εύχομαι να πάρεις τ'αρχίδια μου τότενεςαμαν το ματι μου,τον ηπιαμε
ρε παπαρα
σε ψαρα λενε "καλη ψαρια"
σε κυνηγο λενε ποτες "καλο κυνηγι"
με γαμσες
χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχχαα
πεστο του εκτορα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
καλή ψαριά αδελφέ
Ρε παπάρααααααααααααααα
Τον κατέστρεψες ρεεεεεεεεεεεεεεε
δεν γαμιόσαντε όλες μαζί? Το μόνο που να πιάνετε από δω και πέρα να είναι τ'αρκίδια μουΡε παπάρααααααααααααααα
Τον κατέστρεψες ρεεεεεεεεεεεεεεε
Επισκέπτης
δεν γαμιόσαντε όλες μαζί? Το μόνο που να πιάνετε από δω και πέρα να είναι τ'αρκίδια μου
Αυτά θα'χουν πιάσει πάτο μ'αυτά που'χεις μαζέψει
τα έχω δέσει στα γόνατα ρε, δεν πάνε πουθενάΑυτά θα'χουν πιάσει πάτο μ'αυτά που'χεις μαζέψει
Επισκέπτης
τα έχω δέσει στα γόνατα ρε, δεν πάνε πουθενά
Άντε ρε καλό Σ/Κ.
Την κάνω για τσιπουρόμπυρες..
καλά να περάσουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεΆντε ρε καλό Σ/Κ.
Την κάνω για τσιπουρόμπυρες..
lakisscorpio
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 834
- Πόντοι
- 4.255
Αγγλος Δημοσιογραφος κατεταξε την ομαδα του Αρεως Θεσ/νικης στις μεγαλυτερες......looser ομαδες Ολων των Εποχων!!!!!!!!
Ο Άγγλος δημοσιογράφος, Άντριου Μακλίν, σε άρθρο του στην γνωστή ιστοσελίδα «Goal.com» ανέφερε όλες τις ομάδες που χαρακτηρίζονται... loosers και έχουν ηττηθεί πολλές φορές σε τελικούς, μην μπορώντας να κατακτήσουν κάποιο τρόπαιο.
Ο Μακλίν στέκεται στους 3 χαμένους τελικούς της Γιουβέντους στο Champions League, οι οποίοι ήταν το 1997, το 1998 και το 2003 και συνέχισε με τις 2 αποτυχίες της Ουγγαρίας σε Παγκόσμια Κύπελλα το 1938 και το 1954.
Έπονται οι Ρεν, Μπενφίκα και Λιντς Γιουνάιτεντ, η οποία έχανε σε τελικούς αγγλικών διοργανώσεων από την περίοδο 1961 ως το 1974!
Πηγή έμπνευσης γιαυτό το άρθρο του Μακλιν ήταν η Ολλανδία λόγω του χαμένου τελικού με την Ισπανία αλλά και του 1974 και 1978, όπου οι «Οράνιε» έφτασαν στην «πηγή» αλλά και πάλι... νερό δεν ήπιαν.
Τέλος αναφέρεται στην ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης ο οποίος από το 1970 δεν έχει κερδίσει το Κύπελλο Ελλάδας παρά το γεγονός πως συμμετείχε σε 8 Τελικούς!Αναφέρει μάλιστα πως οι 4 είναι τα τελευταία 8 χρόνια,κλείνοντας με το επιφώνημα άουτς!!
Να και το link απ'το ρεπορταζ του goal.com
http://www.goal.com/en/news/1717/editorial/2010/07/12/2021941/world-cup-2010-comment-three-world-cup-final-defeats-and-no"]http://www.goal.com/en/news/1717/editorial/2010/07/12/2021941/world-cup-2010-comment-three-world-cup-final-defeats-and-no[/URL]
Ο Άγγλος δημοσιογράφος, Άντριου Μακλίν, σε άρθρο του στην γνωστή ιστοσελίδα «Goal.com» ανέφερε όλες τις ομάδες που χαρακτηρίζονται... loosers και έχουν ηττηθεί πολλές φορές σε τελικούς, μην μπορώντας να κατακτήσουν κάποιο τρόπαιο.
Ο Μακλίν στέκεται στους 3 χαμένους τελικούς της Γιουβέντους στο Champions League, οι οποίοι ήταν το 1997, το 1998 και το 2003 και συνέχισε με τις 2 αποτυχίες της Ουγγαρίας σε Παγκόσμια Κύπελλα το 1938 και το 1954.
Έπονται οι Ρεν, Μπενφίκα και Λιντς Γιουνάιτεντ, η οποία έχανε σε τελικούς αγγλικών διοργανώσεων από την περίοδο 1961 ως το 1974!
Πηγή έμπνευσης γιαυτό το άρθρο του Μακλιν ήταν η Ολλανδία λόγω του χαμένου τελικού με την Ισπανία αλλά και του 1974 και 1978, όπου οι «Οράνιε» έφτασαν στην «πηγή» αλλά και πάλι... νερό δεν ήπιαν.
Τέλος αναφέρεται στην ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης ο οποίος από το 1970 δεν έχει κερδίσει το Κύπελλο Ελλάδας παρά το γεγονός πως συμμετείχε σε 8 Τελικούς!Αναφέρει μάλιστα πως οι 4 είναι τα τελευταία 8 χρόνια,κλείνοντας με το επιφώνημα άουτς!!
Να και το link απ'το ρεπορταζ του goal.com
http://www.goal.com/en/news/1717/editorial/2010/07/12/2021941/world-cup-2010-comment-three-world-cup-final-defeats-and-no"]http://www.goal.com/en/news/1717/editorial/2010/07/12/2021941/world-cup-2010-comment-three-world-cup-final-defeats-and-no[/URL]
vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Κεραυνοί» Ψωμιάδη: «Τι υπόσχεται ο Πατέρας». Το «κάτσε κάτω» κ.α. από το Δ.Σ.
Επεισοδιακή ήταν η χθεσινή έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. των μελών της Σούπερ Λίγκα για την ανάδειξη του προέδρου, ενώ ήταν αρκετές οι φορές που ανέβηκαν τόνοι!
Η ψηφοφορία εξελίχθηκε σε ντέρμπι, αφού Κανελλόπουλος και Σπανός ισοψήφησαν δύο φορές λόγω των δύο λευκών που ψήφισαν Λάρισα και Κέρκυρα, με αποτέλεσμα να προγραμματιστούν ξανά εκλογές για την επόμενη εβδομάδα.
Ωστόσο, αυτό που είναι άξιο αναφοράς είναι το πόσο συχνά ακούστηκε το όνομα των Νικόλα Πατέρα και Δημήτρη Μελισσανίδη στην αίθουσα της οδού Αστροναυτών 1, αφού θεωρήθηκε πως οι δύο άνδρες (αν και δεν βρίσκονταν εκεί) επηρέασαν με τον τρόπο τους την εκλογή του νέου πρόεδρου.
«Ο Πατέρας υπόσχεται χορηγίες»
Μάλιστα, έκπληξη προκάλεσαν τα λόγια του Ψωμιάδη, ο οποίος έγινε έξαλλος (όπως και ο Αχιλλέας Μπέος) όταν μετά το αποτέλεσμα της πρώτης ισόπαλης ψηφοφορίας ο Κώστας Πηλαδάκης δέχθηκε τελικά να συμμετάσχει ως υποψήφιος (σ.σ.: αρχικά είχε πει «δεν θέλω να θίξω τους άλλους δύο»).
«Θέτω την υποψηφιότητά μου στη διάθεση του σώματος», ήταν τα λόγια του προέδρου της Λάρισας και τότε ο Ψωμιάδης φέρεται να του είπε: «Κάτσε κάτω! Γιατί δεν το έλεγες νωρίτερα; Παράτησες την προηγούμενη θητεία σου στην μέση και τώρα μιλάς και από πάνω; Τα έκανες μπ… κ. Πηλαδάκη και τώρα ζητάς τα ρέστα».
Και συνέχισε, λέγοντας: «Μίλησα με τον Κόντη και μου είπε ότι θα ψηφίσει Κανελλόπουλο, γιατί έχει υποχρέωση στον Πατέρα. Για ποιες εκλογές μιλάμε όταν ο Πατέρας υπόσχεται χορηγίες; Ο Μελισσανίδης δεν έχει τίποτα στο ποδόσφαιρο. Πώς όταν δεν εκπροσωπεί την ομάδα επηρεάζει την ΑΕΚ στο τι θα ψηφίσει; Οι άλλοι δεν θα κάνουν διαχείριση με τα δικά μας χρήματα. Αν θέλει να κάνει κουμάντο, ας έρθει να αγοράσει την Καβάλα, που την πουλάω».
να πιο ειναι το παραρτημα
Επεισοδιακή ήταν η χθεσινή έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. των μελών της Σούπερ Λίγκα για την ανάδειξη του προέδρου, ενώ ήταν αρκετές οι φορές που ανέβηκαν τόνοι!
Η ψηφοφορία εξελίχθηκε σε ντέρμπι, αφού Κανελλόπουλος και Σπανός ισοψήφησαν δύο φορές λόγω των δύο λευκών που ψήφισαν Λάρισα και Κέρκυρα, με αποτέλεσμα να προγραμματιστούν ξανά εκλογές για την επόμενη εβδομάδα.
Ωστόσο, αυτό που είναι άξιο αναφοράς είναι το πόσο συχνά ακούστηκε το όνομα των Νικόλα Πατέρα και Δημήτρη Μελισσανίδη στην αίθουσα της οδού Αστροναυτών 1, αφού θεωρήθηκε πως οι δύο άνδρες (αν και δεν βρίσκονταν εκεί) επηρέασαν με τον τρόπο τους την εκλογή του νέου πρόεδρου.
«Ο Πατέρας υπόσχεται χορηγίες»
Μάλιστα, έκπληξη προκάλεσαν τα λόγια του Ψωμιάδη, ο οποίος έγινε έξαλλος (όπως και ο Αχιλλέας Μπέος) όταν μετά το αποτέλεσμα της πρώτης ισόπαλης ψηφοφορίας ο Κώστας Πηλαδάκης δέχθηκε τελικά να συμμετάσχει ως υποψήφιος (σ.σ.: αρχικά είχε πει «δεν θέλω να θίξω τους άλλους δύο»).
«Θέτω την υποψηφιότητά μου στη διάθεση του σώματος», ήταν τα λόγια του προέδρου της Λάρισας και τότε ο Ψωμιάδης φέρεται να του είπε: «Κάτσε κάτω! Γιατί δεν το έλεγες νωρίτερα; Παράτησες την προηγούμενη θητεία σου στην μέση και τώρα μιλάς και από πάνω; Τα έκανες μπ… κ. Πηλαδάκη και τώρα ζητάς τα ρέστα».
Και συνέχισε, λέγοντας: «Μίλησα με τον Κόντη και μου είπε ότι θα ψηφίσει Κανελλόπουλο, γιατί έχει υποχρέωση στον Πατέρα. Για ποιες εκλογές μιλάμε όταν ο Πατέρας υπόσχεται χορηγίες; Ο Μελισσανίδης δεν έχει τίποτα στο ποδόσφαιρο. Πώς όταν δεν εκπροσωπεί την ομάδα επηρεάζει την ΑΕΚ στο τι θα ψηφίσει; Οι άλλοι δεν θα κάνουν διαχείριση με τα δικά μας χρήματα. Αν θέλει να κάνει κουμάντο, ας έρθει να αγοράσει την Καβάλα, που την πουλάω».
να πιο ειναι το παραρτημα
llrx8
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Ο Άρης έγινε μέλος στην Ευρωπαϊκή Ένωση Ποδοσφαιρικών Συλλόγων
Λίγες ομάδες από την Ευρώπη βρίσκονται στο «European Club Association» ή καλύτερα στην Ευρωπαϊκή Ένωση Ποδοσφαιρικών Συλλόγων. Οπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ, ο Αρης είναι μία από αυτές τις ομάδες, καθώς έγινε μέλος του και μάλιστα έχει προσκληθεί στο συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στις 6 και 7 Σεπτεμβρίου. Στην «ECA», όπως την αποκαλούν εν συντομία, είναι μέλη όλες οι κορυφαίες ομάδες της ηπείρου μας, όπως η Μπάγερν, η Ρεάλ, η Μπαρτσελόνα, η Ιντερ, ενώ πρόεδρός της είναι η μεγάλη δόξα του γερμανικού ποδοσφαίρου, ο Καρλ Χαίντζ Ρουμενίγκε, νυν πρόεδρος της Μπάγερν
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«H ΠΑΕ ΑΡΗΣ αποτελεί την τέταρτη ομάδα από την Ελλάδα μετά από τους Ολυμπιακό, Παναθηναικό και ΑΕΚ που έγινε δεκτή στην Ευρωπαική Ένωση Ποδοσφαιρικών Συλλόγων (ECA- EUROPEAN CLUB ASSOCIATION). Η αίτηση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ εξετάστηκε μαζί κι με άλλους συλλόγους από την Ελλάδα, αλλά τελικά ήταν η μοναδική που εγκρίθηκε αφού πληροί όλες τις προυποθέσεις. Στην Ένωση συμμετέχουν τα κορυφαία club κάθε χώρας στην Ευρώπη και την δεδομένη χρονική στιγμή Πρόεδρος της είναι ο Καρλ Χάινζ Ρουμενίγκε.. Μάλιστα ήδη ο ΑΡΗΣ έχει προσκληθεί στο συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στις 6 και 7 Σεπτεμβρίου στην Γενεύη, όπου και θα εκπροσωπηθεί από τον εκτελεστικό διευθυντή της ΠΑΕ Γιάννη Κόντη που άλλωστε πραγματοποίησε και όλη την προεργασία της αίτησης για την είσοδο στην Ένωση. Λεπτομέρειες για την ECA στο σάιτ της Ένωσης .»
vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
μερικες απο τις ομαδες που μετεχουν
KF Tirana
KS Dinamo Tirana
KS Elbasani
Andorra
UE Sant Julià
FC Santa Coloma
Armenia
FC Mika
FC Banants
FC Pyunik
Austria
FC Red Bull Salzburg
FK Austria Wien
SK Rapid Wien
Azerbaijan
PFC Neftchi
FK Baku
Olimpik-Shuvalan PFC Baku
Belarus
FC Dinamo Minsk
FC BATE Borisov
FC Shakhtyor Soligorsk
Belgium
KRC Genk
KAA Gent
RSC Anderlech
Club Brugge KV
R. Standard de Lièg
Bosnia & Herzegovina
NK Široki Brijeg
FK Sarajevo
NK Željeznicar
Bulgari
PFC CSKA Sofia
PFC Levski Sofia
PFC Litex Lovech
Croatia
HNK Hajduk Split
NK Dinamo Zagreb
NK Varteks
Cyprus
AC Omonia Nicosia
Apoel FC
Anorthosis Famagusta FC
Czech Republic
FC Slovan Liberec
SK Slavia Praha
AC Sparta Praha
FK Teplice
Denmark
Odense BK
Aalborg BK
Brødby IF
FC København
Estonia
FC Flora Tallinn
Levadia Tallinn
The Faroe Islands
HB Tórshavn
EB/Streymur
B36 Tórshavn
NSÍ Runavík
Finlan
FC Honka Espoo
Myllykosken Pallo-47
HJK Helsinki
Tampere United
FYR Macedonia
FK Rabotnicki
FK Vardar
Georgia
FC Dinamo Tbilisi
FC WIT Georgi
Hungary
Debreceni VSC
Ferencvárosi TC
MTK Hungária FC
Iceland
Keflavík ÍF
FH Hafnarfjörður
Israel
Maccabi Netanya FC
Hapoel Tel-Aviv FC
Maccabi Haifa FC
Kazakhstan
FK Aktobe
Latvia
Skonto FC
FK Liepajas Metalurgs
FK Ventspils
Liechtenstein
FC Vaduz
Lithuania
FK Suduva
FK Ekranas
Luxembourg
CS Grevenmacher
F91 Dudelange
Malta
Hibernians Football Club
Birkirkara FC
Valletta FC
Moldova
FC Sheriff Tiraspol
CFC Zimbru Chisinau
Montenegro
FK Mogren
FK Buducnost Podgorica
Northern Ireland
Glntoran FC
Linfield FC
Norway
Lillestrøm SK
SK Brann
Rosenborg BK
Vålerenga IF
Viking FK
Poland
KKS Lech Poznan
KP Legia Warszawa
KSP Polonia Warszawa
Wisla Kraków SA
Republic of Ireland
Saint Patrick's Athletic FC
San Marino
SS Murata
FK Crvena Zvezda
Slovakia
ŠK Slovan Bratislava
MŠK Žilina
MFK Ružomberok
Slovenia
NK Maribor
NK Domžale
Sweden
Djurgårdens IF
IF Elfsborg
Hesingborgs IF
Wales
Bangor City FC
Llanelli AFC
The New Saints FC
μεγαλη επιτυχια του Αρη
KF Tirana
KS Dinamo Tirana
KS Elbasani
Andorra
UE Sant Julià
FC Santa Coloma
Armenia
FC Mika
FC Banants
FC Pyunik
Austria
FC Red Bull Salzburg
FK Austria Wien
SK Rapid Wien
Azerbaijan
PFC Neftchi
FK Baku
Olimpik-Shuvalan PFC Baku
Belarus
FC Dinamo Minsk
FC BATE Borisov
FC Shakhtyor Soligorsk
Belgium
KRC Genk
KAA Gent
RSC Anderlech
Club Brugge KV
R. Standard de Lièg
Bosnia & Herzegovina
NK Široki Brijeg
FK Sarajevo
NK Željeznicar
Bulgari
PFC CSKA Sofia
PFC Levski Sofia
PFC Litex Lovech
Croatia
HNK Hajduk Split
NK Dinamo Zagreb
NK Varteks
Cyprus
AC Omonia Nicosia
Apoel FC
Anorthosis Famagusta FC
Czech Republic
FC Slovan Liberec
SK Slavia Praha
AC Sparta Praha
FK Teplice
Denmark
Odense BK
Aalborg BK
Brødby IF
FC København
Estonia
FC Flora Tallinn
Levadia Tallinn
The Faroe Islands
HB Tórshavn
EB/Streymur
B36 Tórshavn
NSÍ Runavík
Finlan
FC Honka Espoo
Myllykosken Pallo-47
HJK Helsinki
Tampere United
FYR Macedonia
FK Rabotnicki
FK Vardar
Georgia
FC Dinamo Tbilisi
FC WIT Georgi
Hungary
Debreceni VSC
Ferencvárosi TC
MTK Hungária FC
Iceland
Keflavík ÍF
FH Hafnarfjörður
Israel
Maccabi Netanya FC
Hapoel Tel-Aviv FC
Maccabi Haifa FC
Kazakhstan
FK Aktobe
Latvia
Skonto FC
FK Liepajas Metalurgs
FK Ventspils
Liechtenstein
FC Vaduz
Lithuania
FK Suduva
FK Ekranas
Luxembourg
CS Grevenmacher
F91 Dudelange
Malta
Hibernians Football Club
Birkirkara FC
Valletta FC
Moldova
FC Sheriff Tiraspol
CFC Zimbru Chisinau
Montenegro
FK Mogren
FK Buducnost Podgorica
Northern Ireland
Glntoran FC
Linfield FC
Norway
Lillestrøm SK
SK Brann
Rosenborg BK
Vålerenga IF
Viking FK
Poland
KKS Lech Poznan
KP Legia Warszawa
KSP Polonia Warszawa
Wisla Kraków SA
Republic of Ireland
Saint Patrick's Athletic FC
San Marino
SS Murata
FK Crvena Zvezda
Slovakia
ŠK Slovan Bratislava
MŠK Žilina
MFK Ružomberok
Slovenia
NK Maribor
NK Domžale
Sweden
Djurgårdens IF
IF Elfsborg
Hesingborgs IF
Wales
Bangor City FC
Llanelli AFC
The New Saints FC
μεγαλη επιτυχια του Αρη
llrx8
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
οσο θα ζω.........
χιλιομετρα θα γραφω και θα τραγουδω...
πως δεν σ'αφησα στα δυσκολα............
σ'ακολουθησα παντου πιστα...........
ισοβια και εγω στην κερκιδα μαζι.............
...ακομα κι αν πεθανω θα ειμαι εκει..........
ουτε ο θανατος ειν' αρκετος.............
ουτε εκει θα εισαι μοναχος .....
χιλιομετρα θα γραφω και θα τραγουδω...
πως δεν σ'αφησα στα δυσκολα............
σ'ακολουθησα παντου πιστα...........
ισοβια και εγω στην κερκιδα μαζι.............
...ακομα κι αν πεθανω θα ειμαι εκει..........
ουτε ο θανατος ειν' αρκετος.............
ουτε εκει θα εισαι μοναχος .....
Επισκέπτης
Καλημέρα αλάνια..
Τι έχουμε δω?
Έπιασε καμιά φωτιά στο Δενδροπόταμο και πλάκωσαν οι ρομα εδώ??
Τι έχουμε δω?
Έπιασε καμιά φωτιά στο Δενδροπόταμο και πλάκωσαν οι ρομα εδώ??
Επισκέπτης
Καλημέρα άρρωστοιιιιιιιιιιιιιιιιι
πουτάνα Δευτέρα
Ναι ρε..
Θα'χουμε Παρασκευή κάθε μέρα για να μη χαλιέσαι εσύ..
Ουρτ ρεεεεεεεεεεεε
gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
[size=16pt]Ο Τόχα μιλά για τον εαυτό του, τον Άρη και το κολομβιανό ποδόσφαιρο[/size]
Τις πρώτες του εντυπώσεις από τον Άρη και την παρουσία του στη Θεσσαλονίκη κατέθεσε ο Χουάν Κάρλος Τόχα. μιλώντας στον arisfm, ο Κολομβιανός εξήγησε πολλά για τη θέση του, τις ικανότητές του, αλλά και τις φιλοδοξίες του.
Αναλυτικά ανέφερε: «Νιώθω πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος που ήρθα σε ένα τόσο μεγάλο Σύλλογο. Ο Άρης είναι γνωστός σε όλον τον κόσμο και έχει πιστούς οπαδούς, που δημιουργούν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα, όπως είδα στο πρώτο φιλικό παιχνίδι της ομάδας».
Για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες, ανέφερε: «Είμαι αριστεροπόδαρος και έχω παίξει ως κρυφός κυνηγός. Στα περισσότερα παιχνίδια έπαιζα ως αριστερός χαφ, αλλά έχω προσφέρει και στα δεξιά. Θεωρώ ότι έχω καλή τεχνική κατάρτιση, βγάζω καλές σέντρες, αλλά δε μένω μόνο σε αυτά. Τρέχω πολύ και θέλω να μοιράζω πάσες. Αρκούν, όμως, όλα αυτά. Τα υπόλοιπα θέλω να τα αποδείξω μέσα στον αγωνιστικό χώρο».
Νιώθει έτοιμος να προσφέρει στον Άρη; «Μπορεί να μην έκανα προετοιμασία με την ομάδα του Άρη, όμως, έκανα με την προηγούμενη ομάδα μου. Μην ξεχνάτε ότι το πρωτάθλημα στη Ρουμανία ξεκινάει αυτό το Σαββατοκύριακο. Επομένως, ήμουν έτοιμος σωματικά και ψυχολογικά, ώστε να αγωνιστώ. Είμαι στη διάθεση του προπονητή μου αυτή τη στιγμή, για να με χρησιμοποιήσει όποτε θέλει».
Σχετικά με τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ και τη συνεργασία που πρόκειται να έχει μαζί του, ο Κολομβιανός απάντησε: «Χαίρομαι που θα συνεργαστώ με έναν τέτοιο άνθρωπο, του οποίου το βιογραφικό όλοι γνωρίζουμε. Εκτός από πολύ καλός προπονητής, έχει υπάρξει και εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και έχει πολλές γνώσεις πάνω στο αντικείμενό του. Είμαι έτοιμος να συνεργαστώ μαζί του, να ακολουθώ τις οδηγίες του και όλοι μαζί να προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τον Άρη».
Για το Κολομβιανό ποδόσφαιρο και τα χαρακτηριστικά του, είπε ο 25χρονος ποδοσφαιριστής: «Η αλήθεια είναι ότι ο Βαλντεράμα είναι, κατά τη γνώμη μου, ο καλύτερος ποδοσφαιριστής που υπάρχει στην Ιστορία του Κολομβιανού ποδοσφαίρου. Από’ κει και πέρα, το χαρακτηριστικό του ποδοσφαίρου στη χώρα μου είναι η μαχητικότητα. Κάποια δικά μου χαρακτηριστικά θα τα δείτε μέσα στον αγωνιστικό χώρο».
Τέλος, ο Τόχα αναφέρθηκε στις προσωπικές φιλοδοξίες του ίδιου με τη φανέλα του Άρη: «Οι στόχοι μου έχουν να κάνουν με τη σκληρή δουλειά που θα καταβάλω στις προπονήσεις. Απ’ ό, τι είδα, ο ανταγωνισμός είναι σκληρός για μία θέση στην ενδεκάδα. Εύχομαι να έχω την ιδανική απόδοση που θα βοηθάει την ομάδα και θα την κάνει να εκπληρώσει τους στόχους της. Να περάσει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται σε όλες τις διοργανώσεις».
Toχα;
Τις πρώτες του εντυπώσεις από τον Άρη και την παρουσία του στη Θεσσαλονίκη κατέθεσε ο Χουάν Κάρλος Τόχα. μιλώντας στον arisfm, ο Κολομβιανός εξήγησε πολλά για τη θέση του, τις ικανότητές του, αλλά και τις φιλοδοξίες του.
Αναλυτικά ανέφερε: «Νιώθω πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος που ήρθα σε ένα τόσο μεγάλο Σύλλογο. Ο Άρης είναι γνωστός σε όλον τον κόσμο και έχει πιστούς οπαδούς, που δημιουργούν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα, όπως είδα στο πρώτο φιλικό παιχνίδι της ομάδας».
Για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες, ανέφερε: «Είμαι αριστεροπόδαρος και έχω παίξει ως κρυφός κυνηγός. Στα περισσότερα παιχνίδια έπαιζα ως αριστερός χαφ, αλλά έχω προσφέρει και στα δεξιά. Θεωρώ ότι έχω καλή τεχνική κατάρτιση, βγάζω καλές σέντρες, αλλά δε μένω μόνο σε αυτά. Τρέχω πολύ και θέλω να μοιράζω πάσες. Αρκούν, όμως, όλα αυτά. Τα υπόλοιπα θέλω να τα αποδείξω μέσα στον αγωνιστικό χώρο».
Νιώθει έτοιμος να προσφέρει στον Άρη; «Μπορεί να μην έκανα προετοιμασία με την ομάδα του Άρη, όμως, έκανα με την προηγούμενη ομάδα μου. Μην ξεχνάτε ότι το πρωτάθλημα στη Ρουμανία ξεκινάει αυτό το Σαββατοκύριακο. Επομένως, ήμουν έτοιμος σωματικά και ψυχολογικά, ώστε να αγωνιστώ. Είμαι στη διάθεση του προπονητή μου αυτή τη στιγμή, για να με χρησιμοποιήσει όποτε θέλει».
Σχετικά με τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ και τη συνεργασία που πρόκειται να έχει μαζί του, ο Κολομβιανός απάντησε: «Χαίρομαι που θα συνεργαστώ με έναν τέτοιο άνθρωπο, του οποίου το βιογραφικό όλοι γνωρίζουμε. Εκτός από πολύ καλός προπονητής, έχει υπάρξει και εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και έχει πολλές γνώσεις πάνω στο αντικείμενό του. Είμαι έτοιμος να συνεργαστώ μαζί του, να ακολουθώ τις οδηγίες του και όλοι μαζί να προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τον Άρη».
Για το Κολομβιανό ποδόσφαιρο και τα χαρακτηριστικά του, είπε ο 25χρονος ποδοσφαιριστής: «Η αλήθεια είναι ότι ο Βαλντεράμα είναι, κατά τη γνώμη μου, ο καλύτερος ποδοσφαιριστής που υπάρχει στην Ιστορία του Κολομβιανού ποδοσφαίρου. Από’ κει και πέρα, το χαρακτηριστικό του ποδοσφαίρου στη χώρα μου είναι η μαχητικότητα. Κάποια δικά μου χαρακτηριστικά θα τα δείτε μέσα στον αγωνιστικό χώρο».
Τέλος, ο Τόχα αναφέρθηκε στις προσωπικές φιλοδοξίες του ίδιου με τη φανέλα του Άρη: «Οι στόχοι μου έχουν να κάνουν με τη σκληρή δουλειά που θα καταβάλω στις προπονήσεις. Απ’ ό, τι είδα, ο ανταγωνισμός είναι σκληρός για μία θέση στην ενδεκάδα. Εύχομαι να έχω την ιδανική απόδοση που θα βοηθάει την ομάδα και θα την κάνει να εκπληρώσει τους στόχους της. Να περάσει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται σε όλες τις διοργανώσεις».
Toχα;
ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ - Τα... 27 εκατοστά του Τόχα!
Τα... πλούσια προσόντα του Χουάν Κάρλος Τόχα, ξεδίπλωσε σε συνέντευξή της σε ρουμανική ιστοσελίδα, η πρώην σύντροφος του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του Άρη! Η Μαρία Αντρέσκου, μοντέλο στο επάγγελμα ανέφερε πως ο Τόχα έχει “προσόντα” μήκους 27 ολόκληρων εκατοστών!
“Οι Κολομβιανοί είναι εξαιρετικά προικισμένοι, το ίδιο και ο Τόχα! Νομίζω πως από αυτήν την σχέση βγήκα κερδισμένη! Το μήκος του έφτανε τα 27εκατοστά!”, είπε η Μαρία η οποία μίλησε και για το χωρισμό τους:
“Από τη μέρα που χωρίσαμε βρεθήκαμε μερικές φορές αλλά καταλάβαμε πως πρέπει να προχωρήσουμε παρακάτω. Λατρεύω όμως τον γάτο του”.
Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Τόχα είναι πολύ “περπατημένος” και λάτρης των γυναικών και πως παρά το γεγονός πως τα δυο τελευταία χρόνια δεν ήταν αυτός που έπρεπε στην Στεάουα Βουκουρεστίου, έξω απο τα γήπεδα... ζωγράφιζε!
gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Η Μαρία Αντρέσκου, μοντέλο στο επάγγελμα ανέφερε πως ο Τόχα έχει “προσόντα” μήκους 27 ολόκληρων εκατοστών!
σιγα μωρη καριόλα!!!!
καψε κανα μετρο ψαρι
Για να παιξει μπαλλα τον πηραμε,οχι να μας γαμησει
αχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις