ρε για την εκδρομούλα μιλάμε. Εκτος αν έχεις παει στο ανφιλντ και γι αυτο το παιζεις ανετοςΒεβαια απο κατι Ατλετικο κα Ζενιτ και Γιουβεντους η Λιβερπουλ ειναι πιο καλη περιπτωση,φευγουν και οι παικτες της ενας ενας,θα δουμε...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Εχω παει αλλα δεν εχει σημασια,ξαναπαω ανετα.ρε για την εκδρομούλα μιλάμε. Εκτος αν έχεις παει στο ανφιλντ και γι αυτο το παιζεις ανετος
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.419
- Πόντοι
- 266
Πολύ δύσκολα θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση του Άρη με τον Παναθηναϊκό για την 2η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας στις 12 Σεπτέμβρη, καθώς το ματς συμπίπτει με τα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.
Ο συγκεκριμένος αγώνας θα μετατεθεί, ενώ η Αστυνομική Διεύθυνση φέρεται να δηλώνει αδυναμία για την περιφρούρησή του λόγω των αναγκών της Έκθεσης. Οι δύο ομάδες καλούνται τώρα να βρουν νέα ημερομηνία με το πρόγραμμα να είναι βαρύ εξαιτίας των ευρωπαϊκών τους υποχρεώσεων.
Ο συγκεκριμένος αγώνας θα μετατεθεί, ενώ η Αστυνομική Διεύθυνση φέρεται να δηλώνει αδυναμία για την περιφρούρησή του λόγω των αναγκών της Έκθεσης. Οι δύο ομάδες καλούνται τώρα να βρουν νέα ημερομηνία με το πρόγραμμα να είναι βαρύ εξαιτίας των ευρωπαϊκών τους υποχρεώσεων.
Επισκέπτης
Ώπα μάστορα..ρε για την εκδρομούλα μιλάμε. Εκτος αν έχεις παει στο ανφιλντ και γι αυτο το παιζεις ανετος
Αν δεν έχεις ξαναπάει θα'χεις πρόβλημα..
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
Οι δύο ομάδες καλούνται τώρα να βρουν νέα ημερομηνία με το πρόγραμμα να είναι βαρύ εξαιτίας των ευρωπαϊκών τους υποχρεώσεων.
εεεεε ας βάλουν τον Ολυμπιακό να πάιξει.. αυτός δεν έχει φορτωμένο πρόγραμμα και ευρωπαικές υποχρεώσεις...
γιατί γιατρέ μου?Ώπα μάστορα..
Αν δεν έχεις ξαναπάει θα'χεις πρόβλημα..
Επισκέπτης
γιατί γιατρέ μου?
Θα μείνεις μαλάκας και θα χρειαστεί να σε πλακώσουμε στα σκαμπήλια για να σε ξεκολλήσουμε όταν τελειώσει
καλα γι'αυτο ειμαι ετοιμοςΘα μείνεις μαλάκας και θα χρειαστεί να σε πλακώσουμε στα σκαμπήλια για να σε ξεκολλήσουμε όταν τελειώσει
με τρομαξες ετσι οπως το ειπες
gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
καλα γι'αυτο ειμαι ετοιμος
με τρομαξες ετσι οπως το ειπες
αν υποθετικα κληρωθει με Λιβερπουλ και δωσει και παμε Ανφιλντ,κανει
να τραγουδησουμε και εμεις το νεβερ γουοκ ελοουν,η θα φωναζουμε εκεινη την ωρα
βουλγαροι λαγοι-πουτανας γιοι;
χαχαχαχαχαχχαχαχαχα
llrx8
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
ας πεσουμε με Λιβερπουλ και τραγουδαμε και την Ιτιααν υποθετικα κληρωθει με Λιβερπουλ και δωσει και παμε Ανφιλντ,κανει
να τραγουδησουμε και εμεις το νεβερ γουοκ ελοουν,η θα φωναζουμε εκεινη την ωρα
βουλγαροι λαγοι-πουτανας γιοι;
χαχαχαχαχαχχαχαχαχα
Επισκέπτης
να τραγουδησουμε και εμεις το νεβερ γουοκ ελοουν,
Είναι τέτοια η ανατριχίλα που και οι αντίπαλοι το σιγοψυθιρίζουν..
gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
ας πεσουμε με Λιβερπουλ και τραγουδαμε και την Ιτια
Είναι τέτοια η ανατριχίλα που και οι αντίπαλοι το σιγοψυθιρίζουν..
καυλωνετε με την Ιδεα και μονο,ιπποτες της ηδονης ετσι;
σταζει το μουνακι σας για Ανφιλντ ε;
και μεναααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
αργει η ωρα της κληρωσης γαμω;
Επισκέπτης
αργει η ωρα της κληρωσης γαμω;
Πλησιάζει.
Κάνε βουντού εσύ να περάσουμε από κάτω:
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
Σιγα ρε σεις πως κανετε ετσι... ΟΚ δεν θα χασετε και κατι συγκλονιστικο εαν δεν πατε και στο Ανφιλντ... Μην κανετε σαν κατι παρακατιανους που παρακαλανε να παιξουν στα καλυτερα γηπεδα, μονο και μονο για την συμμετοχη της ομαδας σε ενα απο τα πιο ιστορικα γηπεδα.
Τοθεμα ειναι να εχετε οσο το δυνατον πιο ευκολη κληρωση για να πατε και παρακατω...!!!!
Γνωμη μου ετσι...
Εχω παει και στο Ανφιλντ και στο ολντ Τραφορντ και στο Μπερναμπεου και δεν επαθα και τπτ.... Ολα ειναι στο μυαλο μας μην τρελαινεστε κιολλας.
Τοθεμα ειναι να εχετε οσο το δυνατον πιο ευκολη κληρωση για να πατε και παρακατω...!!!!
Γνωμη μου ετσι...
Εχω παει και στο Ανφιλντ και στο ολντ Τραφορντ και στο Μπερναμπεου και δεν επαθα και τπτ.... Ολα ειναι στο μυαλο μας μην τρελαινεστε κιολλας.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
μόνο στο Καραισκάκη σε πιάνει Δέος το ξέρουμε. Το Μαρακανά της ευρώπης.
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
χωρις ανασα..λιγοτερο απο ωρα
για μενα που δεν εχω παει πουθενα ειναι μεγαλο πραμαΣιγα ρε σεις πως κανετε ετσι... ΟΚ δεν θα χασετε και κατι συγκλονιστικο εαν δεν πατε και στο Ανφιλντ... Μην κανετε σαν κατι παρακατιανους που παρακαλανε να παιξουν στα καλυτερα γηπεδα, μονο και μονο για την συμμετοχη της ομαδας σε ενα απο τα πιο ιστορικα γηπεδα.
Γνωμη μου ετσι...
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
Ετσι...!!!!μόνο στο Καραισκάκη σε πιάνει Δέος το ξέρουμε. Το Μαρακανά της ευρώπης.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις
- 2K