gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Καλημέρα άρρωστοι
κανα κολλύριο κανείς?
ελα ρε,τι επαθες;
τσουξανε τα ματακια σου ή τις εφαγες απο τους πολωνους;
Καλημέρα άρρωστοι
κανα κολλύριο κανείς?
δεν εμπλέκομαι σε φασαρίες διότι είμαι φλώροςελα ρε,τι επαθες;
τσουξανε τα ματακια σου ή τις εφαγες απο τους πολωνους;
δεν εμπλέκομαι σε φασαρίες διότι είμαι φλώρος
πόνεσαν από το υπερθέαμα
αν και κανα μισάωρο πριν το ματς τα μουνόπανα ρίξαν πάλι χημικά
μόλλις σήμερα έμαθα οτι αποκλείστηκανεμενα εχουν λιωσει οι μασητήρες μυς στο σαγονια απο τα γελια που εκανα χθες
βραδυ με τα γαυρακια....
Πετραν μου,σου ομολογω οτι δεν ημανε καθολου διακριτικο μουνοπανο
Τους γαμησα στον καζο και στο πειραγμα
εκεινος ο Πλε το πηρε στωικα,εξαλλου τα ελεγε για τα χαλια τους απο νωρις
Η πλακα ηταν με τον Χρηστιδη.....θα πεσει στην πρεζα λεει
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
και γω θέλω να γίνω πολύ κακός με την ομάδα μου αλλά θα περιμένω λίγο καιρό ακόμα
ρε το ξέρω πως η ομάδα δεν έχει ηψηλούς στόχουςΓινεις δεν γινεις,η ομας αυτη ειναι και τιτανοτεραστιους στοχους δεν ειχε ποτε...
Ξερεις τι δυνατοτητες υπαρχουν...,σεμνα και ταπεινα,μην οργιζεσαι
Αλί και τρισαλί με εκεινους που πετανε στα ουρανια και τρακαρουνε με τα συννεφα....
χαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχ
Ο Γαυρος προσγειωθηκε ακπως ανωμαλα,στην καθοδο ειχε και κενα αερος χαχαχαχαχαχαχ
Κατσε να δεις τι θα γινει και με μας τα βαζελια που νομιζουνε οι καμμενοι οτι εχουν φτιαξει
την ελληνικη "Μιλαν των Ολλανδων" μονο και μονο επειδη ο γαυρος δεν μπορει να παρει τα ποδια του
να παει στην χεστρα και θελει βοηθεια.....
Εχει να πεσει γελιο...
Ρε μαλάκα μέσα στο γήπεδο δεν το πήρα χαμπάρι
ΤΙ ΠΕΝΑΛΤΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ?
ααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαααααααααααααααααααααααααααααααααα
Εσυ γλυτωσες,εγω αν την βγαλω εξω λεω να κοψω και το ιντερνετ...Χθες έβγαλα και μία απόφαση..
Κάθε χρόνο κόβω τη NOVA το καλοκαίρι και συνδέομαι πάλι το Σεπτέμβρη.
Φέτος δε θα συνδεθώ..
πηγαν να παρουν το πανο που ηταν κρεμασμενο στην 1 στην ακρη αλλα τους πιασανε οι δικοι μας και πεσανε μαπες, το μεγαλο πανο ηταν δικο τους αλλα λογο προβολεων δεν ειδα και πολλα.Εν τω μεταξύ το πανώ που σηκώσανε δικό μας ήταν?
Θα πηδηχτώ απ'το παράθυρο
ξεφτιλέισιον
Σε μπρίζωσα από χθές κουφαλίτσα ε?????????????????????????Ελπίζουμε σε κλήρωση με ωραίο προορισμό για την επόμενη φάση με εκτός το 2ο ματς,γιατί διακοπές δε χαλάω με τπτ.
Ένα λιμάνι στο νησί για παράδειγμα δε θα'ταν άσχημο..
Δεν υπαρχει υλικο,μην το ψαχνετε,σε σοβαρη ομαδα θα ειχαν παρει πουλο οι πιο πολλοι.Ο Τσεζαρεκ ειναι ο,τι καλυτερο εχουμε αλλα για να διακριθει πρεπει να τροφοδοτειται(απο ποιον?Χθες το εκανε ο Ροναλντο!!!!).Απο τη μεση και πισω δεν βλεπομαστε κυριολεκτικα,ειμαστε για κλαματα,ειδικα οταν μας ψιλοπιεσουν.Παικτες που παιζουν σε αλλες θεσεις απο αυτες που γνωριζουν,γενικα ειμαστε συνοθυλευμα.Οχι πλει οφ δε βλεπουμε φετος αλλα ισως κινδυνευσουμε κιολας γιατι εχουμε δυσκολο προγραμμα στην αρχη και αν σε παρει η κατηφορα μετα δυσκολα επανερχεσαι.Τόσα χρόνια τώρα,μας έλειπε μπροστά ένας Τσέζαρεκ (τον πιστεύω αυτόν τον παίκτη).
Τώρα που τον έχουμε έχουμε χάσει δύναμη σε όλες τις γραμμές.
Η άμυνά μας σε σχέση με πέρυσι (απουσία Νασούτι-Αράνο) είναι βράσε ρύζι.
Ο Νέτο μόλις περάσει το κέντρο ξεχνιέται μπροστά λες κι έχει βαλβίδα αντεπιστροφής ο πούστης.
Ο Τόχα ίσως και να έχει να μας δείξει κάτι,ο Ναφτί αγνώριστος χθες κι ελπίζω να μην πληρώσουμε ακριβά τη μη μεταγραφή Σηφάκη..
Σε μπρίζωσα από χθές κουφαλίτσα ε?????????????????????????
φτιάξε με κι άλλο κάβλα μου πρωινιάτικαΟου γιες..
Πάμε και δίπλα Μάντσεστερ να δούμε και κανα γκρουπάκι live..