Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
το θεμα ειναι να ακουμε αληθειες απο την διοικηση. 
αν δεν μπορουσαμε να τον πληρωσουμε ολα καλα αρκει να το πουν
αν εγινε λαθος χειρισμος παλι να το ακουσουμε
αλλιως και ο κοσμος δεν μπορει να βοηθησει
ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΕΝΕΙ ΚΡΥΦΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟ-ΛΑ-ΣΙ-ΜΟ
ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ!

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.429
Πόντοι
266

Σύμφωνα με το πρόγραμμα η ομάδα αναμένεται να βρίσκεται στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" γύρω στις 22.30. Θα ταλαιπωρηθεί αρκετά στην επιστροφή της καθώς θα χρειαστεί να περιμένει στο Μόναχο πέντε ώρες μέχρι να πάρει το αεροπλάνο με προορισμό την Θεσσαλονίκη. Η προετοιμασία θα συνεχιστεί κανονικά τη Δευτέρα (19/7) με μία απογευματινή προπόνηση.

Την Τετάρτη οι "κίτρινοι" θα δώσουν το όγδοό τους φιλικό με ομάδα της Σούπερ Λίγκα (μάλλον με Κέρκυρα) στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Ουσιαστικά πρόκειται για τα αποκαλυπτήρια του νέου Αρη μπροστά στον κόσμο του. Υπενθυμίζεται πως για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας η είσοδος στο φιλικό αυτό θα είναι δωρεάν.

Μπαίνουν Πρίττας, Τσεσνάουσκις

Οσον αφορά τα καθαρά αγωνιστικά, τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα για το τεχνικό τιμ του Αρη. Ναι μεν από Δευτέρα αναμένεται να μπουν σε κανονικούς ρυθμούς μετά από πάρα πολύ καιρό οι Σάκης Πρίττας και Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις ωστόσο ατομικό πρόγραμμα θα ακολουθήσουν οι Σέρχιο Κόκε, Ντάνιελ Τσέζαρεκ και Κάρλος Ρουίζ.

Ο πρώτος θα προφυλαχτεί λογικά στο επόμενο φιλικό και θα μπει κανονικά από Πέμπτη ή Παρασκευή σε κανονικούς ρυθμούς. Το ίδιο ισχύει και με τον Κροάτη επιθετικό. Όσον αφορά τον 31χρονο επιθετικό από την Γουατεμάλα έχει υποστεί βαρύ διάστρεμμα οπότε αναμένεται να χάσει σίγουρα το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς με την Γιαγκελόνια.

Τα βίντεο της νίκης του Αρη επί της Μόντεϊ

Το "ξεμούδιασμα" του Αρη στο φιλικό του Σαββάτου (17/7) κόντρα στη Μόντεϊ έδωσε την ευκαιρία στον Εκτορ Ραούλ Κούπερ να βγάλει ορισμένα συμπεράσματα. Η δυναμικότητα του αντιπάλου δεν τα καθιστά ασφαλή, ωστόσο σίγουρα σε μία περίοδο προετοιμασίας κάθε παιχνίδι έχει την αξία του και την αξιολόγησή του.

Το contra.gr βρίσκεται στην Ελβετία παρακολουθώντας από κοντά την προετοιμασία των "κιτρίνων" και σας προσφέρει βίντεο με δύο γκολ από τη φιλική αναμέτρηση που έληξε με 4-0 υπέρ του Αρη.
υγ:ανοιχτομυαλε θα παμε;

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.608
Πόντοι
6.495
ειμαστε ή δεν ειμαστε μαλακες?
να μας πιασουν κοτσους οι σεφταλιες? 
ε οχι! ελεος πια
Ενταξει ρε..Θα παρουμε 300χιλ.. :jerking:
Αλλο ενα ενδοξο παραμυθακι απο την διοικηση..Περιμενουμε 10-15 μερες ακομα να δουμε αν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ενισχυθουμε κ μετα θα τα πουμε ολα..

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.429
Πόντοι
266
ολονότι στάθηκε άτυχος στο στάδιο της προετοιμασίας, καθώς υπέστη θλάση λίγο πριν η αποστολή του Άρη επιστρέψει από την Ελβετία, ο Σέρχιο Κόκε αναμένεται να δώσει κανονικά το παρών του στο πρώτο παιχνίδι με την Πολωνική Γιαγκελόνια στις 28 Ιουλίου. Ο Ισπανός επιθετικός θα ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή και σε μία εβδομάδα αναμένεται να μπει και πάλι σε φουλ ρυθμούς. Πιθανότατα δεν θα ισχύσει το ίδιο για τον Ρουίς που τραυματίστηκε στο χθεσινό φιλικό και υπέστη βαρύ διάστρεμμα. Οι πρώτες προβλέψεις αναφέρουν ότι θα χάσει τον πρώτο αγώνα κάτι που δεν ισχύει για τον Ντάνιελ Τσέζαρεκ που θα μείνει απλώς για κάποιες ημέρες εκτός προπονήσεων. Η αποστολή του Άρη επιστρέφει το βράδυ από την Ελβετία στην Θεσσαλονίκη και η προετοιμασία πλέον θα συνεχιστεί εδώ. Την Τετάρτη μάλιστα θα διεξαχθεί και το πρώτο φιλικό παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με ομάδα της Super League.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Καλημέρα άρρωστοι

αυτή η ζέστη με κάνει έξω φτερνών

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
  Εγω γραφω απο την πισινα μου αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Καλημερα λατρεια  :S
καλημέρα τζουτζούκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

λέω να πάρω τη φουσκωτή του γού μου να την βάλω στο γραφείο. Μούρλια θα είναι

Επισκέπτης
Το καλοκαίρι κάνει ζέστη γκρινιάζετε.
Το χειμώνα κάνει κρύο πάλι γκρινιάζετε..

Βρε δε γαμιέστε ν'ασπρίσετε??

Καλημέρα..

Επιτέλους η ομαδάρα,έδειξε τα δόντια της!
4άρα στο χαλαρό!!!!!!!!!!!!!

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Το καλοκαίρι κάνει ζέστη γκρινιάζετε.
Το χειμώνα κάνει κρύο πάλι γκρινιάζετε..

Βρε δε γαμιέστε ν'ασπρίσετε??

Καλημέρα..

Επιτέλους η ομαδάρα,έδειξε τα δόντια της!
4άρα στο χαλαρό!!!!!!!!!!!!!
δείξε μου Ενα ποστ που λέει ότι κρυώνω

γαμιέται το καλοκαίρι λέμε

έχω ψαρώσει από την επιβλητική αυτή εμφάνιση

καλημέρααααααααααααααα

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Δεν χρειαζεται να δω κανενα φιλικο για να καταλαβω,μου αρκει που διαβαζω πως κινητηριος μοχλος στα μεχρι τωρα ματς ειναι ο Χαβιτο,αυτο τα λεει ολα...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Δεν χρειαζεται να δω κανενα φιλικο για να καταλαβω,μου αρκει που διαβαζω πως κινητηριος μοχλος στα μεχρι τωρα ματς ειναι ο Χαβιτο,αυτο τα λεει ολα...
εισαι μεγάλος μαλάκας. Τόσες μέρες κάνω πως δεν το βλέπω και δεν το αναφέρω. και συ έρχεσαι πρωινιάτικα και μας το πετάς στη μάπα και μας γαμάς την ψυχολογία. Αι σιχτίρια

σου είπα ότι γαμιέσαι?

καλημέρα  :-*

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
εισαι μεγάλος μαλάκας. Τόσες μέρες κάνω πως δεν το βλέπω και δεν το αναφέρω. και συ έρχεσαι πρωινιάτικα και μας το πετάς στη μάπα και μας γαμάς την ψυχολογία. Αι σιχτίρια

σου είπα ότι γαμιέσαι?

καλημέρα  :-*
Μα κι εγω οπως ειδες ημουν αρκετα διακριτικος στην αρχη,απλα δεν αντεξα αλλο...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ακούστηκαν πολλά περί ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού, κάτι που ανησύχησε τους φιλάθλους του Άρη. Τι πραγματικά συνέβη στις αρχές του καλοκαιριού; Υπήρξε ενδιαφέρον από την πλευρά του Ολυμπιακού;

«Απευθείας με μένα δεν μίλησε κανένας άνθρωπος του Ολυμπιακού. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι υπήρξε ενδιαφέρον, "ψάχτηκαν" από την πλευρά του Ολυμπιακού, αλλά εγώ ξεκαθάρισα από την πρώτη στιγμή ότι έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με τον Άρη. Θεωρώ ότι εκείνη τη στιγμή δεν υπήρχαν πολλές πιθανότητες για να εξελιχθεί κάτι. Εκτός και αν όλες οι πλευρές αποφάσιζαν να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι, ο Άρης, ο Ολυμπιακός κι εγώ, για να συζητήσουν με την προοπτική να επέλθει συμφωνία».

Απαντηση του Εκτορα σε ερωτηση για προταση του γαυρου...

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Δοκίμασα το μοτοσακό και σε χωματόδρομους.
Έτοιμος λέμεεεεεεεεεεεεεεε..

Η ελληνική επαρχία μας καλεί..

Ριξε μια ματια να δεις τι σε περιμενει τον χειμωνα....

θα σε παω παντου λατρεια μου,να σκασει και η αλλη η κατσαροτριχα

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.429
Πόντοι
266

Σε δέκα μέρες θα επανέλθει στις προπονήσεις ο Κάρλος Ρουίζ

Οριστικοποιήθηκε τελικά το φιλικό με την Κέρκυρα. Ο Άρης θα αντιμετωπίσει τους νεοφώτιστους στα «αποκαλυπτήρια» της ομάδας μπροστά στους φιλάθλους της, την Τετάρτη (21/07) στις 20:30 στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, έχουν δικαίωμα να παρακολουθήσουν τον αγώνα δωρεάν. Οι υπόλοιποι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους από αύριο (20/07) το πρωί από τα καταστήματα «ARIS MEGASTORE» και «ARIS MOBILE». Οι τιμές είναι: Θύρες 1 και 3: 10 ευρώ, θύρα 2: 20 ευρώ, θύρα 9 25 ευρώ και θύρα 7 30 ευρώ.

Σε δέκα μέρες ο Ρουίζ

Στο μεταξύ, ο Κάρλος Ρουίζ, που υπέστη διάστρεμμα δευτέρου βαθμού, θα μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για δέκα μέρες. Έτσι, θα χάσει το πρώτο επίσημο παιχνίδι απέναντι στην Γιαγκελόνια. Σε ότι αφορά τον Ντάνιελ Τσέζαρεκ, ο Κροάτης επιθετικός θα ξεκινήσει από αύριο (20/07) θεραπεία και το ιατρικό επιτελείο εκφράζει την βεβαιότητα ότι θα είναι έτοιμος στον αγώνα με την Γιαγκελόνια. Από εκεί και πέρα, πρόγραμμα αποθεραπείας συνεχίζουν να κάνουν οι Πρίττας, Τσεζνάουσκις.

Επισκέπτης
Kαλημέρα αλάνια..

Φιλικό ήταν θα μου πείτε,αλλά οι Πολωνοί τη ζόρισαν τη Σάλκε..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom