Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Kαλημερα αλανια....
Ασεμας ρε μεγαλεφαντε με τις προβοκατσιες σου,δεν τσιμπαμε
Μα κλωνοποιημένοι οπαδοί;; :o
Kαλημερα αλανια....
Ασεμας ρε μεγαλεφαντε με τις προβοκατσιες σου,δεν τσιμπαμε
ωιμέ!!!!!!!!!!
χωρίς λόγο και αφορμή?
και νόμιζα πως μόνο στον Έβρο κάνουν τέτοιες μαλακίες με τα φαντάρια
οι καλύτεροι και οι πιο πιστοίΜα κλωνοποιημένοι οπαδοί;; :o
ως συνήθωςΓια 2 καριόλες ντόπιες,που μας βγάλανε ντελάλη..
ως συνήθως
καριόλες
εδώ ρε για τρεις γαμιόλες από το Τυχερό μάζευα κόσμο βραδυάτικα από τα φυλλάκια για να δώσουμε μάχη
ναι αλλα η αλλη δεν περασε καλά. Μάζεψε πολλές μελανιές οπότε....φακ λεσβοςOποιος με ξαναενοχλησει στο γραφειο,θα του δωκω τα δοντακια του να κανει κοκκαλοσουπα...
Σταδιαλα!!!!
Τι λεγαμε;;;
Α ναι....
Ελα ρε μυτιληναραααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
Περασα γαματααααααα,και ξερουν απο ουζο (απο λαδι ξερω και εγω)
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
ναι αλλα η αλλη δεν περασε καλά. Μάζεψε πολλές μελανιές οπότε....φακ λεσβος
γιούπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιξανβαλτε τσιγκινα βρακια
επεστρεψα στρακια
είμαστε καβάλα στο δελφίνι αδελφέ, δεν μπριζωνόμαστε με τίποτιςΓεια σας ρε αλαναρες, ελειψα λιγο και βλεπω εχετε χαλλλαρωσει..... τι για τσιπρα μιλατε, τι για φανταρικα (που τα θυμαστε ρε, μετα απο τοοοοσα χρονια???? )
Για να σας μπριζωσω λιγακι......
Καμπορα.
Υ.Γ. Μουστακοφορικο πουστρακι, δεν ξεχνω, γαμω το σπιτακι σου γαμω, πες την κυρα-αγαπη οτι δε θα περασω σημερα για ........
ως συνήθως
καριόλες
εδώ ρε για τρεις γαμιόλες από το Τυχερό μάζευα κόσμο βραδυάτικα από τα φυλλάκια για να δώσουμε μάχη
δεν είναι αστείο αγάπη. Είχε γίνει μεγάλος χαμός. Τρία πιστριρίκια φαντάρια τα είχαν σακατέψει τα μουνόπανα. Λογάριαζαν όμως χωρίς τον ρεσεπσιονίσταληηηηηηηηηηηηηηηηητη μου :-*
δεν είναι αστείο αγάπη. Είχε γίνει μεγάλος χαμός. Τρία πιστριρίκια φαντάρια τα είχαν σακατέψει τα μουνόπανα. Λογάριαζαν όμως χωρίς τον ρεσεπσιονίστ
η τελευταία και συνάμα καλύτερη συμπλοκή που έλαβα μέρος . Α ρε γαμημένα νειάταποιος δεν εχει ζησει τετοιες ιστοριες με ντοπιους λατρεμενο μου
υγεια ναχουμε να βαραμε
η τελευταία και συνάμα καλύτερη συμπλοκή που έλαβα μέρος . Α ρε γαμημένα νειάτα
γέρασα μάτια μουγιαυτο λεω αληηηηηηηηηηηηηηηηητη μου
ακομη τοχει η καρδουλα σου γιαυτο με καβλωνεις :-*