Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Ακόμα δεν κατάλαβες ποιος είναι??

Στα αρχιδια μου οποιος και αν ειναι,δεν με ξερει ουτε τον ξερω
  εφοσον μπορουμε να κρατησουμε το επιπεδο του ιντερνετικου διαλογου σε ωραια φαση,μπορει
  και να βγαλουμε ενα νοημα,χωρις απαραιτητα να συμφωνουμε.Η διαφωνια ειναι και υγεια πολλες φορες
  η κακοπροαιρεση ομως και το χουλιγκανιλικι βρωμαει
  λεει την δικια του αποψη και καλα κανει,του λεμε(λεω ) την δικια μας(μου) και το κουβεντολοι παει
  ροδανι
  αμα αρχιζουμε τα οπαδιλικια και τις γαμωμανες δεν βγαινει νοημα και κανει και ζεστη

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
  εφοσον μπορουμε να κρατησουμε το επιπεδο του ιντερνετικου διαλογου σε ωραια φαση,μπορει
  και να βγαλουμε ενα νοημα,χωρις απαραιτητα να συμφωνουμε.Η διαφωνια ειναι και υγεια πολλες φορες
  λεει την δικια του αποψη και καλα κανει,του λεμε(λεω ) την δικια μας(μου) και το κουβεντολοι παει
  ροδανι
  αμα αρχιζουμε τα οπαδιλικια και τις γαμωμανες δεν βγαινει νοημα και κανει και ζεστη
Ποιο επίπεδο ρε γκάμπα,όταν ο άλλος φτιάχνει κλώνο για να σπάσει πλάκα...

Οτι να'ναι...

Επισκέπτης
  ροδανι

Προτιμώ να λέει την άποψή του χρησιμοποιώντας το νικ με το οποίο τον ξέρω τόσο καιρό..
Αυτό το στυλάκι, με τα κλωνάκια για να μην τσαλακώνουμε το "επίσημο" νικ με χαλάει..

Remy_Lebeau

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Like
4
Πόντοι
1
 Τι ομαδα εισαι εσυ δε μας ειπες;

Παντως εδω εχεις λαθος
 Η αναδειξη ταλεντων ειναι μια παθογενεια στην ελλαδα φιλαρακι
 Η Μπαρτσελονα ηταν στην αφανεια;
 Ξερεις τι λες ή  σε κουβεντα να βρισκομαστε;

Απο '98 εχει Τσαβι και Πουγιολ,ολεγκερ,βαλντεζ και αλλους ισπανους
 και πριν το '05 που λες ειχε παικτες σαν το Κλαιφερτ,Ροναλντινιο,Σαβιολα,Ντεκο,Ετο,Μεσσι (απο το '04)

Για Μπαρτσα ...επεσες στην περιπτωση μαζι μου

Απλα οι μεγαλες ομαδες ειναι τριμπουρδελα στην αναδειξη ταλεντων
 Τοσο πολυ που η Αρσεναλ εχει για σκαουτερ στην ελλαδα τον Βαζεχα......
 ε;;;;

Οι "μεγαλες" στην ελλαδα ζεχνουν και η μποχα τους περνει και τις μικρες φιλαρακι

Αλλα το μεγαλες για μενα δεν γινονται απο τις κουπες παντως....

ναι φιλε μου ειχε τους παικτες που λες,αλλα πρωταθληματα δεν επαιρνε(99-05)..οποτε οι χρονιες ηταν αποτυχημενες..
(μη θυμηθω οτι ο πουγιολ επαιζε δεξι μπακ εκεινη την περιοδο και γελαγε ο καθε πικραμενος)
τη χρονια του ετο-ντινιο-μπονελ,τοτε που η μπαρτσα ηταν πραγματικα υπερηχητικη,πηρε κουπα στην ισπανια..
υστερα ηρθε και το τρεμπλ..σημερα εχει καταφερει να'χει ενα πολυ γερο κορμο και καθε χρονο προσθετει 1-2 παιχτες απο τις ακαδημιες..
η αρσεναλ που σωστα ανφερεις εχει ξεχασει απο ποτε εχει να παρει πρωταθλημα...λανθασμενες επιλογες και φιλοσοφια την καταντησαν εναν κομπαρσο του ευρωπαικου στερεωματος..
οπως και να χει δε χωρανε ολα τα καρπουζια κατω απο τη μασχαλη..αυτο ειναι νομος στη ζωη..
υ.γ.θα προτιμουσα να μην πω τι ομαδα ειμαι...ετσι θεωρω πως θα εκφραζομαι υπο ευρυτερα πλαισια στις αθλητικες συζητησεις του φορουμ..
να ξερεις πανω απο ολα πως ειμαι φιλος του ποδοσφαιρου..

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ειμαι λίγο αργός. Δεν κατάλαβα ποιος είναι

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
και αποκλειουμε τελειως το ενδεχομενο να ειναι νεο μελος?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom