gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Εγώ πάντως το είδα έξω και τη στιγμή που έχασε το πέναλτι το μουνόφτυμα ο Ίβιτς,άρχισαν να γλιστράνε τα γκαρσόνια από τα χύσια μου..
Ρευση;
αχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχχχχ
Εγώ πάντως το είδα έξω και τη στιγμή που έχασε το πέναλτι το μουνόφτυμα ο Ίβιτς,άρχισαν να γλιστράνε τα γκαρσόνια από τα χύσια μου..
παλι εμφανιστηκες ρε μαλακα...Σας κάνει μάγκες ο ΠΟΥΡΑΚΙΑΣ και σας καλεί στη ΚΑΒΑΛΑ ΜΑΣ να το κάνετε έδρα σας. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ δεν είχατε έρθει τόσοι. Στα 44 μου σας θυμάμαι σε μια γωνία στο πέταλο και όλο το υπόλοιπο γήπεδο ΜΠΛΕ!! Και στο κύπελο είχαμε πάνω απο 12.000 ΚΟΣΜΟ!! κιεσείς στο πέταλο γύρω στα 1,500 ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙΑ φωνάζατε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΛΥΚΕΙΑ... Μα να έχουμε τόσο μεγάλη δυναμική και ο ΜΑΛΑΚΑΣ να τη πνίγει?? Σταμάτησε και τα διαρκείας ο σερσερής... Ελάτε και κάντε του το μπουρδέλο , μπας και βάλει μυαλό ο μπαμπαίας. Έχει μετά τους 3 της ΑΘΗΝΑΣ και τους 2 της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και την ΑΕΛ την ομάδα με την πιο μεγάλη δυνητικά δυναμική και μας συμπεριφέρεται σαν να είμαστε ο ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ η ο ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ...Ποια ομάδα εκτός απο αυτές μπορούν να έχουν διψήφιο αριθμό χιλιάδω οπαδών?? Και όμως θέλει να φέρνει τους κάθε κάφρους και να κάνουν το γηπεδό μας έδρα τους ...Επί της ουσίας δεν έχουμε κάτι με εσάς αλλά με αυτόν...χωρίς φυσικά να μη μας χαλάει αν έρθετε και κάνετε μαγκιές και τσαμπουκάδες στους ΚΑΒΑΛΙΩΤΕΣ που τελικά θα πάνε γιατί η μεγάλη μάζα των οπαδών μας θα απέχει...ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΟΚΑΡΑ!! ΚΑΙ ΟΧΙ ΨΩΜΙΑΔΗΣ!! Αν αλλάξει τακτική και δεν σας δώσει εισιτήρια παρά μόνο στο πέταλο, όπως άλλωστε ΠΡΕΠΕΙ κιόλας , τότε τα ξαναλέμε...
Σας κάνει μάγκες ο ΠΟΥΡΑΚΙΑΣ και σας καλεί στη ΚΑΒΑΛΑ ΜΑΣ να το κάνετε έδρα σας. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ δεν είχατε έρθει τόσοι. Στα 44 μου σας θυμάμαι σε μια γωνία στο πέταλο και όλο το υπόλοιπο γήπεδο ΜΠΛΕ!! Και στο κύπελο είχαμε πάνω απο 12.000 ΚΟΣΜΟ!! κιεσείς στο πέταλο γύρω στα 1,500 ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙΑ φωνάζατε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΛΥΚΕΙΑ... Μα να έχουμε τόσο μεγάλη δυναμική και ο ΜΑΛΑΚΑΣ να τη πνίγει?? Σταμάτησε και τα διαρκείας ο σερσερής... Ελάτε και κάντε του το μπουρδέλο , μπας και βάλει μυαλό ο μπαμπαίας. Έχει μετά τους 3 της ΑΘΗΝΑΣ και τους 2 της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και την ΑΕΛ την ομάδα με την πιο μεγάλη δυνητικά δυναμική και μας συμπεριφέρεται σαν να είμαστε ο ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ η ο ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ...Ποια ομάδα εκτός απο αυτές μπορούν να έχουν διψήφιο αριθμό χιλιάδω οπαδών?? Και όμως θέλει να φέρνει τους κάθε κάφρους και να κάνουν το γηπεδό μας έδρα τους ...Επί της ουσίας δεν έχουμε κάτι με εσάς αλλά με αυτόν...χωρίς φυσικά να μη μας χαλάει αν έρθετε και κάνετε μαγκιές και τσαμπουκάδες στους ΚΑΒΑΛΙΩΤΕΣ που τελικά θα πάνε γιατί η μεγάλη μάζα των οπαδών μας θα απέχει...ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΟΚΑΡΑ!! ΚΑΙ ΟΧΙ ΨΩΜΙΑΔΗΣ!! Αν αλλάξει τακτική και δεν σας δώσει εισιτήρια παρά μόνο στο πέταλο, όπως άλλωστε ΠΡΕΠΕΙ κιόλας , τότε τα ξαναλέμε...
γουατ ντου γιου μιν;Δυστυχως μονοι μας βγαζουμε τα ματια μας,τετοια απαθεια μονο σε ομαδες Β'Εθνικης συναντας...μετα την Τριτη ο,τι και να πουμε θα ναι αργα.
Ι μιν δατ γουι φακντ απ!Γουι λοστ δε μπολ!Αει σιχτιρ!Φερτε παικτες!!γουατ ντου γιου μιν;
ενταξει ρε συ με την αουστρια πεζεις.Ι μιν δατ γουι φακντ απ!Γουι λοστ δε μπολ!Αει σιχτιρ!Φερτε παικτες!!
Δεν ειναι μονο οικονομικο το θεμα,ειναι και το πως οργανωνεις την ομαδα γενικοτερα και πως αξιοποιεις το υπαρχον μπατζετ,εστω αυτο το λιγοστο.Οσο για την Αουστρια,το λες σα να παιζουμε με την Σλιεμα Μαλτας(που την θυμηθηκα τωρα!!).Καλη η κληρωση,αποφυγαμε τα θηρια αλλα αυτο δεν σημαινει οτι πληρουμε τις προυποθεσεις να περασουμε,ειδικα με την ομαδα που κατεβασαμε τις προαλλες.Απο το 15' και μετα οι Πολωνοι παιζανε μονοι τους ασχετα αν τα γκολ ηρθαν απο κοντρες.Και αγωνιστικα αν θελεις να το παμε,για να παιξει ο μαγος το 4-4-2 του,θελει χαφαρες με αρχιδια αλλιως δεν θα περναμε το κεντρο.Και αυτα καλο ειναι να τα δουν τωρα και οχι να τα αναλυουν μετα απο αποκλεισμο...ενταξει ρε συ με την αουστρια πεζεις.
ας ξυπνησουν και ας παιξουν,αφου το εχουν
δυσκολοι καιροι για παιχτες φραγκα μηδεν πλην των 2 κατω
συμφωνω αλλα τι προλαβαινεις να κανεις τωρα;Δεν ειναι μονο οικονομικο το θεμα,ειναι και το πως οργανωνεις την ομαδα γενικοτερα και πως αξιοποιεις το υπαρχον μπατζετ,εστω αυτο το λιγοστο.Οσο για την Αουστρια,το λες σα να παιζουμε με την Σλιεμα Μαλτας(που την θυμηθηκα τωρα!!).Καλη η κληρωση,αποφυγαμε τα θηρια αλλα αυτο δεν σημαινει οτι πληρουμε τις προυποθεσεις να περασουμε,ειδικα με την ομαδα που κατεβασαμε τις προαλλες.Απο το 15' και μετα οι Πολωνοι παιζανε μονοι τους ασχετα αν τα γκολ ηρθαν απο κοντρες.Και αγωνιστικα αν θελεις να το παμε,για να παιξει ο μαγος το 4-4-2 του,θελει χαφαρες με αρχιδια αλλιως δεν θα περναμε το κεντρο.Και αυτα καλο ειναι να τα δουν τωρα και οχι να τα αναλυουν μετα απο αποκλεισμο...
Εγω ξερω οτι ο Κουπερ τους ειχε πει να ειναι ολοι οι παικτες ετοιμοι με την εναρξη της προετοιμασιας,αντε το 90%,αφηνεις και ενα περιθωριο μπας και προκυψει κατι καλο,αυτοι εδω εχουν αφησει την ομαδα μιση στο παρα πεντε,και καναν μεταγραφες να χουμε να λεμε και τωρα που εχουμε την ευκαιρια να βαλουμε λεφτα στο ταμειο τα χουμε κανει σκατα...συμφωνω αλλα τι προλαβαινεις να κανεις τωρα;
για να πεις οτι θα παρεις παιχτη τωρα πρεπει να παρεις ετοιμο και ετοιμοι και καλοι κοστιζουν ακριβα...
ασε που με την ελευση τις εφταετιας ετοιμαζουν τα τρακτερ οποτε που χρημα για νεους και καλους παιχτες
εμενα μου φαινεται περιεργο το οτι ξεκινησατε προετοιμασια στα μεσα του ιουνη και η ομαδα φανηκε τοσο ανετοιμη...Εγω ξερω οτι ο Κουπερ τους ειχε πει να ειναι ολοι οι παικτες ετοιμοι με την εναρξη της προετοιμασιας,αντε το 90%,αφηνεις και ενα περιθωριο μπας και προκυψει κατι καλο,αυτοι εδω εχουν αφησει την ομαδα μιση στο παρα πεντε,και καναν μεταγραφες να χουμε να λεμε και τωρα που εχουμε την ευκαιρια να βαλουμε λεφτα στο ταμειο τα χουμε κανει σκατα...
Αυτο ειναι το μονο σιγουρο,και κυριως να μην κοιταμε τι γινεται διπλα μας αλλα στο δικο μας το σπιτι.εμενα μου φαινεται περιεργο το οτι ξεκινησατε προετοιμασια στα μεσα του ιουνη και η ομαδα φανηκε τοσο ανετοιμη...
οχι μονο οι νεοι παιχτες αλλα και οι παλιοι
υπομονη θελει
δυσκολοι καιροι ερχονται για ολους
μωρε και ο χαβαλες καλος ειναι αλλιως δεν εχει νοημαΑυτο ειναι το μονο σιγουρο,και κυριως να μην κοιταμε τι γινεται διπλα μας αλλα στο δικο μας το σπιτι.
απιστευτο φαγητο....Για τον ΓΑΜΑΙΚΑΝΟ : μη ηαμάς τόσο πολύ...αλλά μάλλον με τον κώλο γαμάς...Προφανώς κάποιο μεγάλο πρόβλημα θαχεις... Δεν είδες ρε μαλάκα που είχα πάνω απο 12.000 ΛΑΟ και τώρα μας πετάει εμάς έξω για να έρθουν εσύ και οι υπόλοιποι κάφροι...ΟΥΣΤ ΡΕ , εγώ δεν ξεκίνησα , να σε βρίζω , αλλά αφού έτσι το θές...ΛΙΜΑΝΙΣΙΟΣ ΕΙΜΑΙ και άμα θές έλα πριν το μάτς στον ΣΑΒΒΑ να σε κεράσω ΤΣΙΛΙΚ ΤΣΟΜΑΚ!!! Ρε μήπως είσαι ο γκει που δείχνει το γνωστός videaki στο ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ να χαιδεύονται ενώ παίζει ο ΑΡΗΣ?? και ΜΌΝΟ ΠΟΥ ΥΠΆΡΧΕΙ ΈΝΑ ΤΈΤΟΙΟ VIDEO θαχα αλλάξει ΟΜΑΔΑ!!! ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΥΠΕΛΟ ΠΟΤΕ ΑΡΕΙΑΝΕ ΑΡΕΙΑΝΕ !! ΟΛΟ ΚΙΟΛΟ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΕΝΑ ΜΠΑΡΑΖ, ΟΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΓΑΜΑΣ...
Ποσο πιο αξιοθρηνητος μπορει να γινει ενας οπαδος μικρης ομαδας..Για τον ΓΑΜΑΙΚΑΝΟ : μη ηαμάς τόσο πολύ...αλλά μάλλον με τον κώλο γαμάς...Προφανώς κάποιο μεγάλο πρόβλημα θαχεις... Δεν είδες ρε μαλάκα που είχα πάνω απο 12.000 ΛΑΟ και τώρα μας πετάει εμάς έξω για να έρθουν εσύ και οι υπόλοιποι κάφροι...ΟΥΣΤ ΡΕ , εγώ δεν ξεκίνησα , να σε βρίζω , αλλά αφού έτσι το θές...ΛΙΜΑΝΙΣΙΟΣ ΕΙΜΑΙ και άμα θές έλα πριν το μάτς στον ΣΑΒΒΑ να σε κεράσω ΤΣΙΛΙΚ ΤΣΟΜΑΚ!!! Ρε μήπως είσαι ο γκει που δείχνει το γνωστός videaki στο ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ να χαιδεύονται ενώ παίζει ο ΑΡΗΣ?? και ΜΌΝΟ ΠΟΥ ΥΠΆΡΧΕΙ ΈΝΑ ΤΈΤΟΙΟ VIDEO θαχα αλλάξει ΟΜΑΔΑ!!! ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΥΠΕΛΟ ΠΟΤΕ ΑΡΕΙΑΝΕ ΑΡΕΙΑΝΕ !! ΟΛΟ ΚΙΟΛΟ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΕΝΑ ΜΠΑΡΑΖ, ΟΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΓΑΜΑΣ...