llrx8
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
στα πεταλα 20 στην 2 30στην 2, 25 εχει;
στα πεταλα 20 στην 2 30στην 2, 25 εχει;
ε..τι να κανουμε ειμαστε μπατιριδεςΠολυ φθηνα ρε συ τα εισητηρια....
Εγω τοσα χρονια εχω δει τις μεγαλυτερες ευρωπαικες ομαδες με 20αρικακι το πολυ 30...
Πολυ φθηνα ρε συ τα εισητηρια....
Εγω τοσα χρονια εχω δει τις μεγαλυτερες ευρωπαικες ομαδες με 20αρικακι το πολυ 30...
Και με τους Γιαγκελονιους τοσο ακριβα ηταν?ε..τι να κανουμε ειμαστε μπατιριδες
και προσπαθουμε απο τα εισητηρια να βγαλουμε κανα φραγκακι
τα δικα σας, της Πεμπτης τα οθωμανικα ποσο τα εχετε;τα τσοντοσινεμά είναι πάντα πιο φτηνά....
ηταν φρι αν ειχες διαρκειας για εισητηρια δεν ξερωΚαι με τους Γιαγκελονιους τοσο ακριβα ηταν?
οχι, ηταν 5 ευρω πιο κατωΚαι με τους Γιαγκελονιους τοσο ακριβα ηταν?
Δεν εχεις αδικο...τα τσοντοσινεμά είναι πάντα πιο φτηνά....
αυτο θα λειπε να πληρωνανε και τα διαρκειας ρε >οχι, ηταν 5 ευρω πιο κατω
ελευθερη εισοδος για τους κατοχους διαρκειας
σε αυτο το ματς επειδη παει για σολτν αουτ
τα χτυπανε αβερτα...για να κανουμε καμια μεταγραφη
δυστηχως το ταμειο ειναι μειον :-
Ρε τον υπερσκαουτερ των 5 ηπειρων και των 10 θαλασσων.........
γιατί?
ζλαταν αλανιΕνας ενας αρχισαν να πηδανε απο το καραβι......
Τα καλυτερα ερχονται, μογγολακια.......
Ρε τον υπερσκαουτερ των 5 ηπειρων και των 10 θαλασσων.........
Αργά το απόγευμα της Τετάρτης επιστρέφει στην Θεσαλονίκη από την πατρίδα του ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς ο οποίος αναμένεται να συναντηθεί με την διοίκηση του ΠΑΟΚ για να συζητήσει το ενδεχόμενο μετακόμισης του στην ΑΕΛ. Δεν αποκλείεται με τον ποδοσφαιριστή να συναντηθεί και παράγοντας της ΑΕΛ κάτι που ωστόσο αυτή την στιγμή δεν επιβεβαιώνετε. Πληροφορίες μας που έφεραν το Τάσο Παλλαρή να προγραμματίζει συνάντηση με τον Βόζνιο έχουν διαψευσθεί. Με τον ποδοσφαιριστή αναμένεται να επικοινωνήσει μέχρι απόψε τηλεφωνικώς ο Ντούσαν Κέρκεζ ο οποίος υπήρξε συμπαίκτης του Μουσλίμοβιτς στην εθνική ομάδα της Βοζνίας.
Όπως γνωρίζαμε εδώ και μερικές μέρες ΑΕΛ και ΠΑΟΚ συμφώνησαν σε όλα για την μεταγραφή του Ζλάταν Μουσλίμοβιτς στην ομάδα μας. Ωστόσο ο ποδοσφαιριστής από την αρχή ήταν εξαιρετικά διστακτικός στο να συναινέσει σε αυτή την μεταγραφή. Απο την πλευρά του ΠΑΟΚ ο δικέφαλος του Βορρά θέλει να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή λόγω του ότι έχει ψηλές απολαβές και είναι κατανοητό ότι η ΑΕΛ αν αποκτήσει τελικά τον ποδοσφαιριστή αυτό θα γίνει με μεγάλη οικονομική υπέρβαση. [glow=red,2,300]Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο ποδοσφαιριστής προσέγγισε την ομάδα του ΑΡΗ για να μετακομίσει στου Χαριλάου[/glow], ωστόσο οι κιτρινόμαυροι δεν μπορούν να ικανοποιήσουν το οικονομικό πακέτο που χρειάζεται για την απόκτηση του.
Ρε το "αλανι".......
(Ουτε εξω απο την Παπαναστασιου μην τολμησει να περασει φυσικα......)
γιατί?
αν σκεφτείς ότι πήρες όλο τον Αστέρα Τρίπολης,ένας τέτοιος παίκτης θα ξεχωρίζει ανάμεσα στο Β'Εθνικής υλικό της ομάδας σου
αι στο διαολο ρε μαλακα δαπιτη...έχεις δει σε φωτογραφίες εκείνες τις κάπες που φορούσανε στην Πίνδο το 1940,τις μακριές και μονοκόμματες?
τετοιους παίκτες σας κουβαλήσανε