΓH Ο ΝΤΟYΣΚΟ ΑΠO ΤΟΝ ARI ΤΟ ΚΑΛΟΚΑIΡΙ
ηρεμησε & κρατα μικρο καλαθι γιατι ως γνωστον αλλο αυτοι που ανεφερες & αλλο ο βατραχος..εσυ θα εκτεθεις αν φυγει..μ' αρεσει η σιγουρια σου παντως..

ΑΡΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
6
δεν θα σου πω τίποτα άλλο αλλα από δευτερα μετακομίζει στο σπίτι που ενοικίασε τέλος το ξενοδοχείο εάν κατάλαβες κατάλαβες

Επισκέπτης
δεν θα σου πω τίποτα άλλο αλλα από δευτερα μετακομίζει στο σπίτι που ενοικίασε τέλος το ξενοδοχείο εάν κατάλαβες κατάλαβες
ποσως μ' ενδιαφερει,ειτε εχετε τον βατραχο,ειτε οχι..εγω σου ειπα τι πιστευω..το τι θα γινει θα το δουμε στο μελλον..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom