Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Βεβαια απο κατι Ατλετικο κα Ζενιτ και Γιουβεντους η Λιβερπουλ ειναι πιο καλη περιπτωση,φευγουν και οι παικτες της ενας ενας,θα δουμε...
ρε για την εκδρομούλα μιλάμε. Εκτος αν έχεις παει στο ανφιλντ και γι αυτο το παιζεις ανετος

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.419
Πόντοι
266
Πολύ δύσκολα θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση του Άρη με τον Παναθηναϊκό για την 2η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας στις 12 Σεπτέμβρη, καθώς το ματς συμπίπτει με τα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Ο συγκεκριμένος αγώνας θα μετατεθεί, ενώ η Αστυνομική Διεύθυνση φέρεται να δηλώνει αδυναμία για την περιφρούρησή του λόγω των αναγκών της Έκθεσης. Οι δύο ομάδες καλούνται τώρα να βρουν νέα ημερομηνία με το πρόγραμμα να είναι βαρύ εξαιτίας των ευρωπαϊκών τους υποχρεώσεων.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Οι δύο ομάδες καλούνται τώρα να βρουν νέα ημερομηνία με το πρόγραμμα να είναι βαρύ εξαιτίας των ευρωπαϊκών τους υποχρεώσεων.

εεεεε ας βάλουν τον Ολυμπιακό να πάιξει.. αυτός δεν έχει φορτωμένο πρόγραμμα και ευρωπαικές υποχρεώσεις...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Θα μείνεις μαλάκας και θα χρειαστεί να σε πλακώσουμε στα σκαμπήλια για να σε ξεκολλήσουμε όταν τελειώσει :2funny: :2funny: :2funny:
καλα γι'αυτο ειμαι ετοιμος

με τρομαξες ετσι οπως το ειπες

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
καλα γι'αυτο ειμαι ετοιμος

με τρομαξες ετσι οπως το ειπες

αν υποθετικα κληρωθει με Λιβερπουλ και δωσει και παμε Ανφιλντ,κανει
  να τραγουδησουμε και εμεις το νεβερ γουοκ ελοουν,η θα φωναζουμε εκεινη την ωρα
  βουλγαροι λαγοι-πουτανας γιοι;

χαχαχαχαχαχχαχαχαχα

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
  αν υποθετικα κληρωθει με Λιβερπουλ και δωσει και παμε Ανφιλντ,κανει
  να τραγουδησουμε και εμεις το νεβερ γουοκ ελοουν,η θα φωναζουμε εκεινη την ωρα
  βουλγαροι λαγοι-πουτανας γιοι;

χαχαχαχαχαχχαχαχαχα
ας πεσουμε με Λιβερπουλ και τραγουδαμε και την Ιτια

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
ας πεσουμε με Λιβερπουλ και τραγουδαμε και την Ιτια

Είναι τέτοια η ανατριχίλα που και οι αντίπαλοι το σιγοψυθιρίζουν..

καυλωνετε με την Ιδεα και μονο,ιπποτες της ηδονης ετσι;

σταζει το μουνακι σας για Ανφιλντ ε;

και μεναααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

αργει η ωρα της κληρωσης γαμω;

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
λιγοτερο απο ωρα

Επισκέπτης
αργει η ωρα της κληρωσης γαμω;

Πλησιάζει.
Κάνε βουντού εσύ να περάσουμε από κάτω:

This_is_Anfield.jpg

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Σιγα ρε σεις πως κανετε ετσι...  ΟΚ δεν θα χασετε και κατι συγκλονιστικο εαν δεν πατε και στο Ανφιλντ...  Μην κανετε σαν κατι παρακατιανους που παρακαλανε να παιξουν στα καλυτερα γηπεδα, μονο και μονο για την συμμετοχη της ομαδας σε ενα απο τα πιο ιστορικα γηπεδα.

Τοθεμα ειναι να εχετε οσο το δυνατον πιο ευκολη κληρωση για να πατε και παρακατω...!!!!

Γνωμη μου ετσι...

Εχω παει και στο Ανφιλντ και στο ολντ Τραφορντ και στο Μπερναμπεου και δεν επαθα και τπτ....  Ολα ειναι στο μυαλο μας μην τρελαινεστε κιολλας.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εχω παει και στο Ανφιλντ και στο ολντ Τραφορντ και στο Μπερναμπεου και δεν επαθα και τπτ....  Ολα ειναι στο μυαλο μας μην τρελαινεστε κιολλας.

μόνο στο Καραισκάκη σε πιάνει Δέος το ξέρουμε. Το Μαρακανά της ευρώπης.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Σιγα ρε σεις πως κανετε ετσι...  ΟΚ δεν θα χασετε και κατι συγκλονιστικο εαν δεν πατε και στο Ανφιλντ...  Μην κανετε σαν κατι παρακατιανους που παρακαλανε να παιξουν στα καλυτερα γηπεδα, μονο και μονο για την συμμετοχη της ομαδας σε ενα απο τα πιο ιστορικα γηπεδα.

Τοθεμα ειναι να εχετε οσο το δυνατον πιο ευκολη κληρωση για να πατε και παρακατω...!!!!

Γνωμη μου ετσι...

για μενα που δεν εχω παει πουθενα ειναι μεγαλο πραμα

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.608
Πόντοι
6.495
Μπραβο στα αλανια για την προκριση..